SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:Lily idzie jak burza. My dzis bylysmy na zdrowej stronie i jak ostatnio bylam z tym poceniem to urzadzila taka histerie, ze myslalam, ze gorzej sie nie da. Mylilam sie, dzis bylo gorzej, zapowietrzala sie, jak orangutan wisiala mi na szyi. Zwazyc tez sie nie dala, na siedzaco waga pokazala 8800 (miesiac temu bylo 9020), a na lezaco od 9 do 9600, ale nogi opierala na ziemi, wiec de factnd nie wiem ile wazy
trzeba było poprosić o chwilę sam na sam z córką, sama byś ją zważyła
-
Co Ty, mowy nie bylo. 15 minut ja uspakajalam, a po kolejnych 5 weszlam do lekarki i tam jazda od poczatku. Kopala lekarke jak ja chciala zbadac, targala fartuch, no istny armagedon. Jak wyszlam wszystko minelo. Julka na przychodnie reaguje tak, jak moj pies na weterynarza.
lys, aaaaga lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Lily idzie jak burza. My dzis bylysmy na zdrowej stronie i jak ostatnio bylam z tym poceniem to urzadzila taka histerie, ze myslalam, ze gorzej sie nie da. Mylilam sie, dzis bylo gorzej, zapowietrzala sie, jak orangutan wisiala mi na szyi. Zwazyc tez sie nie dala, na siedzaco waga pokazala 8800 (miesiac temu bylo 9020), a na lezaco od 9 do 9600, ale nogi opierala na ziemi, wiec de factnd nie wiem ile wazy
hehe masz wesołoPatryk to uwielbia panie pielęgniarki z przychodni
do mnie nigdy się tak nie szczerzy jak do nich
hmm nie wiedziałam, że na leżąco jest inna waga niż na siedząco hmmm może temu PAtryk spada na wadze bo ostatnio na siedząco go ważyłam, na leżąco już się nie daje -
co Ty aż tak? A czemu tak źle znosi te wizyty? -
Aska87 wrote:hehe masz wesoło
Patryk to uwielbia panie pielęgniarki z przychodni
do mnie nigdy się tak nie szczerzy jak do nich
hmm nie wiedziałam, że na leżąco jest inna waga niż na siedząco hmmm może temu PAtryk spada na wadze bo ostatnio na siedząco go ważyłam, na leżąco już się nie daje
widać Patryk podrywaczAska87 lubi tę wiadomość
-
Ahhh, znowu mam zaleglosci
Jak juz was nadrobie to potem znowu nie mam czasu i zaleglosci od poczatku
U Nas wszystko szybko ruszylo do przodu. Laura kleka, wstaje, sama siada, dzisiaj raczkowalaJakies cztery kroki, ale jestem dumna
Dwie dolne jedynki sa tuz tuz
Niestety jak do tej pory miala ladna skore tak teraz lipa
Czerwone placki, jakies krostki. Nie mam pojecia od czego to moze byc. Ostatnio jem baaardzo duzo jajek i M mowi, ze moze od tego? Mogloby tak byc?
lys, witaminkab, aaaaga lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa u nas to samo. Odkąd zaczęła się rehabilitacja Vojty to obcym się nie pozwala dotknąć. U pediatry ryk, na konsultacji u chirurga z pepkiem ryk mimo, że facet nawet jej nie dotknął. Nie życzyla sobie żeby się zbliżył nawet bo dostawała wscieklizny.. No masakraEwa123
-
Ja wróciłam od kosmetyczki, byłam zrobić pedicure, bo jak zobaczyłam moje paznokcie u stóp to mi się słabo zrobiło.
Byłam dzisiaj w odwiedzinach u moich sąsiadów - półtora tygodnia temu urodził im się synek - nawet nie mogę sobie przypomnieć, że Hubert był taki malutki - a prawda jest taka, że był jeszcze kilogram lżejszy od ich dziecka. Kosmos normalnie - jak to się szybko zmieniło.Pulpecja, Paula_071, Zetka lubią tę wiadomość