SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:)
Na owady kupiłam opaski...czy zadziałają... zobaczymy...czekam na przesyłke. Opaski kosztują grosze na allegro więc stwierdziłam ze spróbuję. Mam też z ziajki preparat przeciwko owadom.
Teraz jest wilgotno a zaraz będzie upał. Świetny klimat na wylęg wszystkich okropnych meszek, komarów itd.
Zetka lubi tę wiadomość
-
Kurcze Aska to smutne co piszesz o relacjach z dziadkami.. ja też bym chyba olała całodniowe odwiedziny skoro i tak sama zajmujesz się dzieckiem.. to już nawet nie chodzi o jakąś mega pomoc ale poświęcenie czasu tak z własnej inicjatywy a nie jak ewentualnie poprosisz..
Młody pospał 40 minut i obudził się z wielkim płaczem.. przez kolejne pół godziny próbowałam go uśpić ale zrobił wielką aferę aż się zanosił.. ja nie wiem jak nauczyć go spać dłużej.. ech idę blendować mu zupkę, dobrze że chociaż z jedzeniem nie ma problemów:/ -
U nas pierwszy wnuk po obu stronach na poczatku mega byli zaangazowani i chetni do pomocy wszelakiej tesciowa byla wręcz agresywna i slodko pierdzaca moja mama przejeta swoja rola teraz wszyscy wyluzowali i jest juz zdrowo pomiedzy nami a wrecz tesciowie olewaja wnuka bo czasu nie maja no coz życie
-
Tośka zbiera na laptopa. Ma już całkiem sporo, coś około 700 zł. Dzisiaj przychodzi ze szkoły i mówi. Ooo, nie ma tamtego wózka, sprzedałaś? - Tak, była pani i kupiła. -Oo, a za ile? - A do czego ci ta informacja? - No powiedz! -Nieważne, dlaczego pytasz? - A starczy ci, żeby mi tego laptopa kupić? - Nie, poza tym przecież na laptopa zbierasz, my ci ewentualnie coś dołożymy jak będziesz miała dużo. Zresztą, dziecko, taki wózek nie jest tyle wart. To tylko niewiele ponad 200 zł. - To jakbyś mi dołożyła to bym już miała 900. -Ale ja ci nic teraz nie będę dokładać! Ty mi dawałaś jak wózek kupowałam? - Nie, ale przecież mogłaś sobie wziąć
Paula_071, witaminkab, AgaSad, Weridiana, Maniuś, Martucha86, mamasia, aaaaga, jesslin87, niecierpliwa, Migotkaa lubią tę wiadomość
-
Bylam znowu u pediatry, maluch dostal inny lek. Zrobilismy jeszcze posiew kupy. Czekamy.
Zdjecie pod kosciolem zrobione. Młody zachwycony mama w sukni slubnej.
Byl facet wymienić liczniki, bo sie przeterminowaly. Taki burdel zostawil w lazienkach ze mi slabo...Weridiana, Martucha86, mamasia lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Przyjechali teściowie i zabrali małego na spacer a my w tym czasie wymieniliśmy mu dywanik w pokoju, przy okazji posprzątałam jego pokój i w końcu wyprałam firanki.. stary dywan mieliśmy wyrzucić ale dostaliśmy go od teściów chyba 4 lata temu i jak im powiedzieliśmy to zrobili wielkie oczy że on przecież kosztował 1500 zł.. kuźwa ja bym za niego nie dała 100 zł ale ok, zapakowaliśmy do wora i niech biorą..założę się że przeleży w komórce kolejne kilka lat:) jak dla mnie to było mega siedlisko kurzu bo z takim dłuższym włosiem, musielibyśmy mieć jakiś super odkurzacz.. ten teraz to a la wykładzina więc łatwiejszy w utrzymaniu czystości..
Pulpecja będę we wtorek o 10.30 w Brzegu u tej rehabilitantki ale będę z mężem i to tam i spowrotem więc tylko wyślę Ci pozytywne myśli
Patryk dziś zaczął raczkowaćtzn zrobił jakieś 6 kroków i raczkuje jak się zapomni bo dalej przeważa czołganie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 17:48
Pulpecja, Paula_071, Weridiana, Martucha86, mamasia, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Kurcze Aska to smutne co piszesz o relacjach z dziadkami.. ja też bym chyba olała całodniowe odwiedziny skoro i tak sama zajmujesz się dzieckiem.. to już nawet nie chodzi o jakąś mega pomoc ale poświęcenie czasu tak z własnej inicjatywy a nie jak ewentualnie poprosisz..
Młody pospał 40 minut i obudził się z wielkim płaczem.. przez kolejne pół godziny próbowałam go uśpić ale zrobił wielką aferę aż się zanosił.. ja nie wiem jak nauczyć go spać dłużej.. ech idę blendować mu zupkę, dobrze że chociaż z jedzeniem nie ma problemów:/Weridiana, AgaSad, mamasia lubią tę wiadomość
-
AgaSad, no szkoda, że młodzież się nie pozna
napisz chociaż potem jak wrażenia, może też się skuszę w końcu:-)
moja jak zaczynała raczkować, to też jak chciała szybciej to pełzała, ale z dnia na dzień jednak raczkowania było więcej i teraz w ogóle już nie pełza od dawna.
Ja w ogóle nigdzie nie mam dywanów. Może kiedyś sobie sprawięale na razie za leniwa jestem do utrzymywania tego w czystości.
Kupilam razem z tym mlekiem, co wam pisałam taką kaszkę :
http://allegro.pl/nestle-kaszka-z-jogurtem-mleczno-psze-banan-2x250g-i5816042060.html
młodej bardzo smakowałanie wiem jak wy, ale ja u nas w sklepach jej nie widziałam.
AgaSad lubi tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Paula swoją drogą to takie co roczne zdjęcia to mega motywacja do utrzymania sylwetki hihi:)
Codziennie jem tabliczke czekolady i bulke slodka. Jem duze sniadania, obiady i kolacje. Waze 50kg. Dzisiaj pediatra patrzyla na mnie z politowaniem, bo chociaz mialam buty na obcasie i wlosy po wczorajszym fryzjerze to wygladalam na mocno zmeczona. Tomek tak zasuwa, ze latam za nim od 6 rano jak poparzona. Niestety wozka nie lubi, wiec nawet do sklepu wychodze z nim w tuli, wiec sie nanosze. Wstaje do niego po kilka razy w nocy. Tomek dba, zebym czasem nie przytyla.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 19:05
AgaSad, Migotkaa lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Pulpecja dam znać co mi powiedziała chociaż wydaje mi się ze on prawidłowo rozwija się. . Mnie osobiście niepokoi to ze jak śpi to odchyla bardzo mocno głowę do tylu, nie wiem z czego to wynika ale pewnie jest to czymś spowodowane no i jednak wydaje mi się ze jest lekko asymetryczny bo np jak się czolga to odpycha się tylko jedną nóżką choć neurolog nie zauważyła żadnej asymetrii..
Paula właśnie leży przede mną tabliczka czekolady, chyba się skuszę..a co mi tam.. -
Co do wozkow to pekla mi wczoraj raczka
moze nie bylam z nigo strasznie zadowolona ale do parku lasku i pobliskie zakupy byl super. Wyslalam maila bo niby ma dwa lata gwarancji , mam czekac co powie producent. Zobaczymy chociaz nie usmiecha mi sie placic za transport do niemiec
Dobrze ze mam spacerowki ...