SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Loo, dziewczyny wróciły
My też na gumkach, a przed ciążą przed okresem było bez ale z moim lekarzem doszukalusmy się po porodzie pozniej owulacji wiec już nie kozacze tak przed okresem. Co do tabletek to szkoda mi się truć,zwłaszcza ze teraz to tak raz, dwa razy w tyg .
-
ja się wyzbieralam i czekam az mala wstanie żeby wziąć ja na spacer , do wozka się odpukać przekonala i nie jest to jak na razie tortura dla mnie i dla niej . W domu mi się strasznie czas dluzy , dobrze ze nie ma mrozow i srogiej zimy bo na sama myśl ze musiałabym z nia siedzieć caly dzień w domu to az mam dreszcze .
-
Ona mam to samo, chcociaz teraz czasu na spacer mniej ale co chwila schodzimy zeby sie przejsc, a to na zakupy, a to po truskawki:) a raczej na dluzsze spacery bierze tata zebym mogła sie pouczyć, ale wyobrazacie sobie w ziemie z dzieciakami ? o ja pierduuuuu
0na88 lubi tę wiadomość
-
Młoda dzisiaj w lepszym humorze, tak więc fizjoterapia przebiegła nie najgorzej
W końcu zaczęła gaworzyć, co prawda na razie tylko dada i lala, ale to już coś. Ciekawe kiedy się doczekam mama.
Paula_071, Martucha86, magda sz, mamasia, 0na88, Maniuś, jesslin87, aaaaga, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Mamy chłopców, kupowałyscie gdzies zwykłe leginsy takie cieniutkie?
http://allegro.pl/spodnie-dres-proste-na-rower-zabawa-jesien-86-92-i5356086656.html
chodzi mi o cos takiego, chyba zakupie Szymkowi do raczkowania, a i na chłodniejsze wieczory:) -
Nasz rytm dnia całkiem po podróży poszedł gdzieś
dziś drzemka dopiero po 13,a wstał o 8 ( w łóżeczku do 1,a później już się nie dał odłożyć
i wzięłam go do nas),no rozregulowal się dziec na maksa. Odkąd nauczył się stać to siedzenie to nuda i jedna ręką się podtrzymuje czegoś a druga szpera,czasem się zapomni na chwilę i puści to postoi kilka sekund i upada na pupę na szczęście się w miarę nauczył asekurowac przy upadku bądź gdy chce usiąść. Mąż pojechał do szwagra oddać mu boxa samochodowego a my odpoczywamy na dzialeczce.Może uda mi się później wreszcie zebrać o zgrać foty z aparatów,bo póki co staram się ogarniac bieżące sprawy
-
Mamasia mamy spodnie z endo niestety już małe ale jakość rewelacja,teraz widzę że są na przeciwnie 17 zł granatowe chinosy dzianinowe, szkoda że tylko do rozmiaru 80 bo bym z chęcią wzięła 86 na końcówkę lata.
Agata dzięki za ten krem, Buzka prawie wygojona po 2 smarowaniach