SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My też zaraz się pakujemy do auta i w drogę.
Łucja ostatnio jadlaby samo mleko. Owoce, żeby jadła to jej te wyciskane do mleka dodaje. A obiady to mordega! Wczoraj zjadła dwie łyżeczki i absolutnie nie zje. No nic znowu jej się zmieni.
Agata udanej podróży!
Agaata, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Wszystkim podróżującym szerokiej, spokojnej i pustej drogi
A, no właśnie, my mamy dzisiaj 10 miesięcy!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 09:08
Pulpecja, Paula_071, witaminkab, mamasia, Martucha86, Griszanka, jesslin87, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Natalki!
Ja sobie nie wyobrazam pakowania w sierpniu nad morze, chyba pojedziemy na 2 samochody z tesciami bo nie wiem jak bysmy sie mogli zmiescic do jednego, chociaz oni maja citroena picasse wiec bagaznik sporyapaczka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziewczyny udanych podróży!
Paula fajnie, że Tomek zaczyna ładnie spać.
Ehhh musiałam odwołać fizjoterapię. Położyłam się spać o 1 w nocy, z pół godziny jeszcze wymieniłam wiadomości z mężem i gdy miałam iść spać Lily zaczęła płakać, budzić się co chwilę i nie mogłam jej uspokoić, co ją ululałam to znów wybudzała się z płaczem, kręciła odpychała mnie i tak co chwilę do rana. Skończyło się na tym, że ja położyłam się spać o 5 rano, pobudki jeszcze co godzinę, a o 8 Lily wstała i ma się dobrze.Paula_071 lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Agata, mam prosbe moglabys nagrac kiedys film z posilku Huberta jak tak wcina raczkami od poczatku do konca??
Nie ma sprawy, ale pewnie dopiero jak wroce za tydzien do domu, ok? A chcesz zrobic Julce instruktaż, hehe?
No i taki film to z 40 minut bedzie trwalWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 09:58
-
Nie wykladam wszystkiego na raz, tylko dokładam i jeśli jest potrzeba to podgrzewam na biezaco. Pod krzeselko klade czysty podklad z Ikei, więc moge stamtad mu coś podniesc jeśli spadnie. Posilek trwa dluzej zdecydowanie niż łyżeczka, 40 minut na pewno.
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Ja też polecam stronę alaantkowe blw. Jak tylko będą jagody zrobię te naleśniki: http://alaantkoweblw.pl/jagodowe-nalesniki-z-serem/
też zrobię na pewno
Ja dzisiaj nie mam pomysłu na obiadek dla małej więc w ruch poszły zamrożone pulpety, niech żyje mrożenieAgaata, aaaaga, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:O jakie fajne
też zrobię na pewno
Ja dzisiaj nie mam pomysłu na obiadek dla małej więc w ruch poszły zamrożone pulpety, niech żyje mrożenie
Mi też się podobaja te nalesniki, wpisuje na listę do zrobienia.Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj z tej strony bede robila szpinakowe kluseczki a rano na 2 sniadanie zrobiłam mlodemu paste jajeczna z rzodkiewka szczypiorkiem i koperkiem i zjadl cala kanapkę (wielkosc kromki to taki chleb foremkowy zytni ) i domagal sie jeszcze nam doprawilam paste i tez zjedlismy ze smakiem
-
Pierwszy raz jestem dłużej bez Stasia. Moja Mama i Siostra wzięły go na spacer a potem do siebie. Dziwnie się czuję...
Musze przywyknąć ze nie jesteśmy ciągle razem no i dla Małego to coś nowego.
Reakcja męża...to skoro Staś u Babci to seks przed obiadem czy po? Innej odpowiedzi nie uznaje.
Facet...mamasia, AgaSad, aaaaga, Paula_071, Aska87, jesslin87, niecierpliwa, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość