SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
to system pielęgnacji włosów, stworzony po to, aby regenerować włosy, które uległy zniszczeniu po koloryzacji, rozjaśnianiu czy trwałej ondulacji.
Dzięki Olaplex można minimalnie lub radykalnie zmienić kolor włosów bez zniszczenia ich struktury.
Dodając Olaplex do farby uzyskamy lśniące i gładkie włosy. Zabieg ma też za zadanie wyrównać pracę preparatów koloryzujących. Można zastosować go w trakcie koloryzacji, także przy flamboyage i ombre, zabiegu keratynowym, trwałym prostowaniu, ale równie dobrze jako odrębny zabieg pielęgnacyjno – regenerujący.
Dla kogo jest zabieg Olaplex?
Dla wszystkich dziewczyn, nawet tych, które mają ciemne włosy, ale marzą o kolorze blond. Pamiętny blond Kim Kardashian został wykonany właśnie w systemie pielęgnacji włosów Olaplex, dzięki czemu farbując włosy z kruczoczarnych na jasny blond, nie uległy one zniszczeniu.Pulpecja, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Jesslin proponowaly mi, ale 90zl extra skutecznie mnie zniechecilo, zamiast tego wzielam jakies mleczko, one uzywaja tego zamiennie i zaplacilam 40 zl wiecej z tego tytulu. W mojej sytuacji prawie 200 zl na fryzjera, to i tak spora ekstrawagancja
Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Kurcze, a ja chodze do taniej fryzjerki i za standardowe farbowanie jednym kolorem i podciecie place 200 zl... Ceny uslug w Warszawie sa chore... Moj maz za najprostsze strzyzenie meskie placi 45 zl. Oszalec mozna. Nie pytalam ile za Olaplex, ale chyba wole nie wiedziec. Mam tez fryzjera pod domem, poszlam kiedys na strzyzenie i zaplacilam 100 zl, wiecej tam nie pojde bo to juz przegiecie.
-
Migotkaa wrote:Agata o to się cenią ja pierniczę, złotymi nozyczkami obcinają czy ki ciul?
aa a niedługo jeszcze Hubercik się bedzie obcinał
Taak, dokladnie, moje sasiadki chodza do fryzjera dla dzieci z synami, strzyzenie 60 zl.. ale fotel w ksztalcie samochodu za to i dziecko dostaje jakis drobiazg zawsze hehe. -
Pulpecja boskie sa. No ja cale zycie tam mieszkalam, a teraz 4 km dalej
Jesslin moze i ten olaplex jest taki super duper, dzisiaj ratowaly dziewczynie nim wlosy, bo samodzielne zabawy w fryzjera nie wyszly, ale moje wloski po tym mleczku tez sa piekne. Generalnie ma podobne dzialanie jak ten olaplex. W sumie i tak mi zal dupe sciskal, jak dowiedzialam sie, ze przydaloby sie cos wiecej niz zaplanowalam. Cztery dyszki jeszcze przelknelam, ale prawie setki bym nie odzalowala. -
Griszanka wrote:Tu za dziecko biora 15 zl i maluch dostaje lizaka :p Dzisiaj strzygli 10-cio miesieczniaka
No coś Ty, przed roczkiem nie wolno obcinac bo się rozum skraca razem z włosami, haha, zabobonyyyyyniecierpliwa, jesslin87, Paula_071, witaminkab, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Agata zdaje sobie sprawe. We Wroclawiu tez masakra z cenami, a wyjedz 10-15 km za miasto, uslugi prawie polowe tansze. Duze miasta maja to do siebie.
Te na moje male miasteczko i tak sa stosunkowo drogie, ale jakosc pracy mowi sama za siebie.