SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Bylam na bilansie. Emma rozwija sie prawidlowo , generalnie jestesmy posrodku siatki centylowej.
Lys bije sie w piersi , Emma wazy 9,51 kg nie prawie 11 kg jak myslalam. Chyba od tego jeh noszenia tak mi sie wydawaloale mysle ze z pol kg zgubila przez to bieganie.
mierzy 71cm i glowka 46 cm podobno proporcjonalnie.
Mam jej nakladac odrobine pasty do zebow z fluorem bo w uk woda nie zawiera fluoru.
do tego zalecila krople z witaminami m.in. wit.D nie zdazylam kupic , zrobie to we wtorek bo poniedzialek jest wolny i powiem wam coz to za mikstura.
fajnie emma reagowala na inne dzieci i nowe zabawkichyba zapisze sie na jakies zajecia grupowe tym bardziej ze sa darmowe
Za dwa miesiace mamy sie zwazyc i zmierzyc i nastepny wywiad jak bwdzie miala dwa latkaAgaSad, jasmine89, lys, Maniuś, Paula_071, jesslin87, mamasia lubią tę wiadomość
-
Weridiana, bylas u health visitor? ja powinnam isc jakos teraz, ale z tym gipsem to duza wyprawa. a podalabys nazwe tej witaminy? zobacze sobie w aptece?moja przed operacja miala 9,8kg. ale teraz mysle bedzie mniej, bo do wczoraj jadla tylko mleko i wode.
no i musze kupic nowa spacerowke:/ nasza jest za bardzo zabudowana po bokach i nozki sa na styk, a chcialabym zeby jej sie dobrze siedzialo. moj maz stwierdzil ze nie bedziemy wychodzic. no ale sorry, 3 miesiace w domu trzymac dziecko to jak za kare. zapytalam sie go czy sie wstydzi, to sie zamknal i powiedzial ze kupi wozek. no czasem to bym mu do dupy nakopala.Weridiana lubi tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Zetka jakie to lody?
My u teściów na grillu właśnie leze z mlodym w sypialni bo ma drzemke takze tego grill pewnie pyszny heheh
Te do magnum podobne EN'OR. Normalnie chyba 1,79 sztuka. Waniliowe czy tam śmietankowe w polewie z migdałami, bez. Różne chyba.
Mniam, mniamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 17:17
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Mamasia jestescie juz na miejscu??
Niestety wszystko co dobre szybko sie konczy i jestesmy juz w drodze do domu. Przed nami jakies 5,5h jazdy jeszcze. Mloda przed chwila zasnela i mam nadzieje, ze przespi do tej 3. Chyba wiecej osob tak sobie zaplanowalo powrot, bo ruch na autostradzie duzy. A ja wroce do domu o rok starsza, bo jutro, a wlasciwie za 3h licznik mi sie przekreciNajwspanialszy prezent mam przy sobie, a jutro swietujemy razem, bo Julka konczy 10miesiecy. Jak sobie pomysle, ze za 3 miesiace wracam do pracy to az mi slabo.
Zetka, mamasia, Weridiana, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Na pewno mnie pamiętacie
Czasem do Was zaglądam, ale brak weny, żeby coś napisać.
Mam dwie informacje, pierwsza na dzień mamy synowi wyszedł pierwszy ząbek.
A druga, że jestem w ciąży)) wiem, że Maniuś tez się stara także życzę powodzenia
)))
niecierpliwa, lys, Zetka, Agaata, AgaSad, Migotkaa, jesslin87, mamasia, Weridiana, Paula_071, witaminkab, Maniuś, Martucha86, Griszanka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Stooo lat niecierpliwa najlepszosci
Ja idę spać ślubny mecz ogląda a ja w necie siedsze
Mam nadzieję ze jutro pogoda dopisze bo w planach spacer w Brzeźnie i obiadem na mieście
Narka dziewczynkiniecierpliwa, Paula_071 lubią tę wiadomość