SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lys ale ja myślę że sprawca jest mało ruchu,tylko nasza dwójka leniuchowania taka ciężka, u Ciebie pewno jeszcze nocne karmienia, u nas znowu on nie je w nocy od 3 miesiaca więc o co kaman?
Agata wczoraj widziałam takie maleństwo w pepco w gondoli, nie mogłam się napatrzec,takie to maleńkie, czas szybko mija..
Co do starań to nawet nie wiecie jak mi było ciężko jak mi lekarz powiedział że będzie potrzebny czas a moja siostra zaszła w ciążę, Boże jak jej zazdrościlam, wcale się nie dziwię ze tak jak piszecie starający koleżanki ucinaja kontakt,po prostu jest im ciężkolys, Agaata lubią tę wiadomość
-
My chodzimy bez czapki albo w czapce z daszkiem która nie zasłania uszu. Nie sądzę, żeby od tego był katar, wg mnie ostatnio było za ciepło na czapkę, temperatury były powyżej 21 stopni u nas, więc w czapce chyba by się ugotował.
Ja dzisiaj, jak przestało padać, wyniosłam łóżeczko turystyczne na balkon i Hubert się tam bawił trochę - oczywiście w moim towarzystwie - aloe fajnie, bo to będzie patent na dodatkowe spędzanie czasu na powietrzu.Migotkaa lubi tę wiadomość
-
Tak, asymetria
bobatha dopiero zaczęliśmy, a co do samej Vojty to guzik nam dała, nie licząc zszarpanych nerwów.. Ale nie mam odwagi, by zrezygnować z tego całkiem, bo fizjoterapeutka od Vojty twierdzi, że sam bobath na pewno nam nie pomoże. Zobaczymy za jakiś czas na ile te ćwiczenia są pomocne. Przyznam, że troche to dobijajace. Córcia jeszcze nie chce współpracować, wyrywa się, szarpie, walczy ze wszystkich sił, żeby ćwiczeń nie robić. A silna jest bardzo więc naprawdę się z nią naszarpac muszę
a Lily zaczęła już ćwiczenia?
Ewa123 -
WLys nie wiem czy znajdziesz pediatrę-dietetyka w jednej osobie. Zastanawiam się czy w ogóle jest sens takiej osoby szukać w w+aszej sytuacji. W końcu Lily jest niemowlakiem karmionym cycem, owszem przybiera naprawdę sporo i dużo waży ale co niby ma do tego dietetyk? Przecież nie będziesz jej odchudzać. Moim zdaniem lepiej skupić się na poszukiwaniu po prostu pediatry ale takiego, który już niejedno dziecko widział i naprawdę się zna.
Pulpecja lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Ja kurcze tez musze się wybrać do fizjoterapauty czy gdzieś, bo Łucja zaczęła się napinac jakoś dziwnie. Najpierw zapytam mojej lekarki na kontroli w przyszłym tyg do kogo z tym iść.
My już od 6 40 na nogach, ale co się dziwić jak spała od 19 15.
Spóźnione życzenia dla Lily i Sebastianalys lubi tę wiadomość
-
witaminka, moja przez gorączkę spała wczoraj prawie cały dzień u mnie na rękach, wieczorem po czopku przespała się, gorączka spadła i wtedy się zaczęło.Zaczęła nadrabiać za cały dzień. Trochę na siłę około 12.30 ją uśpiliśmy, ale przewalała się długo. Teraz odsypia
a jak się Łucja napina?