SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie dzwonil do mbue moj kuzyn,polecial we wrzesniu do chicago,wize ma na 10lat,a wjazdowa dosral na 6miesiecy,w marcu powinien wracac. Stwierdzil ze nie wraca :o ! A znam wiele takich ludzi,czyli przez najblizsze iles lat dawida nie zobacze na oczy...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Chciałam dziewczyny wrzucić jeszcze jedną opcję szkoły rodzenia we Wrocławiu, przy Łowieckiej, też bezpłatna pod warunkiem zapisania się do położnej. i z tego co wiem nie ma takiego problemu, że się za daleko mieszka i położna na patronaż nie przyjedzie.
http://lowiecka.emc-sa.pl/pl/przychodnia-przy-lowieckiej/oferta/szkola-rodzeniamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
My po drzemce, brzusio boli, zjadłam całe opakowanie śmiejżelek i fasolke po bretońsku, brzuch zaraz pęknie. Biegnę po espumisan. Śmijeżelki, ah śmiejżelki jak w tej reklamie
No a moja mamusia złamała palca od fuck u.. jechała samochodem i typ jej wyjechał, wyhamowała w ostatnim momencie pokazując palca i oberwała tym palcem w kokpit..takie głupie ale śmieszne haha moja szalona 50latka.
Mało tego na Sorze kolejka jak 150 i moja ciotka przebrała się w strój pielęgniarki (kiedyś była) i chcą się przebić przez tłum bo już czeka od 15.30...sylwucha89, zabka11, psioszka11, małaMyszka, Aga89, Aga89, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:My po drzemce, brzusio boli, zjadłam całe opakowanie śmiejżelek i fasolke po bretońsku, brzuch zaraz pęknie. Biegnę po espumisan. Śmijeżelki, ah śmiejżelki jak w tej reklamie
No a moja mamusia złamała palca od fuck u.. jechała samochodem i typ jej wyjechał, wyhamowała w ostatnim momencie pokazując palca i oberwała tym palcem w kokpit..takie głupie ale śmieszne haha moja szalona 50latka.
Mało tego na Sorze kolejka jak 150 i moja ciotka przebrała się w strój pielęgniarki (kiedyś była) i chcą się przebić przez tłum bo już czeka od 15.30...
Ale agentki obie razem z ciotkądaj znać czy im się ta akcja uda
-
nick nieaktualny
-
magda sz wrote:My po drzemce, brzusio boli, zjadłam całe opakowanie śmiejżelek i fasolke po bretońsku, brzuch zaraz pęknie. Biegnę po espumisan. Śmijeżelki, ah śmiejżelki jak w tej reklamie
Mało tego na Sorze kolejka jak 150 i moja ciotka przebrała się w strój pielęgniarki (kiedyś była) i chcą się przebić przez tłum bo już czeka od 15.30...
-
nick nieaktualny
-
amysia wrote:Chciałam dziewczyny wrzucić jeszcze jedną opcję szkoły rodzenia we Wrocławiu, przy Łowieckiej, też bezpłatna pod warunkiem zapisania się do położnej. i z tego co wiem nie ma takiego problemu, że się za daleko mieszka i położna na patronaż nie przyjedzie.
http://lowiecka.emc-sa.pl/pl/przychodnia-przy-lowieckiej/oferta/szkola-rodzenia
A masz jeszcze jakieś inne?małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Msm problem..
Ktoregos dnia zauwazylam ze cos sobie idzie po podlodze-zabilam, 2 dni pozniej znowu takie same cos lazlo sobie w lazience- zabilam i dzisiaj znowu to zauwazylan:// kurde..nie mam syfu w domu..skad to sie wzielo..musze wszysrkie mozliwe miejsca przejrzec ...
-
Kkarolinaaaa wrote:Msm problem..
Ktoregos dnia zauwazylam ze cos sobie idzie po podlodze-zabilam, 2 dni pozniej znowu takie same cos lazlo sobie w lazience- zabilam i dzisiaj znowu to zauwazylan:// kurde..nie mam syfu w domu..skad to sie wzielo..musze wszysrkie mozliwe miejsca przejrzec ...
psioszka11 lubi tę wiadomość