X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i butów nie kupiłam, pewnie bede musiała isc w starych, stare buty do nowe sukienki, no jak zesz można, aa dupa.. wyrąbana jestem jak nie wiem, Szymon dziś po południu miał faze"prosze sie mna zajmować i do mnie mówic inaczej będe ryczał" i tak w kuchni huśtał sie w hustawce ale jak tylko sie obrociłam od niego to ryk, obiad zaczelismy jesc, wsadziłam go do basenu z zabawkami to ryk, jak siedział na kanapie pomiedzy nami przy łąwie to był szczesliwy

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka nie wiem po czym ta wysypka. W zeszłym tygodniu dawałam płatki owsiane oraz saszetkę - owoce i zboże czyli gluten. Raz dałam też kleik na mm, raz dałam owoce leśne z malinami. 2 dni temu świeżego banana ze świeżym jabłkiem. Dziś rano owoce z twarożkiem. Z dnia na dzień się nasila, dlatego ciężko mi to powiązać. W ogóle chyba ją ciało swędzi, bo się drapie po brzuchu, ale nie jestem pewna. W przyszłym tygodniu chcę iść z nią do dermatologa.

Zetka mąż będzie w domu sobotę pod wieczór :)

Zetka, Agaata, apaczka, Pulpecja, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oczywisci licze barany.

Ktoras z Was, juz nie pamietam polecala bidon z pepco. Kupilam i pomimo, ze slomki nie umiala ciagnac z bidonem daje rade.

Julka histerycznie reaguje na obcych. Nie wiem od czego to zalezy, ale na widok jednego tylko'patrzy naburmuszona, na widok innych beczy dopiero jak ja chca brac na rece, a dzis np wystarczylo, ze ekspedientka w sklepie sie odezwala do ksieznej i histeria, a jak tylko wyszlam jak reka odjal.

Wkurzylam sie i wystawilam na sprzedaz wozek 2w1. Mam nadzieje, ze pojdzie, bo w tej spacerowce w ogole nie chce jezdzic. W enjou max godzine, ale z bulka w lapie. Dzis zjadla polowe bulki, a do tej pory tylko ciumkala.

Dobrej nocy!

Agaata, Paula_071 lubią tę wiadomość

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa, a probowalas delikatnego drinka na rozluznienie albo lampke wina ?

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Ja oczywisci licze barany.

Ktoras z Was, juz nie pamietam polecala bidon z pepco. Kupilam i pomimo, ze slomki nie umiala ciagnac z bidonem daje rade.

Julka histerycznie reaguje na obcych. Nie wiem od czego to zalezy, ale na widok jednego tylko'patrzy naburmuszona, na widok innych beczy dopiero jak ja chca brac na rece, a dzis np wystarczylo, ze ekspedientka w sklepie sie odezwala do ksieznej i histeria, a jak tylko wyszlam jak reka odjal.

Wkurzylam sie i wystawilam na sprzedaz wozek 2w1. Mam nadzieje, ze pojdzie, bo w tej spacerowce w ogole nie chce jezdzic. W enjou max godzine, ale z bulka w lapie. Dzis zjadla polowe bulki, a do tej pory tylko ciumkala.

Dobrej nocy!

Niecierpliwa, to, że Julka aktualnie histerycznie reaguje na obcych to wg mnie bardzo zdrowy objaw. Przychodzi taki etap w życiu dziecka, że obcy są bee i koniec, najlepsi są rodzice i tylko im można ufać. Wg mnie to co robi Julka aktualnie świadczy o tym, że się zdrowo rozwija. Hubert jeszcze nie przerabiał tego etapu, ale domyślam się, że to przyjdzie wcześniej czy później.

niecierpliwa lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka to tak jak u nas..im bliżej rana tym gorzej.. tez idę spać bo dziś już z młodym to pewnie będzie jazda..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komu tego drinka? Julce do wozka?
    Hahaha
    Nadrobilam. Padam na pysk ide pod prysznic, naszukuje ubrania na jutro, bo na 8:50 do lekarza, to trzeba siw zorganizowac, bo nie wiadomo co dzieciatko moje z rana wymysli ;)
    Dobrej nocki kochane :) kiss kiss

niecierpliwa, Pulpecja, Maniuś lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    niecierpliwa, a probowalas delikatnego drinka na rozluznienie albo lampke wina ?

Probowalam i teym dupa. A jak juz mi sie zasypia to maz zaczyna jazde i tylko go szturcham :/

• lys Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Probowalam i teym dupa. A jak juz mi sie zasypia to maz zaczyna jazde i tylko go szturcham :/

Daj spokój mój też tak chrapie, że ja nie mogę spać i od razu wściekła się robię. Tym bardziej, że to budzi Lily.
    Mąż tylko mi powtarza co jakiś czas, że w końcu sobie wyprostuje przegrodę nosową czy coś... taaa

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie chyba walnęło. To przez was. NIGDY tego nie robiłam, a wczoraj i dzisiaj ogarnęłam wieczorem wszystko w kuchni, żeby rano było czysto. Nie powiem, fajnie, ale że ja??? Zamiast posiedzieć, to leciałam ze ścierą, zmywałam, wycierałam, chowałam... i jeszcze mięso przygotowałam na jutrzejszy obiad... a dzisiaj w ogóle zrobiłam zupę(będzie do soboty) i makaronik z sosem... hmm
    teraz wszyscy już śpią, a ja wzięłam prysznic, nalałam sobie lampkę wina i się delektuję...

Migotkaa, Maniuś lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam ochote na piwo, ale lezy w szawce a nie w lodowce a ja musze miec zimne

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    ja miałam ochote na piwo, ale lezy w szawce a nie w lodowce a ja musze miec zimne
    zasada nr jeden: nigdy nie chowaj piwa nigdzie poza lodówką... nie wiadomo kiedy nadejdzie ochota na nie...

niecierpliwa, aaaaga, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2016, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    zasada nr jeden: nigdy nie chowaj piwa nigdzie poza lodówką... nie wiadomo kiedy nadejdzie ochota na nie...
    to nie ja, to maz ..

Pulpecja lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 01:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Pulpecja nie musisz tak poświęcać się dla ogółu..teraz zamiast spać połowa siedzi w kuchni ze szmatą albo obiad na jutro gotuje.. tylko odkurzanie miało być. .

Pulpecja, Migotkaa, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Kurde Pulpecja nie musisz tak poświęcać się dla ogółu..teraz zamiast spać połowa siedzi w kuchni ze szmatą albo obiad na jutro gotuje.. tylko odkurzanie miało być. .
    Aga, no chyba mi tu niektóre na ambicję wjechały. Ato, że odkurzają po dwa razy dziennie, a to że podłogi myją, że sztucznego śniegu się pozbywają na bieżąco... to też chciałam zobaczyć chociaż raz jak to jest... Myślę, że szybko mi ten zapal minie, no bo ile można???
    Gwiazda wydoiła butlę o 6 i śpi na razie. Synuś idzie na trzecią lekcję i jeszcze chce, żeby mu coś tam z matematyki rano wytłumaczyć... Piję kawę, bo muszę być jednak trochę bardziej przytomna do matmy...
    Miłego dnia dziewczynki.

201508091565.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na nogach od 6. Spal co prawda 5h po kapieli, ale od 1 do 6 karmiłam 5 razy wiec maly dramacik...

I Tomek od wczoraj stal sie tak mobilny, ze sobie nie zdawalam sprawy, ze można być tak szybkim. Niestety obawiam się, ze jeszcze nie raz zaskoczy mnie w tym temacie. I gwarantuje Wam, ze tez Was to czeja i nie bedziecie odkurzac 2 razy dziennie;)

Pulpecja, lys, Maniuś lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka my wlasnie drzemiemy wtuleni a dzien zaczął sie o 5.30 no dobra zasnal jeszcze na 15 min bo dostal smoka wiec 5.45
    Moj ojciec bedzie dzisiaj u nas to wezmie mlodego na spacer a ja bede sprzatala bo jutro gosci mamy i w niedziele tez
    Kuzwa maz mial miec weekend majowy wolny to sie wzielo i zesralo no ale sila wyższa
    Dzisiaj domowe hamburgery musze wyskoczyc do sklepu po bułki do nich
    Kuzwa wczoraj sie dowiedzialam ze moja przyjaciółka jednak sie rozwodzi buuu a bylam swiadkiem na ich ślubie

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bym chciala żeby moj leniuszek ruszyl z miejsca ehhh

lys lubi tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poplakalam się na fb pisalam pod postem Niecierpliwej o porzuconych dzieciach w szpitalu w ktorym rodzilam a potem Weridiana wrzucila tez ta historię a dzisiaj sie dowiedzialam ze chlopiec chory porzucony to jeden z bliźniaków. Zdrowe dziecko rodzice wzieli a chorego sie wyrzekli brak słów juz nie wspomne o innej historii wyczytanej w artykule
    Karma wraca!!!!!!!!!

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    straszna historia , cale zycie beda patrzec na zdrowe dziecko i sie pewnie zastanawiac co z drugim synem - nie moglabym tak zyc.

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
‹‹ 3664 3665 3666 3667 3668 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ