SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_071 wrote:Apaczka, ile cyckow dziecko powinno zjadac teraz? Bo zaniepokoilas mnie, ze za malo daje Tomkowi.
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa - dzięki Ci Wielka Przepędzaczko
Może i jestem bezczelna ale powiem jedno: "ufff spokój"
Paula, jedno karmienie z cyca to moim zdaniem też za mało, ale skoro dajesz jeszcze porcję mm i dajesz 3 razy cyca to wg mnie nie jest już mało. Z tego co wspominałaś to odstawiasz Tomka powoli? To raczej normalne, że nie będziesz zwiększać ilości kp tylko zmniejszać, z tym, że pewnie będziesz póki co zastępować karmienie z piersi mlekiem modyfikowanym póki co?Paula_071, Migotkaa lubią tę wiadomość
-
Apaczka czy zechcesz mi wyjasnic co masz na mysli?? Bo jesli twierdzisz, ze wykurzylam Pania Ktorej Imienia Pulpecja nie moze wymawiac, to zastanawiam sie tylko co tak na serio zrobilam?? Bo jakos wydaje mi sie, ze byla w jej strone kierowane miedzy innymi takze przez Ciebie o wiele bardziej niemile komentarze, ktore nie bardzo ja ruszaly, wiec co ja tak poruszylo wczoraj??
-
Niecierpliwa, no właśnie o to chodzi, że nic nie zrobiłaś
A ona liczyła na to, że wybuchnie kolejna afera i będzie miała "pożywkę" dla swoich dziwnych upodobań do kłótni. A Ty milusio wysłałaś buziaczki i tak strasznie nudno było, nikt się nie kłócił... trzeba było spierniczać
Pulpecja, Aska87 lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Niecierpliwa żartuję oczywiście. To nie Twoja wina czy zasługa, tak sobie zażartowałam widząc Waszą wczorajszą wymianę uprzejmości, wszystko
Juz myslalam, ze chces sie wybielic i na mnie zwalic cale zlo tego swiataJa nawet nie wiedzialam, ze opuscila grupe