Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    uciekam na swoją gimnastyke, paaa:)
    Udanego ćwiczonka :D

małaMyszka lubi tę wiadomość

bzkxskf.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    uciekam na swoją gimnastyke, paaa:)

Ale Ci zazdroszczę! Chociaż mieszkam w centrum Wrocławia to nie mam gdzie pójść na zajęcia dla ciężarnych. Znalazłam kilka fitnesów, ale są kawałek ode mnie, a wolałabym podejść, a nie tłuc się samochodem - zwłaszcza jak mi urośnie brzuch. Nawet w tych dużych sieciówkach w centrach handlowych oferowali mi tylko jogę. A ja nie chcę jogi...

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gianna88 wrote:
    tak, dostałam potwierdzenia z MTJ i BM... od razu przyszły, hmm może do spamu Ci wskoczyły? albo może literówka Ci się wkradła do maila :/ może jeszcze raz się zapisz, może się da ;)
    Próbowałam wysłać drugi razx, ale mi napisali, że "jesteś już zapisana na warsztat" to jeśli tak to oki, mail mi niepoptrzebny póki co :)

gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina życzę Ci wspaniałej ciąży, szczęśliwego rozwiązania, spokojnego dzieciątka i żebyś spotykała na swojej drodze dobrych ludzi :)

No my po wizycie, badania idealne, tsh lepsze być nie może, z szyjką wszystko spoko, a te kłucie które czuje to macica się rozciąga, dodatkowo dzidzi może się tam układać różne i mi ugniata co nie co :) 11 marca usg "płciowe" (tylko po to żeby poznać płeć) a połówkowe zrobię jakoś po 22 tyg czyli w okolicy świąt.

Dziś myślałam że wyjdę z siebie, jechałam autobusem do gina i podjechał zapchany autobus (taka pora więc wszystkie zapchane) więc wsiadłam z przodu przy drzwiach bo tam nikt by mnie nie przycisnął na co autousiarz- może mi pani na kolana siądzie?! ja że jestem w ciąży jak pan widzi i nie będę się tam wpychać -prosze wyjsc z autobusu! - ja że nie wyjdę i że co za prostak - a z pani prostaczka! jakiś pan ustąpił mi miejsca i pojechaliśmy.... właśnie wysłałam skargę do zarządu, spisałam nr lini,czas itp. naucze skur**syna kultury. Podniósł mi ciśnienie że miałam 150 u gina...

lys, nick nieaktualny, gianna88, mamasia, małaMyszka, zabka11, futuremama lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Meggi31 Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zapisałam się na warsztaty Mamo to Ja w Białymstoku:)

iv09gu1r9swezozr.png
  • olinka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz- i bardzo dobrze zrobiłaś ale dlaczego on ci kazał wyjść ?

49d65f8aff.png
    "Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę...Jestem Przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje Dziecko... A ja Twoja mama"

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda sz. a dzis bylo za'wczesnie na ustalenie plci czy po prostu malenstwo nie chcialo wspolpracowac??

• magda sz Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo powinnam wsiąść z resztą tłumu innymi drzwiami...niby tam mu zasłaniałam kawałek drzwi.. gdzie i tak gówno widział bo cały autobus zapchany. No i chciał mnie wyrzucić, normalny człowiek by powiedział to niech pani tak stanie żeby mi nie zasłaniać czy coś. W Wawie pełno buraków, sama jestem słoikiem tzw. ale poraża mnie brak kultury niektórych

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa nie miałam dziś USG tylko wizytę, on mi wypisuje skierowania na USG te podstawowe a jak coś się dzieje to jeżdżę do niego do szpitala i wtedy mi robi, na płeć też tam do niego jadę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 18:49

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda_sz co za burak...

Mi chyba starszego syna znowu cos rozklada... az sie boje...

Pranie zlozone, dziecom wlosy obcielam, zaraz bede wszystkich prysznicowac i do lozek ;)

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co robi kobieta w ciazy po sprzeczce z szanownym malzonkiem??
    Tnie na kawalki prezent urodzinowy dla jego ojca :D tak tak wiem, nie powinnam byla, ale mi ulzylo momentalnie :P

magda sz, Aga89, Aska87, 0na88, mamasia, małaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość

• Katarka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina - wszystkiego najlepszego :)

Magda sz - co za dupek z tego kierowcy :/

Niecierpliwa - pocięłaś prezent dla teścia? O jacie... Jak to przeczytałam to stwierdziłam, że nie jestem taka zła :P Ty to dopiero poszalałaś :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:38

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

lb17w98.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale maz sam mi podal nozyczki wiec dal mi tym samym przyzwolenie, nieprawdaz?? Ale jego mina bezcenna jak zaczelam ich uzywac :D

• Katarka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie sądził, że to zrobisz :D

małaMyszka, futuremama lubią tę wiadomość

lb17w98.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie zrobie, ja :D ?? Niech wie, ze kobiety w ciazy sie nie denerwuje i nie prowokuje sytuacji stresowych :)

Katarka, lys, małaMyszka, futuremama lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa a co Ci biedny tesc zrobil ze jego prezent pocielas???

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tesc nic, ale ze sprzeczka dotyczyla po czesci jego osoby a maz stawal okoniem, a prezent mialam pod reka to tak jakos samo poszlo

A tak z innej beczki, piszecie, ze boli was szyjka, macica czy wiezadla. Ja nie jestem w stanie okreslic co mnie czasem zaboli lub zakluje...jak nauczyc sie to lokalizowac???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:51

• gosia.b Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina wszystkiego najlepszego :):)

Magda_sz - jazda autem w sezonie zimowym w Białce też bardzo podnosi mi ciśnienie i też głównie przez warszawskie rejestracje - jedzie sobie taki 20 na godzinę, bo szuka kwatery grrrr, nie mówiąc już o tym, że jak jest korek to nikt nie ustąpi...
    Tak więc rzucam mięsem sama do siebie - dobrze, że mnie nikt nie słyszy :P

Niecierpliwa a co to był za prezent jeśli można spytać?

Kochane, a co jeśli po zmianie miejsca zamieszkania nie wybierałam lekarza rodzinnego bo chodzę prywatnie? Do gina też prywatnie? Ta położna wtedy nie przyjdzie do mnie? :P

Gratuluje wizyt tych udanych i mniej (ach ten NFZ):P

Ja wizytuję jutro - tak bym chciała poznać płeć :)

Acha no i Ofka gratulacje i wszystkiego dobrego na nowej drodze :)

r44n84s.png

Aniołek [*] 16.09.14 r. 12tc (9tc)

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pendrive

• Katarka Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pendrive'a da się pociąć? :D Jesteś wielka :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:09

niecierpliwa, nick nieaktualny, małaMyszka lubią tę wiadomość

lb17w98.png
‹‹ 363 364 365 366 367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ