SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:Hej dziewczyny, pozdrowienia ze slonecznej Karwi.
Hubert zalicza drzemke, a pozniej idziemy na plażę. Wczoraj Młody poszedł spać o 23.00, bo byliśmy na zachodzie słońca i wróciliśmy do domu o 21.30.
To ile drzemek mial Hubert, ze tak długo wytrzymal?
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej hej. Dziewczyny udanych urlopów życzę! Witaminka zazdroszczę miejscówki - kocham Bieszczady!
Młody spał do 2 a później było już tylko gorzej..no ale przynajmniej pozwolił na testy łóżka heh. . W piątek mąż wylatuje do Francji na Euro - założył już że wyjdziemy z grupy i od dawna planował taki wypad ze swoim bratem.. chyba będzie musiał meldować się co godzinę - strasznie boje się, że jeszcze coś złego szykują w trakcie Euro, już udaremnili jeden atak.. szwagier mówił, że na ulicach jest tyle wojska że w życiu czegoś takiego nie widział ale ja jakoś nie wierzę że jest tam bezpiecznie..
Do Wrocławia wracam dopiero 03 lipca no i tak na poważnie ruszamy ze staraniem o drugie dziecko ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 16:40
apaczka, Paula_071, mamasia, Martucha86, jesslin87, witaminkab, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość
-
Jassmine grillek udany, wszystko bylo pyszne korzystam poki jeszcze moge.
Cos mi sie za Karolem dzieje. Nie wiem czy tak wymeczony jest po tych goraczkach, ale straszne duzo mi spi. Usnal ok 21, przebudzil sie o 3 na mleko, pozniej o 6:30, niby obudzil sie po 8. O 9:30 wypil mleko, bo kaszki nie chcial i zaraz usnal i spi do tej pory. Zaczynam sie martwic. Na szczescie jutro wizyta u pediatry. -
Paula_071 wrote:To ile drzemek mial Hubert, ze tak długo wytrzymal?
Miał 3, jedna od 19.30 do 21.00 w tuli jak spacerowalismy plażą, dlatego tak się dzień poukladal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 13:42
Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:U nas tez prazy slonce, jak o 7 rano bylismy po bulki to bylo 20 stopni. Na 12 idziemy do kosciola a potem plaza, chociaz jak bedzie tak gorąco to zmienimy plany by malego nie przegrzać.
Aż tak gorąco u nas nie jest, moglibyśmy cały dzień na plaży spędzić, bo teraz jest zachmurzone, a na plaży musiałam Hubertowi długi rękaw założyć jak slonce zaszło. Byliśmy dwie godzinki na plazy, teraz Młody śpi, jak wstanie to idziemy na obiad. Coś mu pod rana oko lzawi, zastanawiam sie czy sibie piasku z plazy nie zatarl. -
Aaa dobry wieczór:)
Chyba pierwszy raz od bardzo dawna nie witałam sie z Wami przy kawie:)
Martucha to moze to ta 3-dniówka?
Jagody powiadacie? Ja tak strasznie nie przepadam, wolę maliny:)
borówki amerykanskie juz sa, ale to cos innego, ale od "bóla" by było:)
Dziewczyny udanego wypoczynku dla tych co na urlopach:)
Apaczka jaka Natalka śliczna w awatarku:) -
Ja jestem juz z Tomkiem 3 tydzien nad morzem i jest ok. Nie powinnas sie obawiac, bo gorzej nuz ja nie mozesz miec - znowu Tomek w nocy 3 razy wytrabil kubek mleka a dodatkowo nie jezdzi w wozku tylko trzeba go nosic. Co prawda wroce bardziej umeczona niz gdybym byla w domu, ale czego sie nie robi by dziecko zmienilo klimat;)13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
My jesteśmy 3 dzień z zabkujacym dzieckiem i tez jest ok. Łucja co prawda najchętniej jadlaby ostatnio tylko mleko ale zorganizowalam sobie jedzenie troszkę inaczej niż w domu i jest zupełnie nieproblematyczne.
Wczoraj trochę pozwiedzalismy dziś albo Solina albo odpoczynek od auta. My tez mamy bardzo ciepło a ma być przegoraco!