X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa, a wezwanie prywatnie kogoś na wizytę domową nie wchodzi w grę? Ja zawsze dla własnego spokoju wolę w takich sytuacjach osłuchać jednak.

201508091565.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa jak to jest sam katar to ja bym raczej nie szła. Chociaż jeśli masz się czuć lepiej na wyjeździe to idź.
    U nas kiepsko do zębów i brzucha doszedł katar. Budziła się w nocy z 7 razy z czego 3 z ogromnym płaczem. I już nie wiem co ja boli. Dalej jest zagazowana, nie daje sobie dotknąć lewego gornego dziasla i jeszcze wkurzal ja zatkany nos. Teraz szaleje, ale nie jest tak radosna jak zawsze.
    Dziś dalej brzydko, wiec w obliczu tych wszystkich nieszczęść siedzimy znowu w domu :(

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa przed wyjazdem jednak bym poszła dla spokoju ducha ;)

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, tez bym poszła.

Na temat mojej nocki się nie wypowiadam. Ja nie wiem jak ja mam do pracy wrócić jak sypiam może razem 4h, a ciągiem to nie wiem czy poltorej godziny się zdarzy raz na jakiś czas.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwia, a nie mozesz podejsc do dzieci zdrowych na osluchanie Julki?

Nie wiem co z tym moim dzieckiem. Odkąd zaczęła sie biegunka, to nie robił kupy w nocy. Nawet rano zazwyczaj była kupa lepsza, potem w ciągu dnia dramat - po 7 brzydkich kup. Dzisiaj w nocy zrobił wielką normalna kupę, ale rano znowu poszla sama żółta woda. Dzisiaj jest 7 dzień. Pediatra mowila, ze to może trwać nawet 10 dni.

Dzisiaj nasza rocznica slubu. Znowu zakladamy slubne stroje i jedziemy pod kosciol cyknac zdjęcie:)

witaminkab, Migotkaa, Martucha86, Weridiana, AgaSad, Zetka, mamasia, Maniuś, jesslin87 lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka, a jest cos z czego ladnie pije mlody? Mojemu na spiocha najlepiej idzie z kubka z Ikei. Cale szczescie jest mu bez różnicy czy ciągnie cycka czy pije mm z kubka, dlatego do 2 ja spie a maz go karmi. Moze Wy tak spróbujcie?

Zetka lubi tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)
    Zetka, współczucia. Musisz chyba poświęcić parę nocek z mężem do spółki i mu jakoś te nocki unormować. U nas teraz już jest tak, że jak o 21-22 wypije mleko to śpi do 5, wtedy wstaje tatuś, mloda siada i czeka, tatuś przynosi mleczko, ja jej pomagam przytrzymać tylko butelkę i za chwile dalej śpi. A też już było tak, że miałam dosyć.

Paula_071, Zetka lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wam
    Mlody chcial wstac o 4.50
    Kur...... #*!@%:/@'#!!*:&
    Po 20 minutach walki padł na godzine ufff
    Strasznie stekal przez sen
    Mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepszy dzień bo pogoda ladniejsza wiec wrazie marudzenia sruuuu do wozka i na spacer
    Jestem beznadziejna matka o tej 4.50 powiedzialam do syna ze ma spac i mnie nie wkur..iac bo zaraz tu przed lozeczkiem palne sobie w łeb
    Glupia ja !!!!!
    Maz stwierdzil ze po prostu jestem zmeczona i nerwy mnie poniosly i mam wyluzowac bo nic strasznego sie nie stalo
    A ja ze stalo ze nie powinnam tak mowic ba nawet myslec bo co bedzie jak mlody bedzie rozumial znaczenie słów
    Kuzwa musze sie kontrolować
    Teraz w brode sobie pluje ze nie umiem uspokajac swoich nerwow

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula najlepszego z okazji rocznicy
    A takie fotki to suuuuuper pomysl i pamiątka
    Czy pochwalisz sie ?
    Zetka współczuje i podziwiam ze jeszcze dajesz radę ja bym pierdolca dostala chyba

Paula_071, Zetka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/60533e55e3a9.jpg

taki prezent dostała moja córunia od ciotki, na zdjęciu nie widać efektu, ale to wszystko jest własnoręcznie haftowane krzyżykami :-) na żywo rewelacja :-)

Martucha86, Weridiana, Paula_071, Zetka, aaaaga, mamasia, Maniuś, lys, jesslin87 lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,
    Dzisiaj moje dziecko konczy 9 m-cy. Powiedzcie mi kiedy to zlecialo?
    Moje serduszko wlasnie smacznie sobie zasnelo u mnie na brzuchu, a przed chwila pierwszy raz zjadl owsianke na wodzie, probowalam mieszac z mm, ale ostatecznie, mleko odlalam do kubeczka i popijal geste platki. Wyglada na to, ze smakowalo.
    A i wczoraj u dziadkow zjadl prawie caly sloiczek krupniczku, wczesniej konczylo sie na polowie lub niewiele wiekszej ilosci. Synus nabiera apetytu ;)

Martucha86, witaminkab, Weridiana, Pulpecja, Paula_071, Zetka, mamasia, Maniuś, lys, jesslin87 lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaga mój miał tak o 3.40, ale chwile sie potłukł i usnął, kurde niby spi dobrze ale teraz sie wybudza w nocy np raz i nad ranem raz, to jako niemowlak 4-6 miesiecy spał całe 12 h, chyba nie ma sie co cieszyc ze to bedzie cały czas tak samo..

Pulpecja podziwiam wszystkich za takie wyszywanie, ile to cierpliwości i czasu poświeconego!

Paula pochwal sie taka fotka, wszystkiego najlepszego!

Paula_071 lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Ktora to? Pochwal sie.
    My gdybysmy robili sobie takie fotki, to w ubieglym roku muskelibysmy robic fotki na porodowce. Moj maly prezent na rocznice wlasnie spi, wyczekal i urodzil nam na 8-ma rocznice slubu :D

Pulpecja piekna sprawa. A kolejne daty i kreseczki bedziesz wyszywac sama, czy tez sie ciocia tym zajmie?

Pulpecja, Paula_071, Maniuś, jesslin87 lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka najlepszego :-) ja nie pochwalilam sie wczoraj my to juz starszaki dwucyfrowa liczba 10;-)

Pulpecja lubie takie rzeczy ale nie mam kiedy bo cierplieosc by sie znalazla , wyszyeam obrus wielkanocny z zajaczkami od dwoch lat czy nawet trzech , na ktora wielkanoc skoncze tego nie wie nikt hahaha

Paula gratuluje i pomysl fajny , ja juz bym w swoja suknie nie weszla a maz tym bardziej by sie nie dopial ;-)

witaminkab, Martucha86, Pulpecja, Paula_071, Zetka, Maniuś, lys, jesslin87 lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie wiem jak to teraz będzie :-) nie chcę zepsuć efektu moim wyszywaniem ;-) chyba będę robić zdjęcia, a ciotka wyszyje potem hehe. Ona w ogóle zwariowała na punkcie małej, zrobiła jej mnóstwo rzeczy na szydełku też, cały czas coś kupuje itd.
    Gratulacje i najlepsze życzenia dla wczorajszych i dzisiejszych jubilatów :-)
    Moje dziecko wstało, pozwoliło mi poodkurzać i zmyć kilka naczyń, a teraz stwierdziła, że jednak chce spać u mamuni na rączkach...

Weridiana lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś pamięta ile kosztują pampersy zielone w rossmanie z kartą?

201508091565.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas dzisiaj pada , Emma spi a ja pije kawke :-)

Jak sie obudzi to rozbije kotlety , przeciez nie bede jrj budzic teraz ;-)

Zetka lubi tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Ja chyba tez bym już nie weszła w swoją suknię ale pomysł naprawdę świetny. A Tomek będzie z Wami na tym zdjęciu ? Bo to by tak fajnie wyglądało jak masz np z tamtego roku w ciąży heh. .
    Spadamy na spacerek..

Paula_071 lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy nie stala cena miała byc 39.99 ale nie dam ręki obciac bo nie kupowałam dawno, Pulcpecja anie probowałąs tych toujours z lidla? czy Miśka ma delikatna skóre, ja jestem super zadwolona, kto uzywa to teraz promocja po 24.99:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nasza 3 rocznica:) tak, mam zdjęcie rok temu z brzuchem, w tym roku będzie z Tomkiem:)

Martwie sie o mojego malucha. Od rana jyz 4 brzydkie kupy :( apaczka, masz może pomysł czy jakieś jeszcze badania mogę mu zrobic? Miał tydzien temu gazometrię, leketrolity, posiew na Salomonelle i na rota, które wyszly negatywnie.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
‹‹ 3728 3729 3730 3731 3732 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ