SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego najlepszego dla Solenizantów! My dziś tez wieczorem wychodzimy na kolacje a z małym zostaje babcia.
Rodzice kupili do mojego pokoju nową sofę, w końcu duże i wygodne łóżko - będzie trzeba przetestować dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 15:33
apaczka, lys, Zetka lubią tę wiadomość
-
Witam się z Polanczyka. Dopiero uspilam dziecko, teraz piwko i do spania, bo dzień był długi. Najpierw podróż, potem prawie 3 spaceru i zakupów. A rano gdzieś ruszamy, tylko jeszcze nie wiem dokąd.
Wszystko naj dla dzisiejszych solenizantowmamasia, lys, jasmine89, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Wszyscy śpią ?
Byliśmy dziś na festynie,powiem Wam ze wtedy Szymon W swoim żywiole,dużo ludzi, dużo się dzieje,czekamy w kolejce po picie a przed nami dziewczyna w spódnicy takiej rozkloszowanej to ja Szymon za tą spódnicę i do góry,jezuuu to się cygański dziecko robi,na mieście ludzi zaczepia,lys, Griszanka lubią tę wiadomość
-
5:28 i słyszę z lozeczka mamma otwieram oko i widze leży ma brzuchu glowe próbuje wcisnąć między szczebelki a rączkę wyciąga usiłując mnie dosiegnac no to wstalam. Teraz mlody z ojcem maja drzemke a ja kombinuje co by na sniadanie zjeść
Pogoda piekna milej niedzieli -
Griszanka i Apaczka, najlepszego dla Karolka i Natalki!
*
Witaminka udanego wypoczynku! Griszanka jak po grillu?
a ja bylam wczoraj na badaniu krwi, pobrali 3 fiolki i wyniki za tydzien. zrobilam zakupy, wrocilam do domu, poszlam do lazienki a tam okres. ale bardzo bolesny i inny niz zwykle. takze dobrze ze jednak mi ta krew sprawdza.
plany na dzis? zero planow, niedziela na spontanie. lys, jak lily. dala Ci sie wyspac dzisiaj?apaczka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, pozdrowienia ze slonecznej Karwi.
Hubert zalicza drzemke, a pozniej idziemy na plażę. Wczoraj Młody poszedł spać o 23.00, bo byliśmy na zachodzie słońca i wróciliśmy do domu o 21.30.
Mamy super mieszkanko, dwupokojowe, nowe, bo jestesmy pierwszymi gośćmi, na osiedlu strzezonym, z miejscem parkingowym, z miejscem na wozek, w nowym budynku. Jesteśmy bardzo zadowoleni, bo udało nam się to złapać na ostatnia chwilę i niedrogo. I nie musieliśmy brać ani krzesełka, ani łóżeczka, ani wanienki, Pani wszystko nam przyniosła.
Dzisiaj do miejscowość obok przyjeżdżają nasi znajomi z synkiem z sierpnia, wiec bedzie super.witaminkab, Paula_071, lys, apaczka, mamasia, Martucha86, Migotkaa, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość