X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie i my mlody zalicza druga drzemke a mama druga kawę jak sie obudzi obiadek i jedziemy do parku na kocyk
    W srode bylo okolo 25 stopni mlody ubrany w body krotki rekaw i krotkie spodenki bez skarpet i cienka czapeczka szmaciana z daszkiem stoimy na swiatlach na przejsciu dla pieszych podjezdza obok kobieta z wozkiem a dziecko dlugi rekaw czapka dresowa i na nozkach kocyk zajzala mi do wozka spojrzała na mnie ja sie usmiechnelam hehe ciekawe co sobie pomyślała
    Pytanie z serii czy wasze dzieci mrucza marudnie non stop mlody od rana non stop az uszy bola wszytsko na nie tak sie zastanawiam czy ja mam taki egzemplarz czy to znowu jakis etap
    A i lek separacyjny w pelni
    Ile moze trwać?

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w domu tez raczej na boso i w domowych ciuchach czyli dres krotki lub dlugi zależy od pory roku i zawsze krotki rękawek mlody natomiast boso odkad sie cieplej zrobilo i w body z krotkim rekawem jak chlodniej to spodenki dresowe

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My pojechalismy na spacer nad Zamek Topacz, to ostatnio nasze ulubione miejsce. Dzieć śpi, mąż sprawdza kolokwia a ja leze na kocyku i nic nie robię:)

Tomek do tej pory w ogole nie kumal, ze mozna isc do przodu. Przy meblach chodził bokiem (przodem do mebli), dzisiaj pierwszy raz jedna raczka trzymał sie szafy i szedl prosto:)

Mamasia, szerokiej drogi i zeby Piotrus dlugo spal:)

Jasmine, daj znac jak sie czuje mala.

lys, mamasia, Zetka, niecierpliwa, Martucha86, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezusieeeeeee padam, auto bez klimy to jakas masakra, 4h w takim to myślałam że p[adne, noi jedna reke mam opalona, druga nie, super, zwłąszcza ze w przyszły tydzien wesele..

Jasmine czekamy na wiesci!

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamasia, udanej podróży :)

Ja pamiętam jak starszy bal się trawy na bosaka,wychodzil,probowal i wracał. Misiek nie, od razu pierwsze wyjście i spoko :)

mamasia lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamasie szczesliwej podrozy! To Wy tak hardcorowo w dzien tak :D?

mamasia lubi tę wiadomość

• AgaSad Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamasia szerokiej drogi..
    Paula ha nigdy nie byłam w tym zamku a to przecież bardzo blisko. . Narobilas mi ochoty i może jutro uda się je hac w ramach popoludniowego spaceru..
    Młody harcuje w łóżeczku ale nie mogę wyjść z pokoju bo ryczy..u nas lęk pełna parą. Męczy mnie to już a końca nie widać.. dziś rano zanioslam go do sypialni do męża i wyszłam a on wykrzyczal swoje pierwsze Mama.. niestety już nie powtórzył

mamasia, Paula_071 lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie widziałam nigdy tego zamku :-) może uda się wyciągnąć męża w któryś weekend?
    AgaSad, u nas mama tylko jak chce do mnie to woła, ale jak jest u mnie i mówię powiedz mama, to za cholerę. Tylko patrzy i się śmieje.
    Powoli pozbywam się sprzętów, z których młoda nie korzysta. Część oddaję, część sprzedaję, będzie trochę miejsca. A dzisiaj starsza odłożyła też trochę swoich ubrań, muszę znaleźć kogoś chętnego. Mam ochotę wszystko wokół wysprzątać, pozbyć się niepotrzebnych rzeczy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 20:18

AgaSad lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja ty masz ten valco w wersji denim ? bo wydaje mi sie ze jakis porzadniejszy ten material od tego zwyklego , ale to tylko ze zdjec - nie widzialam wozka na zywo.

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Pulpecja ty masz ten valco w wersji denim ? bo wydaje mi sie ze jakis porzadniejszy ten material od tego zwyklego , ale to tylko ze zdjec - nie widzialam wozka na zywo.
    Nie, nie, ja mam black beauty :-) wersja denim była o około 200 zł droższa, dałam sobie spokój.

0na88 lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Mojemu dziecku coś się dzisiaj porobiło. Spał w dzień rano dwie godziny później pół godziny, o 19.00 go wykąpałam i byłam pewna, że zaraz zaśnie - a on dostał szaleństwa, wstawał, ciągał za firanki, wyrzucał poduszki, śmiał się - jak go położyłam i chciałam przytrzymać, to mega ryk. Zasnął dopiero o 21.00. Mam nadzieję, że to jednorazowa sprawa, bo wieczór mi uciekł i jestem zrypana.

Umówiłam się na przedłużanie rzęs metodą 1:1, czy któraś z Was to robiła? Bo wiem, ze to trzeba co jakiś czas uzupełniać, a jeśli nie uzupełnię, to co? Wypadną sobie, czy trzeba jakoś to ściągać?

Lys czy macie jeszcze te czerwone plamy? U nas są nadal, nie ma nowych ale stare są większe,nie wiem od czego to, moja mama też nie wie, czekam aż wrócimy do Warszawy to przejdę się do dermatologa dziecięcego. Byłaś z tym u lekarza? Czym smarujecie? Przypomnij mi jeśli możesz, bo nie pamiętam.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy lewą dolną jedyneczkę :D równo,dwa tygodnie po wyjściu prawej :D

Aska87, Pulpecja, Migotkaa, mamasia, Agaata, Martucha86, jesslin87, AgaSad, Paula_071, lys, 0na88, niecierpliwa, Zetka, witaminkab, aaaaga, Weridiana lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my w domu po operacji, mala dobrze, ale noc w szpitalu masakra. jednak dom to dom

Agaata, mamasia, jesslin87, AgaSad, Paula_071, niecierpliwa, Zetka, witaminkab, aaaaga, Weridiana, Maniuś, Griszanka lubią tę wiadomość

• Pulpecja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U kogo jeszcze nie ma żadnych zębów? Dużo nas?

201508091565.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmine89 wrote:
    my w domu po operacji, mala dobrze, ale noc w szpitalu masakra. jednak dom to dom
    już jesteście w domu??? jak malutka?

jasmine89 lubi tę wiadomość

201508091565.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jasmine89 wrote:

Jasmine, dobrze, że już po i że Mała dobrze. A jak z tym gipsem, córcia jakoś daje radę, nie denerwuje się?

jasmine89 lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • jasmine89 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestesmy jestesmy. operacja i zakladanie gipsu trwalo dwie godziny. jak ja usypiali to mi sie rzucala na rekach... az sie poplakalam tam.
    dawali jej morfine, wiec byla troche zamroczona. wczesnie rano morfinr odlaczyli i zaczela sie smiac. wziac ja na rece jest ciezko, ae sie nauczymy. zmienic pieluche tez:/ probuje sie kulac i siee denerwuje:/
    powiem Wam, ze jesli bedziecie miec w przyszlosci wiecej dzieci, badajcie bioderka jak szalone. ja bym dala sie zabic, zeby nie miala tego gipsu

• Migotkaa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamasia szerokiej drogi!

Jasmine dobrze ze juz po, teraz cierpliwości życze, oby mała dobrze znosiła gips

jasmine89, mamasia lubią tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis zostawiłam Szymona u mojej mamy, ona mieszka z siostrą któa ma Jagode, śmiać mi się chciało jak opowiadała jak Szymon siedzi siedzi i popłakuje(ząbek go strasznie morduje, nie moze sie przebić, widze ze pod dziaslem juz dosyc spory a nie chce dziąsło peknąć) a Jagoda jak zobaczyłą ze on płacze to razem z nim, kochane te nasze dzieciaki są:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 27 maja 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co, młoda spi i tak momentami jak coś jęczy przez sen, albo tak jakby kaszlnie to tak, jakby krtań miała zawaloną, ale po południu kompletnie nic jej nie było. Gorączki też nie ma

201508091565.png
‹‹ 3760 3761 3762 3763 3764 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ