SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:uciekam na swoją gimnastyke, paaa:)
Ale Ci zazdroszczę! Chociaż mieszkam w centrum Wrocławia to nie mam gdzie pójść na zajęcia dla ciężarnych. Znalazłam kilka fitnesów, ale są kawałek ode mnie, a wolałabym podejść, a nie tłuc się samochodem - zwłaszcza jak mi urośnie brzuch. Nawet w tych dużych sieciówkach w centrach handlowych oferowali mi tylko jogę. A ja nie chcę jogi...
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Próbowałam wysłać drugi razx, ale mi napisali, że "jesteś już zapisana na warsztat" to jeśli tak to oki, mail mi niepoptrzebny póki cogianna88 wrote:tak, dostałam potwierdzenia z MTJ i BM... od razu przyszły, hmm może do spamu Ci wskoczyły? albo może literówka Ci się wkradła do maila
może jeszcze raz się zapisz, może się da 
gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Karolina życzę Ci wspaniałej ciąży, szczęśliwego rozwiązania, spokojnego dzieciątka i żebyś spotykała na swojej drodze dobrych ludzi

No my po wizycie, badania idealne, tsh lepsze być nie może, z szyjką wszystko spoko, a te kłucie które czuje to macica się rozciąga, dodatkowo dzidzi może się tam układać różne i mi ugniata co nie co
11 marca usg "płciowe" (tylko po to żeby poznać płeć) a połówkowe zrobię jakoś po 22 tyg czyli w okolicy świąt.
Dziś myślałam że wyjdę z siebie, jechałam autobusem do gina i podjechał zapchany autobus (taka pora więc wszystkie zapchane) więc wsiadłam z przodu przy drzwiach bo tam nikt by mnie nie przycisnął na co autousiarz- może mi pani na kolana siądzie?! ja że jestem w ciąży jak pan widzi i nie będę się tam wpychać -prosze wyjsc z autobusu! - ja że nie wyjdę i że co za prostak - a z pani prostaczka! jakiś pan ustąpił mi miejsca i pojechaliśmy.... właśnie wysłałam skargę do zarządu, spisałam nr lini,czas itp. naucze skur**syna kultury. Podniósł mi ciśnienie że miałam 150 u gina...
lys, Cassie, gianna88, mamasia, małaMyszka, zabka11, futuremama lubią tę wiadomość
-
magda sz- i bardzo dobrze zrobiłaś ale dlaczego on ci kazał wyjść ?
-
Bo powinnam wsiąść z resztą tłumu innymi drzwiami...niby tam mu zasłaniałam kawałek drzwi.. gdzie i tak gówno widział bo cały autobus zapchany. No i chciał mnie wyrzucić, normalny człowiek by powiedział to niech pani tak stanie żeby mi nie zasłaniać czy coś. W Wawie pełno buraków, sama jestem słoikiem tzw. ale poraża mnie brak kultury niektórych
-
Niecierpliwa nie miałam dziś USG tylko wizytę, on mi wypisuje skierowania na USG te podstawowe a jak coś się dzieje to jeżdżę do niego do szpitala i wtedy mi robi, na płeć też tam do niego jadę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 18:49
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co robi kobieta w ciazy po sprzeczce z szanownym malzonkiem??
Tnie na kawalki prezent urodzinowy dla jego ojca
tak tak wiem, nie powinnam byla, ale mi ulzylo momentalnie
magda sz, Aga89, Aska87, 0na88, mamasia, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Karolina - wszystkiego najlepszego

Magda sz - co za dupek z tego kierowcy
Niecierpliwa - pocięłaś prezent dla teścia? O jacie... Jak to przeczytałam to stwierdziłam, że nie jestem taka zła
Ty to dopiero poszalałaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:38
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tesc nic, ale ze sprzeczka dotyczyla po czesci jego osoby a maz stawal okoniem, a prezent mialam pod reka to tak jakos samo poszlo
A tak z innej beczki, piszecie, ze boli was szyjka, macica czy wiezadla. Ja nie jestem w stanie okreslic co mnie czasem zaboli lub zakluje...jak nauczyc sie to lokalizowac???Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:51
-
Karolina wszystkiego najlepszego

Magda_sz - jazda autem w sezonie zimowym w Białce też bardzo podnosi mi ciśnienie i też głównie przez warszawskie rejestracje - jedzie sobie taki 20 na godzinę, bo szuka kwatery grrrr, nie mówiąc już o tym, że jak jest korek to nikt nie ustąpi...
Tak więc rzucam mięsem sama do siebie - dobrze, że mnie nikt nie słyszy
Niecierpliwa a co to był za prezent jeśli można spytać?
Kochane, a co jeśli po zmianie miejsca zamieszkania nie wybierałam lekarza rodzinnego bo chodzę prywatnie? Do gina też prywatnie? Ta położna wtedy nie przyjdzie do mnie?
Gratuluje wizyt tych udanych i mniej (ach ten NFZ)
Ja wizytuję jutro - tak bym chciała poznać płeć
Acha no i Ofka gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze