SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia masakra jakaś, oni mają burdel a Ty masz biegać;/ Bez sensu kompletnie. Skoro jak nic nie boli to nie robi USG to może w ogóle go nie robić w ciąży;/
Drażni mnie takie podejście;/
Karolina wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka przede wszystkim i spełnienia marzeńmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Karolina, ode mnie również spełnienia marzeń ;)I dużo miłości.
Dziewczyny, a może spróbujemy zaktualizować tabelkę z pierwszej strony?
Powoli będą spływać informacje co do płci naszych dzieciaczków, a byłoby ciekawie później sprawdzić np. jak działa kobieca intuicja w tej sprawie. Jest tam kolumna z pierwszymi przeczuciami % na chłopca/dziewczynkę, ale często nieuzupełniona.
Możemy też np. dodać kolumnę z wynikiem z chińskiego kalendarza, np. z tego: http://www.familie.pl/chlopiec-czy-dziewczynka i zobaczymy, jaka jest jego rzeczywista sprawdzalność;)Oczywiście to tak dla zabawy.
Co Wy na to?psioszka11, 5ylwia, gianna88, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
Córcia 2015 -
Kkarolinaaaa wrote:Ale sie najadłam ! Pyszne kotleciki mielone+buraczki na gorąco+ziemniaczki
a teraz mi sie odbija ..
O 17 mamy gosci, rodziców i rodzeństwo na ciasto
Dzisiaj koncze 24 lata! Wiec trzeba poświętować
Ależ Ty młodziutkaSamych pomyślności, spełnienia marzeń i radosnych pozostałych miesięcy ciąży
bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
czarnaruda wrote:Karolina, ode mnie również spełnienia marzeń ;)I dużo miłości.
Powoli będą spływać informacje co do płci naszych dzieciaczków, a byłoby ciekawie później sprawdzić np. jak działa kobieca intuicja w tej sprawie. Jest tam kolumna z pierwszymi przeczuciami % na chłopca/dziewczynkę, ale często nieuzupełniona.
Możemy też np. dodać kolumnę z wynikiem z chińskiego kalendarza, np. z tego: http://www.familie.pl/chlopiec-czy-dziewczynka i zobaczymy, jaka jest jego rzeczywista sprawdzalność;)Oczywiście to tak dla zabawy.
Co Wy na to?
Dla mnie nie ma problemu
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
czarnaruda wrote:Karolina, ode mnie również spełnienia marzeń ;)I dużo miłości.
Co Wy na to?
O ja... a mnie nie było w tabelce, bo coś przeoczyłamuzupełniam już
-
mamasia wrote:
że jak? pierwsze słyszę coś takiego
Położna: przyjdę do pani na wizytę po 21 tygodniu ciąży to sobie pogadamy.
Ja: dobrze, zapraszam..
lekarz: a to pani teraz chodzi na takie wizyty?
Położna: tak, odwiedzam sobie dziewczyny. Mam nawet teraz 15 latke.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 15:51
niecierpliwa, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Ja też jestem w szoku
Położna: przyjdę do pani na wizytę po 21 tygodniu ciąży to sobie pogadamy.
Ja: dobrze, zapraszam..
lekarz: a to pani teraz chodzi na takie wizyty?
Położna: tak, odwiedzam sobie dziewczyny. Mam nawet teraz 15 latke.
Normalnie szokbosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Karolina, wszystkie dobrego:) Zdrowia, pomyślności, słońca każdego dnia:)
Nie zwróciłam uwagi, że napisałaś 24 lata! Jak wszystkie pisałyście, że jesteście po studiach pomyślałam o 5letnich, i że wszystkie macie powyżej 24lat, ale przecież jest też licencjat:) Młoda mamusia:D
euforia - ja pracuję, planuję do końca kwietnia minimum. Umarłabym z nudów, gdybym miała się tak byczyć codziennie, nie jestem do tego przyzwyczajona.
bosa, euforia, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Karolina spełnienia marzeń
Ja nie umiem dodawać do tej tabelki z porodami...
Co do ciuszków ostatnio w tesco trafiłam przypadkiem na promocję no stało się kupiłam kapciuszki i body mam nadzieje, że nie przypadkiem z elementami różowymi
Dla mojej Lilianki tudzież Toli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 16:02
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
a ja mam takie głupie pytanie... jak to jest z tym wyborem położnej? to jest obowiązkowe?
ja chodzę tylko prywatnie do gin i nic więcej ...bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Karolina wszystkiego najlepszego, samych pomyślności i spełnienia marzeń
fajny pomysł z tą tabelką, zobaczymy na ile sprawdzają się przeczucia i wróżby
mi z chińskiego wychodzi dziewczynka, szwagierka robiła mi wróżbę z obrączki i nitki i też dziewczynka, przeczucie moje na 100% dziewczynka też... więc ciekawe
Aaa dziewczyny dzięki za info o warsztatach! zapisałam się na marzec i kwiecień w Gdańsku, cieszę się z tego bardzo, nie dosc, że się czegoś ciekawego dowiem na pewno to fajne urozmaicenie czasu na zwolnieniu
-
nick nieaktualnykarolina wszystkiego najlepszego!!! Spelnienia marzen :*
5ylwia niestety NFZ jest taki a nie inny... nic sie na to nie poradzi...
A z tymi wynikami to juz przesada... oni zawalili a Ty masz ich szukac? Przeciez to przechodzi ludzkie pojecie...
Ja dzisiaj ugotowalam dwa obiady, zurek i chiliObjadlam sie jak szalona
oczywiscie chili