SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Swietnie bardzo się cieszę że jest ok a to znaczy że w niedalekiej przyszłości będziemy w nim chodzić.
Szczególnie chodzi mi o wyjazd do Niemiec bo raczej wiem że nie usiedzi za długo w wózku a jednak nosić go na rękach to ja dziękuję bardzo a tak to go zapne mężowi i niech nosiPulpecja, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Uwielbiam soplice orzechowa z mlekiem , to moje smaki
lubię tez martini bianko dwa kieliszki plus kieliszek wodki plus jedna trzecia soku grapefruit i dwie trzecie pomaranczowego i lod
Jak rozumiem nie jest to przepis na 1 drinka? -
Weridiana wrote:Uwielbiam soplice orzechowa z mlekiem , to moje smaki
lubię tez martini bianko dwa kieliszki plus kieliszek wodki plus jedna trzecia soku grapefruit i dwie trzecie pomaranczowego i lodWeridiana, jesslin87, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Agata jak sie mu zachce to robi, czasem jest tak że położe to nie robi wogóle a czasem sie obraca jak wariat co chwila, jak juz nie chce to się złości i płacze, ostatnio zaobserwowałam ż ejakby chciał się raczkami podciągac do przodu, nózki by odpychał ale tak jak by mu ciezko było ciało posunąc do przodu
-
Migotkaa wrote:Agata jak sie mu zachce to robi, czasem jest tak że położe to nie robi wogóle a czasem sie obraca jak wariat co chwila, jak juz nie chce to się złości i płacze, ostatnio zaobserwowałam ż ejakby chciał się raczkami podciągac do przodu, nózki by odpychał ale tak jak by mu ciezko było ciało posunąc do przodu
Hmm, to nie mam pomysłu. Bo skoro się obraca, to w sumie nie powinien się denerwować na brzuchu tylko się obrócić do dogodnej pozycji i też ma możliwość sam sobie regulować jak chce leżeć. A on najczęściej leży na podłodze na tych plecach, tak, że ma możliwość swobodnie się turlać po swojemu? -
No właśnie ją idę mały spi mąż spi
Maksy spi od 20 wstanie o 4 na cyca a na znowu będę połamaną bo potem już do 6 spi że mną.
Także miłej nocy drogie panie i koniec o alkoholu bo to też kalorie a mnie aż kusi ale w domu nic nie ma hehePulpecja, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:A teraz mam jeszcze pytanie z serii, czy Wasze dzieci...
Otóż czy Wasze dzieci, te które się przemieszczają, też raczkują sobie po całym domu nie zważając za bardzo na to gdzie jest mama? Mój np. wychodzi sobie z salonu, idzie do małej łazienki - mimo, że jest tam ciemno, to wchodzi do prysznica, później wyłazi, idzie do drugiej łazienki - wstanie przy wannie, popatrzy sobie do środka. Później zalicza pokój, w którym stoi wózek - wstaje sobie trzymając się o koło wózka. Ja dzisiaj chodziłam za nim chowając się za ścianami i byłam bardzo zdziwiona, że jestem mu w ogóle do tych rozrywek niepotrzebna...
Acha i najczęściej wchodzi do prysznica 20 minut po tym jak mąż wyjdzie stamtąd - czyli rano - i później jest do przebrania, bo cały mokry.choć ja go za bardzo z oczu nie spuszczam to może dlatego, ale zrobię test i będę się kamuflowała i zobaczę
Weridiana lubi tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:No właśnie ją idę mały spi mąż spi
Maksy spi od 20 wstanie o 4 na cyca a na znowu będę połamaną bo potem już do 6 spi że mną.
Także miłej nocy drogie panie i koniec o alkoholu bo to też kalorie a mnie aż kusi ale w domu nic nie ma hehe
Pocieszę Cię, że ja od ponad ośmiu miesięcy śpię z młodą - zazwyczaj na jednym boku. Też jestem połamana. Ale inaczej nie czułabym, że jestem Matkąspokojnej nocki, a może dzisiaj Cię zaskoczy i obudzi się później?
jesslin87, Weridiana, mamasia lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:Moje dziecko jak się zapomni to zwiedza, ale co jakiś czas kontroluje czy jestem, ewentualnie coś jęknie (tak jakby wołał)
choć ja go za bardzo z oczu nie spuszczam to może dlatego, ale zrobię test i będę się kamuflowała i zobaczę
No właśnie mój się ostatnio zapomina, a ja dzisiaj zrobiłam test, bo zwykle chodzę za nim krok w krok, a dzisiaj też chodziłam, ale udawałam, że mnie nie maWeridiana, mamasia lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Agata, tak, ma możliwość obrotu, ale chyba woli na boku, wiesz, brzucha nie cierpi to co sie bedzie na brzuch obracał, cwaniak mały..
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Uciekam spać, dobrej nocki:)
A co mi sie przypomniało, mówię męzowi że snilo mi się że w ciązy byłam bo cos okres nie mógł przyjsc, obudziłam sie i juz miałam w głowie że w ciązy, a co on na to ? to byśmy się cieszyli , patrzę na niego a on do mnie , " no co, przeciez dziecko to takie szczęscie" , rozbroił mnie:)jesslin87, Weridiana, mamasia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Pulpecja koniecznie!
Wiesz a jak na ten wiek jest tak sprawny umysłowo że mu tego zazdroszcze, zresztą do tej pory jakies prace spawalnicze, duzo konstruuje róznych rzeczy w garazu, troche oczy juz zawodzą ale żadko sie spotyka ten wiek i taką głowę sprawną, musicie mi uwierzyćMigotkaa, Migotkaa, Pulpecja, Weridiana, Paula_071, Martucha86, zabka11, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Pulpecja napije się jeszcze z wami
Noo już od pewnego czasu sypia w lozeczku. No ostatnio jak mu żeby wychodziły to spał że mna hehe my we dwoje jak królowie a mąż też jak król na osobnym łóżku
Uwielbiam z nim spać! Najchętniej spalabym cały czas ale jednak te polamanie i bycie nieprzytomnym rano ehhh a i widzę że mu się też dobrze spi w lozeczku bo pewnie jakby się budzil co 2 godziny to spalibysmy razem a tak to niech śpi niech się uczy że ma swoje łożeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 23:56
Pulpecja, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Agata, tak, ma możliwość obrotu, ale chyba woli na boku, wiesz, brzucha nie cierpi to co sie bedzie na brzuch obracał, cwaniak mały..
A z brzucha na plecy się obraca? Tzn, jak mu się przestaje podobać to sobie zmieni na plecy, czy Ciebie woła? -
Pulpecja wrote:Mówiłaś, że on z tych leniwych, no co się będzie wysilał. Na brzuchu to i głowę trzeba dźwignąć i na rękach się podeprzeć...no łatwo nie jest.
Pulpecja, Weridiana, mamasia lubią tę wiadomość