SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopiero nadrobiłam, bo od rana poza domem.
Paula najlepszego z okazji rocznicy. Macie specjalny album na te zdjęcia rocznicowe? Super sprawa np po 40 latach małżeństwa obejrzeć sobie taką kolekcję zdjęć.
Sto lat dla Karolka i dla Emmy.
Aga Lily jak śpi na boku to też bardzo odchyla głowę do tyłu, ale ja tego z niczym nie wiązałam i w sumie nawet się nad tym nie zastanawiałam. -
AgaSad wrote:Pulpecja dam znać co mi powiedziała chociaż wydaje mi się ze on prawidłowo rozwija się. . Mnie osobiście niepokoi to ze jak śpi to odchyla bardzo mocno głowę do tylu, nie wiem z czego to wynika ale pewnie jest to czymś spowodowane no i jednak wydaje mi się ze jest lekko asymetryczny bo np jak się czolga to odpycha się tylko jedną nóżką choć neurolog nie zauważyła żadnej asymetrii..
Paula właśnie leży przede mną tabliczka czekolady, chyba się skuszę..a co mi tam.. -
AgaSad, moja też tak odchyla jak śpi
ale pamiętam, ze Tośka też tak robiła, a porażenia chyba nie ma...
wrocilam z zakupów, jeszcze posiłki dla męża na jutro do pracy; młoda się jeszcze bawi, dzisiaj w ogole jakaś rozregulowana jest i ze spaniem i z jedzeniem... jutro postaram się, żeby jakoś wrócić na właściwe tory. -
Paula ja uwazam, ze to w ogole super pomysl. Nawet jak nie w strojach slubnych, ale co roku fotka w podobnej scenerii, bedzie widac jak bardzo sie zmieniacie. Zaluje, ze nie wpadlam na podobny pomysl, a nam juz leci 9 roczek po slubie, a 16 razem.
Ja teraz co roku chce robic rodzinne zdjecie, zaczniemy je robic od roczku mlodego. Fajnie bedzie pozniej zobaczyc jak bardzo sie zmieniamy i jak szybko dzieci nam rosna
Weridiana, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mąż namawia mnie na kupno orbitreku, bo moja kondycja i postawa ciała, a także w sumie brak umięśnienia to jakaś tragedia. Kilka razy w przeszłości na siłowni korzystałam z takiego urządzenia i w sumie podobało mi się. Tylko w siłowni jest profesjonalny bardzo drogi sprzęt i tak się zastanawiam, czy te tańsze odpowiedniki też są takie fajne. Ma któraś z Was coś takiego?
-
Witam z wieczora
Mężu odkąd przyszedł z pracy to mówi że jutro bedzie niespodzianką,nie wiedziałam o co mu chodzi aż do 22, mówi że może jutro zapiekanka ziemniaczana na obiad to huknelam na niego ze w porę sobie przypomniał jak zakupy nie zrobione a to trzeba przygotować wcześniej, to mi mówi "damy radę " i wtedy mnie olsnilo i się pytam czy jutro nie idzie do pracy i powiedział że dopiero we wtorek,tak więc się cieszę (ciche dni minęły po komuni)
Szymon ma fazę na wstawianie, zaczęło się od tego ze bawiłam się z nim leżąc na plecach na podłodze a on siedział na moim brzuchu,trzymał mnie za ręce i wstawal zadowolony,później nie Sal sie trzymać na kolanach tylko się przeżył prostowal i stał,widzialam ze miał ochotę wstać przy ławie tylko nie mógł dosiegnac
A najbardziej zabawne jest jak chce sobie zasięgnąć jakąś zabawkę która leży poza zasięgiem ręki to tak kombinuje, kładzie się boczkiem,prosto, na brzuchu a tyle się przy tym nasteka i opracuje ale nie odpuszcza i osiąga cel,na czworaka się dalej nie przewraca więc chyba mogę się pożegnać z Raczkowaniem,a jak już wstanie sam to ani tyle,..
Idę Was poczytacWeridiana, Pulpecja, Paula_071, Martucha86, mamasia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Iys nigdy sprzetu sportowego w domu nie mialam. Moja mama kupila sobie rowerek i stal w sypialni jako ozdoba
Pewnie zalezy od osoby , mi niestety jest sie ciezko samej zmotywowac i wolalabym wyjsc z domu na aerobic ale wiadomo ze z malym dzieckiem nie tak latwo.
Swojego czasu kkarolina miala pomysl na silownie dla matek z dziecmi -
Cześć dziewczynki
Ja już piję kawkędzieciaki śpią, mąż pojechał do pracy, a ja mam jakieś pól godziny TYLKO dla siebie zanim pójdę budzić dzieci do szkoły. Śniadanie im już zrobiłam więc upajam się chwilą
pamiętam, ze jak pracowałam, to często specjalnie wstawałam pól godziny wcześniej, żeby w spokoju i ciszy wypić kawę
lys, ja wprawdzie nigdy takiego sprzętu nie miałam, ale myślę, ze można ewentualnie na jakichś forach poczytać co jest warte uwagi. W siłowniach musi być profesjonalny sprzęt, bo jednak jest intensywnie eksploatowany właściwie cały czas. W domu na pewno nie potrzeba aż takiego.
Miłego dnia dla wszystkichlys, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Hello
Mlody od 3.45 wyl przez sen co go uspokoilam to po kilkunastu minutach znowu tak wiec jestem zrypana bo o 5 35 to juz pobudka byla na całego
Co do zdjęć pamiatkowych my postanowiliśmy co Boże Narodzenie robic sobie fote w swiatecznym klimacie i tak mlody mial czapke mikolaja a my elfów i tak bedziemy cykac co rok
Ślubny obiecał wziąć wolne w przyszly piatek tak aby miec długi weekend bo w czwartek dzien mamy i Boże Cialo wiec fajnie wypada no i wczoraj przypomnialam mojemu ze ja tez juz obchodzę dzien mamy odpowiedzial ze pamieta no zobaczymy
Gdzie moge kupic farbki lub mazaki do ceramiki i kubek do pomalowania i wypalenia w piekarniku? Ktoś cos?
Aaaaaa i mamy 9 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 07:54
lys, witaminkab, Martucha86, Weridiana, Zetka, Maniuś lubią tę wiadomość