SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Widze ze dzisiaj dzien marudy u wiekszosci sierpniowek
Moj od rana stekajacy na brzuszku 5 min na siedzaco 10 min na raczkach najlepiej ale i tak po chwili strajki
Jeczy kweka a jak nie chce od razu natychmiast spełnić króla żądan to ryk ze lzami jak grochy no masakra jakas zapakowalam w wozek i na spacer bo nie wiem jak bym wytrzymała do drzemki poogladal kaczki i labedzie a ja mialam prawie pol godziny spokoju potem chwile na placu zabaw i do domu polozylam spac zasnal w 10 minut a ja pije kawe i zajadam czekolade z orzechami
Dobrze ze moj tata przyjedzie do mlodego wezmie go na spacer a ja odpoczne chociaz powinnam sprzątać w dupie z tym odkurze tylko żeby śnieg zniknalWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 11:43
-
magda sz wrote:Ale masakra, chciałam ją przewinąć z kupy i nie dała się położyć tak płakała no i zobaczyłam że wyszła dwójka.. Tak więc na raz idą dwie jedynki i dwójka, ja pierdole, tak mi jej szkoda, płacze bardzo
codziennie daje jej nurofen, mam nadzieje że nie zaszkodzi
dentinox działa 5min..zimny gryzak też
-
Jakiś czas temu nie dała sobie nic podać, ani posmarować a ostatnio wie że to jej pomaga bo otwiera buzię jak widzi tubkę żelu czy strzykawkę od syropku. Czopka nie dawałam, mam w domu tylko z pracetamolem a na nią nie koniecznie działa. Musze kupić czopka z ibuprofenem.
Daje jej jak bardzo płacze i nie może usnąć no i też ma 38,6-8 czasami więc wtedy już muszę nawetWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 11:49
Pulpecja lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, u nas nocka do bani. Ale wczoraj mała w dzień spała mi 4 godziny więc spodziewałam się, że odrobi to nocną. Nie ma nic za darmo... Teraz śpi, ja wysprzatalam mieszkanie (poza ppdlogami, tą przyjemność zostawie sobie jak wstanie), podlalam kwiatki i pije teraz herbatkę. Pewnie lada chwila wstanie. Muszę dziś jeszcze zrobić zakupy i pranie. Mam naleśniki zamrożone, to dokupie szpinak i obiad będzie z głowy. Biedne te dzieciaczki z zabkami. U nas póki co żadnego nie ma i nic się nie szykuje, ale jak czytam Wasze opisy to mam stresa.. Miłego dnia!Ewa123
-
Pulpecja wozek bardzo fajny i ten 3 i 4 co ma Pula. sama nabralam ochoty ale maz powiedzial ze juz mam 3 wozki i mam to sobie wybic z glowy .
Dziewczyny zazdroszcze fryzjerow , ja niestety farbuje sama ...ceny tutaj sa zabojcze jak dla mnie a ja musze pofarbowac co 1,5 miesiaca maksymalnie wiec fryzjer tyyylko na specjalne okazje
dziewczyny zdrowka dla dzieciaczkowPulpecja lubi tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Szukam koloru ciemny roz fuksja , cos polecacie?
Migotka z semilaca ?
http://www.innooka.pl/2015/04/semilac-103-elegant-raspberry.html, mam polecam, cudny kolor:) bardzo elegancki, nie neonowy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2016, 12:27
Weridiana lubi tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Ja ostatnio u fryzjera za kolor i obcięcie zapłaciłam 80 zł. Tylko ja jeżdżę na wieś do fryzjera. Ile się uszukalam kogoś z kogo będę zadowolona to aż dziwne. Byłam jeszcze zadowolona z jednej fryzjerki w Krakowie, no ale bez przesady!
Strasznie się wkurzyłam z rana. Kupiłam nową wagę, bo stara szwankowala i okazało się ze ważę prawie 5 kg więcej niż sądziłam! Dobrze, że nie wiedziałam tego na początku odchudzania, bo w życiu nie zaczelabym biegać z taką wagą. Celowo czekałam, aż schudnę parę kilo. Można się zdraznictam mam zawsze 7kg mniej
witaminkab, Weridiana, Maniuś, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
my po wizycie u lekarza...wyśmiali nas, że nie ma czegoś takiego jak bilans 9 miesiąca i się po głowach popukali, ale obejrzeli Patryka skoro już przyszliśmy...podobno okaz zdrowia tylko na ulewanie dostaliśmy syropek, i dostaliśmy zakaz ważenia i opieprz po co w ogóle ważyć takie dziecko pfff
no i po tym wczorajszym upadku, moje dziecko jest całkiem inne... jakby wskoczyło na wyższy level ... non stop gaworzy, coraz więcej nowych "wyrazów", prawie cały czas się śmieje, a na czworaka to już prawie że biega
Wy piszecie, że dziś wszystkie marudy a u nas radość od samego rana... wstał o 7 już 13, nie miał żadnej drzemki a zaciesza się i bawi sam ze sobą...no normalnie nie moje dzieckoMigotkaa, magda sz, Weridiana, Maniuś, witaminkab, jesslin87, niecierpliwa lubią tę wiadomość