SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czekam na dobre pomidory malinowe i truskawki.
Migotka, to co teraz sprzedają w sklepie to jakieś genetycznie modyfikowane stwory z Hiszpanii, niedobre jak cholera. Szkoda pieniędzy.
Pomidory malinowe ostatnio kupiłam - opisane jako polskie i muszę przyznać, że jak na kwiecień, to były smaczne. Ale 11 zł za kg. -
A ja w ciąży miałam straszną fazę na pomidory - mąż jak wracał z pracy to codziennie kupował mi 1kg malinowych i wszystko zjadałam.
Później miałam fazę na maliny - zjadałam codziennie 1 opakowanie malin. I truskawek pół kilograma dziennie. Mąż stwierdził wtedy, że zbankrutuje i zwariuje od chodzenia na jedno stoisko z warzywami i owocami w kółko. -
Migotkaa wrote:Agata u nas malinowe po 18 zł, zdzierstwo, zwykłe polskie na bazarku po 12 zł ale całkiem dobre i przypominają smak pomidora, noi nie wodniste:)
POmidory uwielbiam:)
O to albo źle spojrzałam na cenę, albo tanio kupiłam. W sumie jak się teraz zastanowiłam to chyba w lecie malinowe były po 8 zł w Warszawie, więc pewnie źle spojrzałam na cenę. -
Merci orzechowe i kawowe!! Uwielbiam. Z resztą czego ja nie lubię.. moje dziecko od 20 śpi, może będzie jako taka nocka.. przebiła się w końcu prawa jedynka, pewnie trochę spokoju będzie. .
A dziś urodziła moja kuzynka.. jej jaki słodziak, aż mi się zachciało znowu maleństwa.. nie no idę spać bo dziś płodny śluz to jeszcze coś głupiego zrobię. . PapaMigotkaa, Weridiana, apaczka, lys, Paula_071, mamasia, Martucha86, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Merci to cala paczke bym zjadła, na początek orzechowe kawowe biale i reszta
Ja na truskawki nie czekam bo sa prawie caly rok takie same niestety, chociaż miałam w donicach całkiem fajnie rosly to mi psica wyzerala ,
beda pewnie trochę tańsze ale w smaku to samo
czeresnie uwielbiam ale cena hoho , nawet posadzilam dwie odmiany aby wydaly owoce i kurde tylko jedna sie przyjela a teraz nie pamietam nazwy i pewnie owocow sie nie doczekam
Bylam dzisiaj w aldi polecam husteczki i pieluszki mamia , jak lidlowe.
ja dzisiaj nie pijaca , a jako snaka mam parowke wiec nie bede oryginalna -
Ale mój marudzi był dzisiaj buuuu. A ja zamiast spać to w necie siedzę i Was nadrabiam. Aga, nie przejmuj się. Ile dzieci tyle głowek. Mam znajomych i różne główki czasami sama się zastanawialam bo wydawały się duże, a to po prostu taka uroda.
Kurde, kłaść się? Pewnie Misiek zaraz wstanie.AgaSad lubi tę wiadomość
-
U nas tez srednio, Tomka bolal brzuch w nocy i okropnie plakal. Rano poszla duza kupa i nie bylo juz spania od 5:40. Drzemka pewnie dopiero za godzinę.
Ja lubię Merci orzechowe, nugatowe, pralinowe i mleczne:)
Generalniecw ciazy nie mialam zachcianek, ale baaardzo samkowaly mi tez pomidory malinowe. Posypywalam jeszcze szczypiorkiem i jadłam tak na sniadanie i kolację. A jak byl sezon na czeresnie to jedliśmy z mezem codziennie 1,5kg czeresni i 0,5 bobu, za co placilam 30zl/dzien. Dramat;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 07:55
Pulpecja lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.