SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:Dziewczyny, czy zeszly Wam aplikacje z bidonu skip hop? My mielismy psa, ale od ciągłego mycia po psie juz nawet slad nie zostal. Jakos slabo to jest zrobione.
U nas przestało padać więc idziemy z Natalką poszukać jagód, niestety tylko do sklepu -
Agaata wrote:Szymon jest raczej sporo cięższy, ale Tomek chyba niewiele o ile dobrze pamietam.
Aska, ja jestem w stanie nosic powiedzmy z godzine czy poltorej. Moj maz nosi dluzej i mowi ze jest ok, gorzej bylo w kwietniu, bo dużo ubran i plaża bardzo piaszczysta, ciężko się szło.no i lubi noszenie, u nas nosidło to samo zło...nieznosi być skrępowany...nie wiem jak jest w Tuli bo nigdy nie widziałam na żywo, ale to nasze ala chusta w ogóle mu do gustu nie przypadło
-
Migotkaa wrote:taaa Szymon 12 kg, mam nadzieje ze do sierpnia nie przybierze duzo, bo sporo się rusza, mam wrażenie że praktycznie ciągle w ruchu, mały kaskader mój:)
Tylko my bierzemy spacerówkę parasolke a nie ten z pompowanymi kołami więc chyba średnio by się prowadziło po brzegu.. noo a w tuli bedzie nosił mążSzymo generalnie na rekach lubi wiec mam nadzieje ze bedzie w porzadku, i chyba roczniaka można juz na plecach nosić, dobrze to wyczytałam?
Bylismy chwilę na polu, teraz Szymono spi,z pompowanymi to już całkiem byłby wypas pewnie
-
Hej mamuśki ,
Agaata ja mam sowe na bidonie a raczej jej szczatki, zadowolona jestem z niego ale faktycznie aplikacja szybko schodzi . Masz jakies specjalne cos do czyszczenia tego bidonu ? bo szlak mnie trafia z myciem , jakiś czyscic by się specjalny do tego przydal.
Zazdraszczam urlopowzapowiadają goracy okres , wiec korzystajcie z pogody. U nas na razie zachmurzenie i duszno jak nie wiem , pewnie burza nas odwiedzi.
My dopiero planujemy koncowka Sierpnia do polowy Wrzesnia , szukamy Hiszpanie , Bulgarie cos w Europie i żeby lot samolotem był krotki , ale przez nieciekawa sytuacje z uchodźcami , zamachami widze ze wszystko poszlo do góry oprócz Grecji , Turcji , Tunezji Egiptu a tam się raczej nie wybiorę.
Ja mam ciezki okres z mezem , tak mnie wkurwia ze wlasciwie się nie odzywam do niego i nie czuje takiej potrzeby , chyba to zle wrozy
-
Apaczka, dzisiaj w Darlowie jagody byly po 15zl za kilogram.
Myślę, ze przez Tomka podwojne obiadki i wtrynianie non stop chrupek bluzej mu juz do 10 kg. Tomek na momenty, ze denerwuje go tula, ma potrzebe poruszania się i zadna sila go do tuli czy wozka nie zatrzyma.
Dzisiaj na obiedzie Tomek zjadl mi 3/4 ziemniaków, oczywiście sam jadl z mojego talerza. Obok byla pani z 1,5 roczna dziewczyna która musiała karmic i rozgniatac kazdy kawalek. Nie mogła sie nadziwic, ze tak ładnie je. Tylko rozwyl sie jak zaczelismy się zbierac, bo przecież on nie skonczyl jesc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 20:14
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Apaczka, dzisiaj w Darlowie jagody byly po 15zl za kilogram.
Myślę, ze przez Tomka podwojne obiadki i wtrynianie non stop chrupek bluzej mu juz do 10 kg. Tomek na momenty, ze denerwuje go tula, ma potrzebe poruszania się i zadna sila go do tuli czy wozka nie znosi.
Dzisiaj na obiedzie Tomek zjadl mi 3/4 ziemniaków, oczywiście sam jadl z mojego talerza. Obok byla pani z 1,5 roczna dziewczyna która musiała karmic i rozgniatac kazdy kawalek. Nie mogła sie nadziwic, ze tak ładnie je. Tylko rozwyl sie jak zaczelismy się zbierac, bo przecież on nie skonczyl jesc...
Tomek jest mistrz w jedzeniu! -
Przeczytałam wcześniej co dziś naskrobałyście i... nie pamiętam kompletnie nic.
Zmęczenie daje mi się we znaki. No, ale nie będę przynudzać.
Zamówiłam w zeszłym tygodniu valco snap 4 i dziś dostarczylijestem zadowolona
Pulpecja, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Hubert też ma momenty ze tula go denerwuje wtedy maz nosi go na barana, a wtedy to juz go nic nie denerwuje. Martwi mnie to trochę, bo jak maz wroci do pracy to ja Huberta raczej po warszawie na barana nosic nie bede
Moj tez uwielbia na barana. Ja go bardzo czesto nosze:)
Poznalyśmy się z Amberla:)Katarka, lys, Agaata, Pulpecja, jesslin87, Griszanka, Martucha86, Maniuś lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Moj tez uwielbia na barana. Ja go bardzo czesto nosze:)
Poznalyśmy się z Amberla:)
Ja czekam, zeby sie poznac z Niecierpliwa i sie jeszcze nie doczekalamHahahah
Podczytuje Was czasem, ale czasu brakuje, zeby byc na biezaco. Szkoda.niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Migotka, ja do tuli zawsze ubieram Hubertowi body, a reszta już zalezy od pogody, jak zimno to bluze, kurtke, czy co potrzeba. Jak sie zwinie, to podkładasz ręce i poprawiasz. Zwroc uwage na nozki, bo jak jest chlodno to marzna i ja w takie dni biorę ze soba zapasowe skarpetki w razie potrzeby.