SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
apaczka wrote:U nas aktualnie idą 3 zęby na raz więc myślę, że z końcem przyszłego tygodnia moja córeczka będzie szczęśliwą posiadaczką 6 sztuk zęboli
Woow!A które idą? I czy Natalka jakoś to pokazuje? U nas nic nie wylazło, chociaż wydaje się, żę górne jedynki są blisko. No i nocki mniej spokojne i wczoraj i dzisiaj problem z zaśnięciem wieczorem. Nie wiem kiedy się w końcu coś z tego wykluje
Kiedy wracacie do Warszawy? Ja jeszcze tydzień u mamy. -
Hej hej:)
chcebycmama serdeczne gratulacje! spokojnej, bezproblemowej ciązy,
ja zawsze marzyłam żeby w maju zajsc w ciąze:) na kiedy termin?
Zetka my dzis bylismy na spacerku i wstapilismy do lidla po pieczywo, oczywiscie ja musiałam zachaczyc o lodówke z lodami:D te truskawkowe w białej czkeoladzie sa pycha, ale te w czekoladzie z migdałami tez:)
Niecierpliwa ja tez póki co nie, moze za rok, zobaczymy, a chyba ze wyjdzie inaczej, tym bardziej ze mąż namawia:)
Szymko przybiera pozycje czworaczą, tylko do przodu nie, ale do tyłu po kawałku czasem sie udaje, mam nadzieje ze bedzie raczkował
Zetka lubi tę wiadomość
-
Pozdrawiamy z Chorwacji
jest pięknie i pysznie,młody szaleje i poszedł spać 20 minut temu
Migotkaa, Agaata, jesslin87, jasmine89, Weridiana, AgaSad, Paula_071, aaaaga, Aska87, witaminkab, Zetka, Martucha86, 0na88, Griszanka, Maniuś, magda sz lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Woow!
A które idą? I czy Natalka jakoś to pokazuje? U nas nic nie wylazło, chociaż wydaje się, żę górne jedynki są blisko. No i nocki mniej spokojne i wczoraj i dzisiaj problem z zaśnięciem wieczorem. Nie wiem kiedy się w końcu coś z tego wykluje
Kiedy wracacie do Warszawy? Ja jeszcze tydzień u mamy.
My właśnie wracamy do Warszawy, jeszcze 2 h i będziemy w domu. Mała zasnęła 5 min po wyruszeniu i tak sobie jedziemyAgaata, Weridiana, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Mamasia, a długie robicie postoje? Co wtedy? Jedzonko, jakiś kocyk żeby się rozprostowal?
wczoraj w Polsce był kocyk, a później na Słowacji plac zabaw gdzie bardzo mu się spodobał tunel i tam prawie pół godziny, Dziś na Węgrzech wariowal w barze,a później w Chorwacji na kocyku,bo też dwa postoje wyszły i na końcu na promie
Weridiana, Paula_071, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Lys jak Lily przy tych upałach, nie odparza sie w fałdkach? U nas na zgieciu raczek i pod kolanami noi szyja.. chyba zaczne stosowac jakąs zasypke..
Na razie nic się nie dzieje, ale dziś i wczoraj cały dzień spędziliśmy w domu, bo Lily ząbkuje i daje nam popalić. Lewa górna jedynka częściowo się przebiła i chyba górna dwójka też będzie się przebijać na dniach.
Podejrzewam, że jak przyjdą mega upały to niestety Lily też będzie miała odparzenia, bo jednak ciałka trochę ma. Grunt to osuszać i nawilżać. -
Chcebycmama serdeczne gratulacje i spokojnej ciąży !!
Mamasia udanego wypoczynku! Jakie teraz temperatury są tam?
My jutro chcemy skoczyć na Zamek Książ ale zapowiadają jakieś burze cały dzień to zobaczymy co z tego wyjdzie..
Spokojnej nocki!
mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Chcebycmama gratulacje:)) na kiedy masz termin?
Cud sie wydarzyl! Tomek poszedl spać chwila przed 21, kolo polnicy sie przebudzil, maz wzial na rece i zasnal. A pozniej obudzil sie dopiero o 3:30, zjadl rozcienczonego mleka i spal do 6! Oby tak zostalo:))
A mnie boli brzuch coraz bardziej. W koncu chyba bedzie @.mamasia, aaaaga, lys, Weridiana, Zetka, Maniuś, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
AgaSad wrote:Chcebycmama serdeczne gratulacje i spokojnej ciąży !!
Mamasia udanego wypoczynku! Jakie teraz temperatury są tam?
My jutro chcemy skoczyć na Zamek Książ ale zapowiadają jakieś burze cały dzień to zobaczymy co z tego wyjdzie..
Spokojnej nocki!Zetka lubi tę wiadomość
-
Hej
Ja wczoraj prawie zabiłam męża a dzisiaj mam ochote poprawic
Wrocilismy z grilla rozpakowalam rzeczy w tym butelke po poludniowym mleku tylko wyplukana w wodzie ( nie mylam dokladnie u tesciow tylko pod wode i do torby) postawilam ja wraz z pojemnikiem po mleku mm kolo zlewu a ze obok mamy czajnik to on zrobil na noc mlodemu mleko w brudnej butelce !! I co oczywiscie moja wina bo nie umylam butelki bo postawilam obok zlewu a nie w a to ze odkad mlody nie na cycu butelki bierzemy swieze ze sterylizatora to pikus bo on myslal ze ja mu ja przygotowalam a maly qrwa szczegol ze nigdy tego nie robie a najbardZiej rozwalil mnie tekst ze on jest zmeczony i o 20 wyłącza mu się juz myslenie
Kuzwa przy malym dziecky nawet na chwile nie mozna wylaczyc myslenia
Tak wiec mlody zjadl mleko w brudnej butelce w ktorej 4 godziny wczesniej jadl mleko w nocy stekal i plakal mam nadzieje ze to nie byl bol brzucha -
Migotkaa wrote:Lys oby ząbki szybko wyszły !
U nas górna jedynka juz chyba ponad 2 tyg.. pod dziasłem juz taka spora a dziąsło nie pękniete..;/
Migotka u nas tak samo było chyba ze 3-4 tygodnie wyglądało ze się przebije a dopiero wczoraj przebiło się z jednej strony, dziś już jakby na pół szerokości ząbka wiec myśle ze jutro najpóźniej pojutrze będzie już cały .mamasia lubi tę wiadomość