SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka - kciukam !
ja z samego rana pojechalam do mamy , maz siedzi w pracy wiec dlugo sie nie zastanawialam.
Po drodze "puscilam" sobie lotka , szanse na wygrane marne, ale 3 zl to nie majatekno ok... ponioslo mnie i puscilam za 15 zl
milego dnia !
Weridiana, Aska87, Migotkaa, Zetka, Martucha86, Paula_071, Pulpecja, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Aska nie przepinamy maz mowi ze umordowal sie wpinajac baze w isofix i nie usmiecha mu sie odpinac tym bardziej ze dziadkowoz to inna epkoa i raczej isofixa nie ma
bo się wystraszyłam, że nie powinno się tego robić z jakiś konkretnych przyczyn, że coś się poluzuje czy coś
pierwszy raz jak do rodziców auta wpinałam to chyba z 20min mi zajęło bo isofix jakoos tak strasznie głęboko schowany, teraz to raz dwa i zapięte jakoś "dziura" w tapicerce się powiększyła... w naszym to kilka sekund bo isofix jest prawie na zewnątrz....w ogóle na początku też w szoku byłam, że w naszym starym gracie jest -
Dajecie dzieciakom rosól jak gotujecie? Ja nie dawałam jeszcze ale dziś odlałam troszkę zanim zaczęłam przyprawiać, wyciągnełam marchewke, pitruszkę, selera,odkroiłam ociupinke wołowiny zblendowałam, i dodałam pokrojonego makaronu, jutro dostanie taką zupe, niech próbuje innych smaków, w koncu juz bedzie miał 10 miesiecy, nie jest taki malutki
Zetka lubi tę wiadomość
-
Mąż z dziećmi na spacerze, a ja w wannie. Jutro komunia chrzesniaczki męża.
Mój ruchowo tak jak Hubert Agaty, gaworzy bardzo dużo. Robi brawo, ale papa jeszcze nie uczylismy.
Miłego weekendu!
Pulpecja, szerokości. Paula, dobrej pogody!
Ja mam dalej linea negra.Martucha86, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Apaczka, przyjechalismy na krotko - od piatku do poniedzialku. Pogoda cudna, 24 stopnie:)
Wczoraj bylismy na spacerze na zachodzie slonca. Młody poszedl spac o 22 wstal o 5:40 a po drodze byly 4 pobudki. Dzisiaj spal juz 4 razy ale po 20 minut. Dziwnie sie zachowuje.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Obkupilismy mlodego ciuchy zabawki bańki mydlane szybki obiad na miescie i krotka wizyta w Rossmanie mleko roslinne zakupione tym razem owsiane
Zamierzam jutro zrobic placuszki z kaszy mannej wg przepisu alaantkowe blw zobaczymy
Maz zaraz na mecz wychodzi a my będziemy rządzić sami
Buziole -
lys wrote:Niestety Pulpecja wszyscy się weekenduja a oprócz tego generalnie aktywność na forum jest mniejsza.
-
Pulpecja takie same przemyślenia miałam dziś
Ostatnio sypialnie Szymona to jakaś masakra,opanował do perfekcji śniadanie u co to poloze to siedzi,a tak fajnie zasypiam sam w łóżeczku
Są i dziś prawie usiadł na czwórka tylko bożka jedna została i nie umiał sobie poradzić, powoli ale do przoduPulpecja, jesslin87, Martucha86 lubią tę wiadomość