SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam wszystkie okna balkonowe, oprócz tego w kuchni, w salonie na dwoch ścianach, zastanawialam sie nad moskitierami, ale nie chce zadnego dodatkowego zaciemniania mieszkania, bo i tak jest dosc ciemne. Mój sasiad na gorze ma w calym mieszkaniu i jest ciemniej nieco u niego. Na szczescie w tym roku jeszcze nie widzialam zadnego komara, mnie prawie nie gryzą, może z 2-3 w sezonie, ale martwilam sie o Huberta.
0na88 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś ok 6 dałam młodego tatusiowi i spalam do 9 30. Obudziłam się z mega bólem głowy, chyba organizm nie jest przyzwyczajony do takich luksusów.
W Lidlu chyba jakoś niedawno były moskitiery ale wydaje mi się ze takie klejone na taśmę.. my póki co nie chcemy inwestować w mieszkanie które raczej nie będzie tym docelowym..w tym roku i tak wymieniamy okno balkonowe które kosztuje 1850 zł. . Przegięcie z tą ceną ale już nie było wyjścia bo obecne przecieka przy najmniejszym deszczu..
Komary to upierdliwe dziady, podejrzewam ze po tych deszczach będzie znowu jakaś plaga -
Moja zbudzila się po 10, ale wyraźnie niewyspana, bez humoru, jeść nie bardzo chciałą, a teraz znów śpi... a ja po 13 muszę wyjść, żeby ja odstawić do ciotki, bo ide na paznokcie. U nas dzisiaj chłodno jest, wyszłam na moment, wieje chłodny wiatr, słońce gdzieś tam się przebija, ale na pewno bierzemy długi rękaw...
-
lys wrote:A my mieliśmy drzemkę. Lily ma się lepiej, a ja gorzej. Czuję, jakbym miała być chora
Mam nadzieje, ze nie zarazilas się ode mnie:) zdrowia!
Migotka, powodzenia jutro!
Ja dzisiaj od rana tez koresponduje z szefowa, bo zmienil nam sie operator telefoniczny i musze wymienic karte sluzbowa i odebrac nowy telefon. Przy okazji opowiedziala mi anegdotke. Jak jeszcze pracowalam i bylam w ciazy to krecilam film na pewna gale. Teraz moja szefowa kreci film z Justyna Kowalczyk z ta sama agencja. Generalnie sporo realizacji filmowych razem robimy i sie lubimy. Szefowa zaczela podpytywac faceta z agencji czy ma zone, on ze nie. Oczywiście ona nie bylaby soba, gdyby nie zaczela go swatac z kims. Wlaczyla aparat i pokaztwala mu różne wolne dziewczyny z pracy, jednak on skwitowal ze jedynie dalby sie zeswatac ze mna, ale niestety mam męża i dziecko:) strasznie mnie to rozbawilo a jednoczesnie podbudowalo, bo teraz jak siedze w domu to nie mam komu sie podobac oprocz meza. Nota bene ten facet to wujek Olki Hamkalo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 15:33
lys, Migotkaa, Zetka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Kurde tnie mi posty na tel.. nie wiem dlaczego czasem jest taki mega problem z tym..
Siedzę z młodym w pokoju bo jak go nie pilnuje to wybudza się po 20 min albo pół godzinie..nic nie mogę zrobić przez to bo jak się obudzi to już jest wszędzie albo wisi mi na nogach. . Teściowie mają wpaść i zabrać go na spacer, posprzątam co się da i nasmaze placuszków z płatków jaglanych i z jagodami..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 15:50
-
DZięki dziewczyny. Dobrze to ja się nie czuję niestety Pomimo to trzeba było ubrać mała i iść do sklepu, Lily nie w humorze i dużo marudziła. Potem musiałam wsadzić ja w Tule i iść wynieść śmieci, kosz 80l więc myślałam że tam zdechnę zanim dojdę z tym do śmietnika. Normalnie brat wpadał mi te duże śmieci wynieść, ale wyjechał na 2 tygodnie. Lily już śpi, a ja mam jeszcze trochę rzeczy do zrobienia, tyle że energii zero.
-
http://allegro.pl/moskitiera-magnetyczna-na-drzwi-drzwiowa-100x220-i6192201051.html#imglayer
Lys dla Ciebie na okno balkonowe, nie kosztuje dużo a spełnia swoją funkcję. Nie ma efektu trzaskania drzwiami, ciocia taka ma i sobie chwali. Przynajmniej może się wypisz.
))
Edit. Miało być wyspisz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2016, 21:22
lys lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.