SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczyny! forum mi nie dzialalo ale juz ok.
mloda ostatnie wieczory zasypia z rykiem, wymusza z siebie tez taki dlawiacy kaszel. zeby?skok? kto wie...
zrobilam test i nic, jedna kreska. czekam na okres wiec i probujemy nastepnymnrazem...
weridiana, jak bede miala chwle, to sprawdze witaminy, dzieki. aaa i jak dajesz Emmie produkty z Ellas Kitchen, to w asda maja oferte na serki - 2 pakiety za 2 funty. kupilam i sa bardzo smaczne.
ide Was poczytac. i pytanie na szybko : macie jakis dobry przepis na pomidorowa zupe? mam pomidory w puszcr i bedre gotowac tez rosol, tak jak ktoras cos, to prooooszeWeridiana lubi tę wiadomość
-
k.... wiecie co
mąż kupil wczoraj w lidlu dwa deserki - te saszetki owocowe z Hippa. W obydwóch po otwarciu pleśń!!! Pierwszy od razu dałam malej do buzi, ale na szczęście nie chciała i wtedy zobaczyłam. Od razu sprawdziłam drugi i k... to samo. Nie mam nawet paragonu, poza tym do lidla to mam jednak kawałek. Z drugiej strony data ważności ok, saszetki oryginalnie zamknięte... wkurzylam się, zmiksowalam jej banana z truskawkami i kaszką ryżową i nakarmiłam łyżeczką, ale teraz będę miała stracha zawsze. -
kurcze Pulpecja, jak mam owoce ze saszetki to tez daje zwasze prosto do dzioba.(obiadki jednak wyciskam do miseczki zeby zrobic cieple) teraz az strach:/ hippa nie kupuje, ale bede teraz kazde sprawdzac.
dobrze ze nie zjadla, madre dziecko!
tak mi mignela reklama, ze w biedronce do 8 czerwca macie pieluchy dada za 14,99 paczka, jesli uzywacieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 15:29
-
Pulpecja wrote:No kurcze, ja też bym się nie spodziewała. Też już teraz będę oglądać albo próbować. One są jednak wygodne na spacer czy coś. Najlepsze, że cena dwa razy taka jak np. kubuś a tu takie coś. hipp cholera jasna.
Jak jeszcze masz te saszetki to zrób zdjęcie i wyślij do hippa.Pulpecja, Weridiana, jesslin87, jasmine89, witaminkab, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja pierdziele pulpecja, a ja czasami mlodemu wyciskam do buzki. Teraz jak jest goraco, to przewaznie pierwsza je probuje, zeby sprawdzic czy jednak nie zwinnily sie, ale kuzwa jednak nie zawsze. Nosz kto by sie spodziewal? Dobrze, ze Miska tego nie zjadla.
-
No i hit dzisiejszego dnia, dla tych co nie sledza fb - Karol zrobil swoje pierwsze kroczki bez podparcia. Bylo ich az 4, od stolika do kanapy, a jaki byl z siebie zadowolony. Jak chcialam, zeby to powtorzyl, to sie ze mnie nabijal - smial sie w glos
witaminkab, jesslin87, Aska87, Paula_071, jasmine89, chcebycmama, apaczka, mamasia, Pulpecja, Agaata, Weridiana, AgaSad, aaaaga, Maniuś, niecierpliwa, Zetka, Martucha86 lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:myślisz? może faktycznie to jest jakiś pomysł, bo to chyba ktoś coś w procesie produkcyjnym zawalił, kontrola jakości owoców czy coś.
Dokladnie. Jak kiedys kupilam ryz Kupiec w ktorym byly robale i reklamowalam u oroducenta to chcieli ode mnie numer partii by sprawdzić linie produkcyjna.Weridiana lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja tez sie pochwale, moja Kira pelza do tylu z gipsem na nogach:Dwyglada pociesznie ale daje rade:) w szpitalu mowili ze niektore dzieci nawet potrafia wstawac ale jakos mi trudno jest to sobie wyobrazic
lys, 0na88, Griszanka, apaczka, mamasia, Pulpecja, Agaata, jesslin87, Weridiana, Paula_071, AgaSad, aaaaga, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Griszanka super
A dziewczyny jakie foteliki wybralyscie? nie mogę się zdecydować teraz mamy maxi cisi Cabrio fix -
Griszanka, gratulacje dla Karola!
To teraz pewnie już będzie ćwiczył śmiganie
Hubert dzisiaj spał do 6.45, później od 9.00 do 11.30 i od 16.30 do 19.00!!! Zasnął dopiero o 22.00, bo nie chciało mu się za nic spać, mąż jak wróci to się nie odnajdzie w tej nowej organizacji dnia