X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy sie
    Dostalam w nocy okres wiec do bólu gardla zmeczenia doszla jeszcze @
    Jutro impreza u mojej mamy imieniny i urodziny i oblewanie przejscia na emeryturę musze pomyśleć co jej kupić

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata tez jestem ciekawa jakie zabezpieczenia masz?

ja wlasnie nie moge zostawic szuflad , nie chodzi o zawartosc bo jak otworzy to kladzie paluszki na brzeg szuflady i swoim ciezarem dociska szuflade , szuflada sie zamyka i paluszki przytrzasniete

1usasg185gkausx0.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mecz był naprawdę na poziomie. Przegraliśmy ale wstydu nie ma, wręcz przeciwnie. Przyznam szczerze, że jak się te mistrzostwa zaczynały to nie wierzyłam jakoś szczególnie w naszą drużynę ale zmieniłam zdanie. Mamy wspaniałych siatkarzy, ręcznych no i w końcu piłkarzy. Widać, że fajna z nich ekipa :)

U nas noc spokojna, bez nocnych wycieczek a jedynie pobudka o 6 :/ dawno nie wstawałyśmy tak wcześnie. Ale co to za pomysł żeby śmieciara jeździła o 6 rano?! Teraz Natalka kima.

AgaSad robiłaś te placuszki z manny z alaantkowego? Bo ja się dzisiaj przymierzam, Natalka lubi wszelkie placuszki więc mam nadzieję, że chętnie zje bo apetyt ma taki bardzo średni.

Maniuś lubi tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my zabezpieczenia mamy takie http://imged.pl/zabezpieczenie-do-szuflad-i-lodowek-babyono-3m-4-8495768.html i jestem z nich zadowolona, nawet w szafie przesuwnej dały radę

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:
    my zabezpieczenia mamy takie http://imged.pl/zabezpieczenie-do-szuflad-i-lodowek-babyono-3m-4-8495768.html i jestem z nich zadowolona, nawet w szafie przesuwnej dały radę

U nas sie nie sprawdzilo, Tomek je ekspresowo rozpracowal.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie mamy zabezpieczenia:
    http://www.smyk.com/catalog/product/view/id/140508/?gclid=CjwKEAjwqdi7BRCL6Zmjk5-rsTwSJABmrVabi2uJnp2ysp1rT7o6_7cEoBqf96BalZVVypeTggIkvhoCCRTw_wcB

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka nie robiłam jeszcze, w niedziele wracam do Wrocławia i wtedy będę kombinować s kuchni.. wyglądają fajnie wiec mam nadzieje ze posmakuja małemu.. mój nic nie tknie ręką oprócz banana i chleba, może placuszki go przekonają..
    Kolejna noc bez karmienia, nawet nam idzie ale młody tak się kręcił ze nie spałam od 3 30 do 5, wstał o 6..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam te placuszki i są pyszne :) Mięciutkie, puszyste, mają delikatny posmak bananów. Natalce smakowały. Dodatkowo dorzuciłam trochę jagód i to był strzał w 10 :)

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buu zły dzień dziś mam, mąż mnie z rana wkurzył bo dzownił 5 razy a ja n ie słyszałam, jak juz odebrałam to mnie opierdala że nie odbieram, wkurzyłam sie i strzeliłam telefonem, w złości mu napisałam że zajmuje się dzieckiem a nie wyczekiwaniem na jego tel i że jak wczoraj go poprosiłam żeby go przypilnował to mało sobie głowy nie rozpierdzielił, on sobie poszedł zadowolony spać, zamknął sobie drzwi a ja czuwałam czy oddycha w nocy

Byliśmy na spacerze, teraz Szymko drzemie, musze się wziąć za jakąs robote

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata gratuluję :)!!

5fo2vs9.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Wrocławskie dziewczyny to kiedy się spotkamy na spacerek (czy na kocyk w parku czy na kawę, czy cokolwiek innego)?
    hej, wtorek by nam pasował, ale po 11.30, bo mamy ćwiczenia do 11 w tym tygodniu :) Lys a dałabyś radę dotrzeć w okolice rynku? bo my słabo mobilni jesteśmy

bzkxskf.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech pech mnie nadal prześladuje...puściłam Natalkę bez pieluchy to akurat zrobiła dwójeczkę na podłogę i jeszcze rozdeptała
    stłukłam buteleczkę lakieru do paznokci i butelkę szklaną
    zrobiłam dziurę w Natalki baseniku

Ręce mi opadają :/

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku juz niedługo pierwsze roczki będą jak to leci !!

chcebycmama, Paula_071, Maniuś, jesslin87 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Ech pech mnie nadal prześladuje...puściłam Natalkę bez pieluchy to akurat zrobiła dwójeczkę na podłogę i jeszcze rozdeptała
    stłukłam buteleczkę lakieru do paznokci i butelkę szklaną
    zrobiłam dziurę w Natalki baseniku

Ręce mi opadają :/

Widzę, że nie tylko ja mam zły dzien..

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotka ja to mam chyba zły tydzień grr

A jeszcze sobie pomalowałam paznokcie u stóp i ciągle gdzieś obijam i już parę razy poprawiałam. Nie wiem, chyba poproszę męża żeby po czole mnie polizał czy co tam działa na pecha :P

aaaaga, lys, Maniuś, Zetka, Martucha86, jesslin87 lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka heheh odrazu mi swinskie rzeczy przychodzą na myśl- mozesz męża poprosić ale nie wiem czy wybierze czoło?

Migotkaa, apaczka, Paula_071, Aska87, lys, Maniuś, Zetka, Martucha86, jesslin87 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

04.02.2014 - 7tc [*]
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa aaaaga Ty masz nieczyste myśli:P apropos tego, mam koleżankę która jest odemnie z osiedla, razem pracowałysmy, jej synek konczy 8 miesiecy a oni z męzem od porodu nic, i co się spotkamy to ona mi jołczy że chodzi prosi męza a on nie chce, czasem aż mi głupio

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamasia wrote:
    hej, wtorek by nam pasował, ale po 11.30, bo mamy ćwiczenia do 11 w tym tygodniu :) Lys a dałabyś radę dotrzeć w okolice rynku? bo my słabo mobilni jesteśmy

Hehehe ja w ogóle nie jestem mobilna, bo sama z dzieckiem do samochodu nie wsiądę, bo Lily cyrk odwala.
    Kurde, jakoś komunikacja miejską będę musiała dać radę, trochę słabo mi na samą myśl, po ostatnim incydencie gdzie kierowca nam wózek drzwiami przyciął, a byliśmy we dwoje z mężem...
    No nic mam nadzieję, że ktoś łaskawie pomoże nam wsiąść i wysiąść...

9f7jtv73juycdhvl.png
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Hehehe ja w ogóle nie jestem mobilna, bo sama z dzieckiem do samochodu nie wsiądę, bo Lily cyrk odwala.
    Kurde, jakoś komunikacja miejską będę musiała dać radę, trochę słabo mi na samą myśl, po ostatnim incydencie gdzie kierowca nam wózek drzwiami przyciął, a byliśmy we dwoje z mężem...
    No nic mam nadzieję, że ktoś łaskawie pomoże nam wsiąść i wysiąść...
    Na pewno ktoś pomoże, ja jeszcze się nie spotkalam z brakiem pomocy. Nawet nie musze prosić ktoś sam podchodzi i pomaga.
    A samochodem bez problemu jadę sama z dzieckiem, ale syn jest bardzo grzeczny. Przeważnie usypia podczas jazdy. Mam poprostu łatwo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 13:37

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Aaa aaaaga Ty masz nieczyste myśli:P apropos tego, mam koleżankę która jest odemnie z osiedla, razem pracowałysmy, jej synek konczy 8 miesiecy a oni z męzem od porodu nic, i co się spotkamy to ona mi jołczy że chodzi prosi męza a on nie chce, czasem aż mi głupio
    Współczuję jej. To ciężki temat, może mąż był przy porodzie i jakoś bardzo to przeżył. Oby obeszło się bez psychologa. :-/

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
‹‹ 3836 3837 3838 3839 3840 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ