SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulpecja wrote:Myślicie, ze serek pleśniowy po piwie o tej porze to dobry pomysl?
zachcianki jak w ciąży? przegryź jeszcze kiszonym ogórkiem
Pulpecja lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Myślicie, ze serek pleśniowy po piwie o tej porze to dobry pomysl?
Myślę, że całkiem wporzo. Ja słodyczy nie jadłam od nie wiem kiedy i właśnie rozpakowałam Merci - podzieliłam na pół - mąż swoje wpierdziela a ja swojeOkres przyszedł jednak dzisiaj, humor do bani miałam i widzę, że mnie na słodycze wzięło. Echh, niedobrze.
-
Agaata wrote:Myślę, że całkiem wporzo. Ja słodyczy nie jadłam od nie wiem kiedy i właśnie rozpakowałam Merci - podzieliłam na pół - mąż swoje wpierdziela a ja swoje
Okres przyszedł jednak dzisiaj, humor do bani miałam i widzę, że mnie na słodycze wzięło. Echh, niedobrze.
-
Pulpecja wrote:no ale przynajmniej masz wytłumaczenie... a ja to dopiero za dobry tydzień... i już zachcianki jak na okres? Bo na ciąże to mało prawdopodobne z pewnego jakże banalnego powodu
Moja koleżanka mówi, ze ona ma zawsze 2 tygodnie przed okresem PMS-a i zachcianki, później przez tydzień ma okres, później ze 4 dni spokoju i znowu PMS się zaczynaWięc tydzień przed to wcale nie jest dziwne
Pulpecja, Weridiana, apaczka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:a tak własnie gadałysmy dzis z siostra o pogodzie, jako dziewczyny -16-17 lat na 1 maja to miałysmy juz opalenizne brązową, pamietam te czasy jak wyjezdzałysmy do babci na wieś, kosiło sie trawe i było 28 stopni, a teraz..
-
Agaata wrote:Moja koleżanka mówi, ze ona ma zawsze 2 tygodnie przed okresem PMS-a i zachcianki, później przez tydzień ma okres, później ze 4 dni spokoju i znowu PMS się zaczyna
Więc tydzień przed to wcale nie jest dziwne
zabka11 lubi tę wiadomość