SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Piszecie o tym przemieszczaniu, a dla mnie to takie science fiction jest
Nawet nie umiem sobie wyobrazic, ze Julka zasuwa na czworaka po calym domu, a bardzo bym chciala
Jednym slowem Wam ZAZDROSZCZE
Jest nas dwie! Przyszedł by z amamą anie zawsze musze ja po niego chodzićPulpecja, Agaata, niecierpliwa, Paula_071, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
A ja się pochwalę od poniedziałku nie jadam słodyczy do tego te moje ćwiczenia i w końcu waga ruszyła jest mniej o 2 kg. Wychodzi na to że wpierniczalam za dużo słodyczy w sumie to racja bo paczek do tego batoniki ciasteczka masakra.
Dziś byliśmy w sklepie o Boże o mało nie umarłam ale silna wolę otrzymałam i nie kupiłam nic słodkiego dla siebie. Była degustacja lodów czyli coś dla Ciebie Pulpecja
Mąż sobie kupił dwa 7 days czekoladowe rożka truskawkowego i 4 grzeski.
Mąż też na diecie bezalkoholowej. Lubi sobie wypic piwko tudzież dwa a waga idzie do góry bo potem zjada mnóstwo jedzenia.
Byliśmy kiedyś u znajomych i tak jakoś wyszło panowie na wagę i kolega waga 67 a mąż wtedy miał 75. Byl to koniec marca. Wczoraj mąż wchodzi na wagę a tam już 78. A zawsze się chwalił że kiedy nie wejdzie na wagę zawsze jest między 70-71 no cóż złote czasy się kończyły
Także jesteśmy razem każde z nas zrezygnowało z czegoś i tego się trzymam. Widzę pierwsze efekty ćwiczeń zarysowuja się powoli mięśnie także efekt jest a teraz najważniejsze żeby się nie poddać
Pulpecja, Weridiana, mamasia, Paula_071, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Piszecie o tym przemieszczaniu, a dla mnie to takie science fiction jest
Nawet nie umiem sobie wyobrazic, ze Julka zasuwa na czworaka po calym domu, a bardzo bym chciala
Jednym slowem Wam ZAZDROSZCZE
Też bym chciała by był ten okres Maks też się obraca dookoła i pelza do tyłu próbuje do przodu i już nawet te nogi ustawia jak trzeba ale jednak jeszcze tego do końca nie ogarnął.
Ja też zazdroszczeuwierzcie że jak zacznie się przemieszczać do przodu to wam pokażę
bo już tak bardzo mocno nie mogę się doczekać
Mama jak zwykle mówi jak on będzie czworakowal na podwórku w lato lepiej go uczyć chodzic a ja widzę że podłoga i brzuszek sprawiają mu przyjemność także nadal czekam na pierwszy ruch do przodu
Migotka a jak u was z brzuszkiem? Lubi bardziej? -
niecierpliwa wrote:Ja 3 porcje zawsze mroze
Nosz kurde, chyba miałam chwilowe zaćmienie umysłu. Jasne, że tak. Już przygotowana do mrożenia, wystygnie i wrzucam do zamrażarki. Dzięki!!!Co dwie głowy to nie jedna, hehe.
niecierpliwa, Weridiana, Katarka, Paula_071, Zetka, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Jesslin dlaje kiepsko, tylko chwilę, ta apozycja go nie interesuje wogóle, woli na plecach, na boku, albo siedziec
Piwa nie mam ale zrobiłam sobie wiśnióweczke z pepsi:)Weridiana, Migotkaa, Paula_071 lubią tę wiadomość