SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
weridiana, no starszaki czasem przechodza siebie samych:)udaly mi sie dzieci.
jesli po tej operacjin nie bedzie poprawy, to jeszcae jedna. ale powiedzieli ze nie tak od razu, ale po kilkunastu miesiacach. dzisiaj idziemy na zdjecie szwow, za tydzien zdjecir rtg zeby zobaczyc jak wyglada biodro, za 5 tygodni wymiana gipsu, a za 11 sciagniecie calkowite.
wogole dzien dobry:)!noc przespana bez pobudek:)mleko poranne wypite, ja juz wstawilam jedno pranie i ide pomyc naczyniaPaula_071, jesslin87, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Griszanka, gratulacje dla Karola!
To teraz pewnie już będzie ćwiczył śmiganie
Hubert dzisiaj spał do 6.45, później od 9.00 do 11.30 i od 16.30 do 19.00!!! Zasnął dopiero o 22.00, bo nie chciało mu się za nic spać, mąż jak wróci to się nie odnajdzie w tej nowej organizacji dnia
Super, ja bym chciala, zeby Tomek tak spal. Dzieki temu mozna wyjsc wieczorem na spacer nad morzem:)Agaata, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Super, ja bym chciala, zeby Tomek tak spal. Dzieki temu mozna wyjsc wieczorem na spacer nad morzem:)
Póki co to raz się zdarzyło, przedwczoraj spał raz w południe, półtorej godzinyDzisiaj pospaliśmy do 7.10, ale Młody chciał wstawać już o 4.30 - strasznie się na mnie wkurzył, że nie podzielam jego chęci i z uporem maniaka odkładam go do spania. W końcu posmarowałam mu dziąsła Dentinoxem i zasnął na szczęście.
-
Jakiś chyba taki dzień był wczoraj, Łucja tez spala 2 razy po prawie 2 godziny, a wieczorem zasnęła dopiero o 21.
Dziś pospala prawie do 7 a już zaczyna trzech oczy. Jak jest deszczowo to jest dużo bardziej senna i marudna.
Dziś znowu jedziemy do rodziców na weekend, a właściwie pilnować domu.
Griszanka gratulacje dla Karolka!
No i dla dzielnej Kiry!jasmine89 lubi tę wiadomość
-
A w nocy była jakaś impreza studencka, tak się darli ze ło matko. Potem sasiad Włoch zaczal ich ochrzaniac po wlosku oczywiście. Uspokoili się po 2, a wtedy Tomek zaczal swoje - budzil sie co 40 minut, ale pospal do 7. Dwa razy musialam go przebierac, bo sie przesikal. Chyba na noc zainwestuje w pieluchomajtki.
Teraz junior pocina po pokoju uzywajac stelaza od wanienki jako pchacz:)Zetka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dzien dobry, mój dzieć usnął wczoraj o 23.30, juz brakowało mi cierpliwości bo tak mi sie chciało spać, może usnał by szybciej na rekach ale ja nie dam rady go nosić, musz ami plecy odpoczać i ręce bo mam przesilone
Pogoda jakas niewyrazna ale moze nie lunie to poszlibysmy na spacer na drzemkę.. jeszcze kartkę musze kupić i rajstopy zapas na jutro..
Kurde nie mam pomysłu na fryzure na to wesele.. -
U nas spala na tym zwyklym materacu i na niego dawalam np gruby koc - choc ja juz turystycznego lozeczka nie mam , maz ma taka cierpliwosc ze chcial szybko zlozyc i polamal bo mu sie wiecznie spieszy i wszystko siła.
Paula - wyobrazilam sobie jak smiga z tym stelazem , hehe wesolo masz
u nas znow dzis obudziła sie przed 6.00 chyba tak juz zostanie , ehhh lubialam jak spala do 8:30 . Mialam isc na spacer ale zaraz lunie... wczoraj tez padało cały dzień , nie cierpie jak siedzimy cały dzien w domu - ciągnie mi sie czas niesamowicie.
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko mnie zaskoczylo, usnal na noc przed 18-ta, myslalam, ze strzeli sobie drzemke, a ten przebudzil sie zjadl i spal dalej. Juz mialam wizje pobudki po 4 rano, a tu kolejne zaskoczenie, wstal w wysmienitym humorze po 6:30. Troche stekal przez sen, poplakiwal, krecil sie, ale i tak pospalismy. Teraz tez juz ma drzemke - moj spioszek
mamasia, Paula_071, jesslin87, jasmine89, aaaaga lubią tę wiadomość
-
Migotka, jezeli nie masz, to kup sobie jeszcze mgielke utrwalajaca do makijazu. Ja jestem zachwycona tym produktem, kupilam sobie przed weselem i pomimo, ze szalalam jak dzikus, caly makijaz pieknie mi sie trzymal, nic mi sie nie rozmazalo, nawet cienie na powikach sie nie rolowaly jak zawsze.
-
Hej,hej
urlopujemy się aktywnie
zwiedzamy górki,plaże,wioski i pustelnie,więc net z doskoku
jest ciepło lecz nie gorąco a wczoraj nawet padało
pozdrowienia i buziaki.
P.s. Zetka foty zrzuce jak wrócimy,bo za długo się ładująPaula_071, Maniuś, jesslin87, Agaata, Griszanka, jasmine89, witaminkab, niecierpliwa, niecierpliwa, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Paula powiadasz, ze chodzi ze stelazem, Karol upodobal sobie krzeselko do karmienia z Ikei i wedruje z nim po calym salonie
Tak, po kuchni też chodzi z krzesełkiem z Ikei:)Griszanka, niecierpliwa, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
aaa, bylismy 3 h na spacerze, nogi mi do tyłka wchodza ale wszystko załatwione i kupione:) jak Szymko pojdzie spac to nas "odprasuje" zeby na jutro byl spokoj i pozniej zawieziemy graty do tesciow łozeckzo, posliel wozek, zabawki zbey jutro zawiezc tylko jedna torbe:)
Griszanka gdzie to szukac w rosmanie, przy czym? bo ja nigdy nie moge sie odnalezc