SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry
z tymi drzemkami to nigdy nic nie wiadomo u nas. Np teraz już śpi a wczoraj przez cały dzień spala 30 min a drzemka zakończyła się o 11 10. Wieczorem padla o 19 bez kolacji, po kąpieli. Ja sama się wczoraj położyłam o 20 25 i dobrze, bi wiercila się strasznie przez ten brzuch.
Pulpecja moja je tak samo. Potrafi nawet 120 ml wypić, ale często dość.
-
Dostaje pomalu do glowy , moje dziecko od 5.00 rano krzyczy , nie jeczy ,nie marudzi - ona sie drze.. zaraz przez balkon wyskocze. Najchetniej wyszlabym na spacer z nia ale zimno jeszcze i wieje... a ja chyba ubralabym kominiarke i okulary sloneczne bo wygladam jak 7 nieszczesc.
Edit: zasnela - o, dzieki Ci Panie !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 08:57
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:Dostaje pomalu do glowy , moje dziecko od 5.00 rano krzyczy , nie jeczy ,nie marudzi - ona sie drze.. zaraz przez balkon wyskocze. Najchetniej wyszlabym na spacer z nia ale zimno jeszcze i wieje... a ja chyba ubralabym kominiarke i okulary sloneczne bo wygladam jak 7 nieszczesc.
-
dalam jej pedicetamol , nakarmiona , przebrana , napita a krzyczala. Moze nie dospala sie , nie wiem . Pchala rece strasznie do buzi wiec moze zeby. Mam nadzieje ze jak wstanie bedzie lepszy humor . Ja to w ogole czuje ze psychicznie siadam . Meza nie ma calymi dniami , a jak juz przychodzi to wiecznie ma cos do zalatwienia . Teraz kazdy weekend bedzie jezdzil na swoje dorabianie. Szlak chce mnie trafic , bez jaj - potrzebuje pomocy . Psychicznie nie dam rady.
Pomnik samotnym matka !
Odrost mam na pol glowy , plus piekne pasma siwizny - lakier z paznokci mi poodpryskiwal , staje sie zaniebana matka polka ktorych nie cierpialam. Pojde dzis po farbe - moze podreperuje psyche.
-
Pulpecja, Tomek jakby lepiej. Zrobil rano jedna normalna kupe, ale druga to sama woda ze sluzem.
Moj cale szczescie jeszcze tak nie chodzi. To znaczy idzie od fotela przez kanape az do firanki by udawac tarzana, ale nue ma pomysłu by wstawac bez podparcia. Ma faze na ściąganie wszystkiego ze stolu w salonie i zanoszenie tego na lawe lub stol w kuchni.Pulpecja lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
witam i ja:)
My pospaliśmy do 8.30 z mała przerwa po 5, wstawiłąm pranie ale ta pogoda mnie dobija, wieje bez słonca eh...
Szymcio po nocy chyba lepiej, nos jakby czystszy i drożny
Ona koniecznie sie podreperuj, to poprawia samopoczucie!0na88 lubi tę wiadomość
-
Ona przybij piątkę od soboty moj to maruda z przeblyskami usmiechnietego dziecka jeczy non stop i nic tylko by wisial na szyi uwieszony u nas to ja nie wiem co moze nastepne zeby bo memla wszytko nawet moja bluzke ja nie farbyje wlosow ale chyba musze zaczac bo opruszylo mnie siwizna odpryski na paznokciach tez mam ale na stopach wiec zakladam skarpetki i nic nie widze kur..a no masakra jakas glowa mnie boli czuje sie jak gow..w betoniarce
0na88 lubi tę wiadomość
-
Nocka masakra, cyc co godzinę. Do kibla isc nie mogę bo płacze jak mu znikam z pola widzenia.
Paula, mam nadzieję że Tomkowi szybko przejdzie.
Agata, jak u Mamy?
Ja znowu jadę na Mazury na sobotę, żeby zawieźć tatę do lekarza bo nie chce go samego puszczać samochodem. Mam nadzieję że pogoda będzie lepsza.
Za 3 tyg idę do fryzjera. Jakiegoś dobrego wynalazlam. Pewnie zostawię kilka stów, bo ceny koloryzacji zaczynają się od 230zl. Zobaczymy, podobno warto. Ciężko się do nich dostać,a to akurat przed Chrzcinami.
Mój się wspina gdzie tylko moje. Wystawiłam kojec, dzięki temu wczoraj był obiad.
Też się bardzo rozgadal. A jak ktoś śpiewa albo leci piosenka to robi konikaPaula_071 lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:Nakupowałam Młodemu szortow. Miały być 2 pary a wyszło jak zwykle na tą chwilę 11 par. Pojebana jestem, to choroba chyba.
aaaaga, Zetka, 0na88 lubią tę wiadomość
-
Zetka jaki to fryzjer?
No ja tez ostatnio co chwile mlodemu cos kupuje dzisiaj kupilam krotkie ogrodniczki w kratke na lato a wczoraj ( o dziwo w biedrze ) chyba z 10 książeczek
Wlasnie pije kawe i w dwie minuty zjadłam pączka chociaż odrobina szczescia dla duszy heheheh
-
aaaaga wrote:Zetka jaki to fryzjer?
No ja tez ostatnio co chwile mlodemu cos kupuje dzisiaj kupilam krotkie ogrodniczki w kratke na lato a wczoraj ( o dziwo w biedrze ) chyba z 10 książeczek
Wlasnie pije kawe i w dwie minuty zjadłam pączka chociaż odrobina szczescia dla duszy heheheh
Aaaaga, tutaj, we Wrzeszczu.
https://m.facebook.com/DDStudioFryzur/
-
Migotka, ja zamówiłam tamte miękkie jeansy co kupowałysmy. Miałam wtedy na 68 niebieskie i szare i długo w nich chodził. Nasze najfajniejsze spodnie bo takie mięciutkie. Teraz wzięłam też 2 pary na 80. Do tego komplet koszulka biała dla taty z wąsem z napisem 'duży facet' , koszulka taka sama dla Jaska z napisem średni facet, i bodziak na krotki dla Miska z napisem mały facet. Wszystko taki sam wzór z wąsem
aaaaga, Paula_071, Martucha86, mamasia, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość