SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:uciekam na swoją gimnastyke, paaa:)
Ale Ci zazdroszczę! Chociaż mieszkam w centrum Wrocławia to nie mam gdzie pójść na zajęcia dla ciężarnych. Znalazłam kilka fitnesów, ale są kawałek ode mnie, a wolałabym podejść, a nie tłuc się samochodem - zwłaszcza jak mi urośnie brzuch. Nawet w tych dużych sieciówkach w centrach handlowych oferowali mi tylko jogę. A ja nie chcę jogi...małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
gianna88 wrote:tak, dostałam potwierdzenia z MTJ i BM... od razu przyszły, hmm może do spamu Ci wskoczyły? albo może literówka Ci się wkradła do maila
może jeszcze raz się zapisz, może się da
gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Karolina życzę Ci wspaniałej ciąży, szczęśliwego rozwiązania, spokojnego dzieciątka i żebyś spotykała na swojej drodze dobrych ludzi
No my po wizycie, badania idealne, tsh lepsze być nie może, z szyjką wszystko spoko, a te kłucie które czuje to macica się rozciąga, dodatkowo dzidzi może się tam układać różne i mi ugniata co nie co11 marca usg "płciowe" (tylko po to żeby poznać płeć) a połówkowe zrobię jakoś po 22 tyg czyli w okolicy świąt.
Dziś myślałam że wyjdę z siebie, jechałam autobusem do gina i podjechał zapchany autobus (taka pora więc wszystkie zapchane) więc wsiadłam z przodu przy drzwiach bo tam nikt by mnie nie przycisnął na co autousiarz- może mi pani na kolana siądzie?! ja że jestem w ciąży jak pan widzi i nie będę się tam wpychać -prosze wyjsc z autobusu! - ja że nie wyjdę i że co za prostak - a z pani prostaczka! jakiś pan ustąpił mi miejsca i pojechaliśmy.... właśnie wysłałam skargę do zarządu, spisałam nr lini,czas itp. naucze skur**syna kultury. Podniósł mi ciśnienie że miałam 150 u gina...lys, Cassie, gianna88, mamasia, małaMyszka, zabka11, futuremama lubią tę wiadomość
-
magda sz- i bardzo dobrze zrobiłaś ale dlaczego on ci kazał wyjść ?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Bo powinnam wsiąść z resztą tłumu innymi drzwiami...niby tam mu zasłaniałam kawałek drzwi.. gdzie i tak gówno widział bo cały autobus zapchany. No i chciał mnie wyrzucić, normalny człowiek by powiedział to niech pani tak stanie żeby mi nie zasłaniać czy coś. W Wawie pełno buraków, sama jestem słoikiem tzw. ale poraża mnie brak kultury niektórych
-
Niecierpliwa nie miałam dziś USG tylko wizytę, on mi wypisuje skierowania na USG te podstawowe a jak coś się dzieje to jeżdżę do niego do szpitala i wtedy mi robi, na płeć też tam do niego jadę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 18:49
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co robi kobieta w ciazy po sprzeczce z szanownym malzonkiem??
Tnie na kawalki prezent urodzinowy dla jego ojcatak tak wiem, nie powinnam byla, ale mi ulzylo momentalnie
magda sz, Aga89, Aska87, 0na88, mamasia, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Karolina - wszystkiego najlepszego
Magda sz - co za dupek z tego kierowcy
Niecierpliwa - pocięłaś prezent dla teścia? O jacie... Jak to przeczytałam to stwierdziłam, że nie jestem taka złaTy to dopiero poszalałaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:38
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tesc nic, ale ze sprzeczka dotyczyla po czesci jego osoby a maz stawal okoniem, a prezent mialam pod reka to tak jakos samo poszlo
A tak z innej beczki, piszecie, ze boli was szyjka, macica czy wiezadla. Ja nie jestem w stanie okreslic co mnie czasem zaboli lub zakluje...jak nauczyc sie to lokalizowac???Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:51
-
Karolina wszystkiego najlepszego
Magda_sz - jazda autem w sezonie zimowym w Białce też bardzo podnosi mi ciśnienie i też głównie przez warszawskie rejestracje - jedzie sobie taki 20 na godzinę, bo szuka kwatery grrrr, nie mówiąc już o tym, że jak jest korek to nikt nie ustąpi...
Tak więc rzucam mięsem sama do siebie - dobrze, że mnie nikt nie słyszy
Niecierpliwa a co to był za prezent jeśli można spytać?
Kochane, a co jeśli po zmianie miejsca zamieszkania nie wybierałam lekarza rodzinnego bo chodzę prywatnie? Do gina też prywatnie? Ta położna wtedy nie przyjdzie do mnie?
Gratuluje wizyt tych udanych i mniej (ach ten NFZ)
Ja wizytuję jutro - tak bym chciała poznać płeć
Acha no i Ofka gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodzemałaMyszka lubi tę wiadomość