SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa jak to jest sam katar to ja bym raczej nie szła. Chociaż jeśli masz się czuć lepiej na wyjeździe to idź.
U nas kiepsko do zębów i brzucha doszedł katar. Budziła się w nocy z 7 razy z czego 3 z ogromnym płaczem. I już nie wiem co ja boli. Dalej jest zagazowana, nie daje sobie dotknąć lewego gornego dziasla i jeszcze wkurzal ja zatkany nos. Teraz szaleje, ale nie jest tak radosna jak zawsze.
Dziś dalej brzydko, wiec w obliczu tych wszystkich nieszczęść siedzimy znowu w domu
-
Niecierpliwia, a nie mozesz podejsc do dzieci zdrowych na osluchanie Julki?
Nie wiem co z tym moim dzieckiem. Odkąd zaczęła sie biegunka, to nie robił kupy w nocy. Nawet rano zazwyczaj była kupa lepsza, potem w ciągu dnia dramat - po 7 brzydkich kup. Dzisiaj w nocy zrobił wielką normalna kupę, ale rano znowu poszla sama żółta woda. Dzisiaj jest 7 dzień. Pediatra mowila, ze to może trwać nawet 10 dni.
Dzisiaj nasza rocznica slubu. Znowu zakladamy slubne stroje i jedziemy pod kosciol cyknac zdjęcie:)witaminkab, Migotkaa, Martucha86, Weridiana, AgaSad, Zetka, mamasia, Maniuś, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Zetka, a jest cos z czego ladnie pije mlody? Mojemu na spiocha najlepiej idzie z kubka z Ikei. Cale szczescie jest mu bez różnicy czy ciągnie cycka czy pije mm z kubka, dlatego do 2 ja spie a maz go karmi. Moze Wy tak spróbujcie?
Zetka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Zetka, współczucia. Musisz chyba poświęcić parę nocek z mężem do spółki i mu jakoś te nocki unormować. U nas teraz już jest tak, że jak o 21-22 wypije mleko to śpi do 5, wtedy wstaje tatuś, mloda siada i czeka, tatuś przynosi mleczko, ja jej pomagam przytrzymać tylko butelkę i za chwile dalej śpi. A też już było tak, że miałam dosyć.Paula_071, Zetka lubią tę wiadomość
-
Dobry wam
Mlody chcial wstac o 4.50
Kur...... #*!@%@'#!!*:&
Po 20 minutach walki padł na godzine ufff
Strasznie stekal przez sen
Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepszy dzień bo pogoda ladniejsza wiec wrazie marudzenia sruuuu do wozka i na spacer
Jestem beznadziejna matka o tej 4.50 powiedzialam do syna ze ma spac i mnie nie wkur..iac bo zaraz tu przed lozeczkiem palne sobie w łeb
Glupia ja !!!!!
Maz stwierdzil ze po prostu jestem zmeczona i nerwy mnie poniosly i mam wyluzowac bo nic strasznego sie nie stalo
A ja ze stalo ze nie powinnam tak mowic ba nawet myslec bo co bedzie jak mlody bedzie rozumial znaczenie słów
Kuzwa musze sie kontrolować
Teraz w brode sobie pluje ze nie umiem uspokajac swoich nerwow -
Paula najlepszego z okazji rocznicy
A takie fotki to suuuuuper pomysl i pamiątka
Czy pochwalisz sie ?
Zetka współczuje i podziwiam ze jeszcze dajesz radę ja bym pierdolca dostala chybaPaula_071, Zetka lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/60533e55e3a9.jpg
taki prezent dostała moja córunia od ciotki, na zdjęciu nie widać efektu, ale to wszystko jest własnoręcznie haftowane krzyżykamina żywo rewelacja
Martucha86, Weridiana, Paula_071, Zetka, aaaaga, mamasia, Maniuś, lys, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
Dzisiaj moje dziecko konczy 9 m-cy. Powiedzcie mi kiedy to zlecialo?
Moje serduszko wlasnie smacznie sobie zasnelo u mnie na brzuchu, a przed chwila pierwszy raz zjadl owsianke na wodzie, probowalam mieszac z mm, ale ostatecznie, mleko odlalam do kubeczka i popijal geste platki. Wyglada na to, ze smakowalo.
A i wczoraj u dziadkow zjadl prawie caly sloiczek krupniczku, wczesniej konczylo sie na polowie lub niewiele wiekszej ilosci. Synus nabiera apetytuMartucha86, witaminkab, Weridiana, Pulpecja, Paula_071, Zetka, mamasia, Maniuś, lys, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
aaga mój miał tak o 3.40, ale chwile sie potłukł i usnął, kurde niby spi dobrze ale teraz sie wybudza w nocy np raz i nad ranem raz, to jako niemowlak 4-6 miesiecy spał całe 12 h, chyba nie ma sie co cieszyc ze to bedzie cały czas tak samo..
Pulpecja podziwiam wszystkich za takie wyszywanie, ile to cierpliwości i czasu poświeconego!
Paula pochwal sie taka fotka, wszystkiego najlepszego!Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Paula wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Ktora to? Pochwal sie.
My gdybysmy robili sobie takie fotki, to w ubieglym roku muskelibysmy robic fotki na porodowce. Moj maly prezent na rocznice wlasnie spi, wyczekal i urodzil nam na 8-ma rocznice slubu
Pulpecja piekna sprawa. A kolejne daty i kreseczki bedziesz wyszywac sama, czy tez sie ciocia tym zajmie?Pulpecja, Paula_071, Maniuś, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Griszanka najlepszego
ja nie pochwalilam sie wczoraj my to juz starszaki dwucyfrowa liczba 10;-)
Pulpecja lubie takie rzeczy ale nie mam kiedy bo cierplieosc by sie znalazla , wyszyeam obrus wielkanocny z zajaczkami od dwoch lat czy nawet trzech , na ktora wielkanoc skoncze tego nie wie nikt hahaha
Paula gratuluje i pomysl fajny , ja juz bym w swoja suknie nie weszla a maz tym bardziej by sie nie dopialwitaminkab, Martucha86, Pulpecja, Paula_071, Zetka, Maniuś, lys, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
No właśnie nie wiem jak to teraz będzie
nie chcę zepsuć efektu moim wyszywaniem
chyba będę robić zdjęcia, a ciotka wyszyje potem hehe. Ona w ogóle zwariowała na punkcie małej, zrobiła jej mnóstwo rzeczy na szydełku też, cały czas coś kupuje itd.
Gratulacje i najlepsze życzenia dla wczorajszych i dzisiejszych jubilatów
Moje dziecko wstało, pozwoliło mi poodkurzać i zmyć kilka naczyń, a teraz stwierdziła, że jednak chce spać u mamuni na rączkach...Weridiana lubi tę wiadomość
-
Paula wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Ja chyba tez bym już nie weszła w swoją suknię ale pomysł naprawdę świetny. A Tomek będzie z Wami na tym zdjęciu ? Bo to by tak fajnie wyglądało jak masz np z tamtego roku w ciąży heh. .
Spadamy na spacerek..Paula_071 lubi tę wiadomość
-
To nasza 3 rocznica:) tak, mam zdjęcie rok temu z brzuchem, w tym roku będzie z Tomkiem:)
Martwie sie o mojego malucha. Od rana jyz 4 brzydkie kupyapaczka, masz może pomysł czy jakieś jeszcze badania mogę mu zrobic? Miał tydzien temu gazometrię, leketrolity, posiew na Salomonelle i na rota, które wyszly negatywnie.
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.