SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Stasiu 100 lat Ciebie, zdrówka i samych pięknych, pełnych przygód dni!
Dla Tomka też dużo dużo zdrówka!
Młody budził się po 100 razy w nocy ale sam zasypiał, chyba dopóki nie przeniosę się do sypialni nie zmrużę oka bo przy tych upałach wierci się niemiłosiernie a ja oczywiście budzę się za każdym razem:/
Lys jak się czujesz? udało Ci się trochę odespać ten kryzys?Martucha86 lubi tę wiadomość
-
Poszłam uspic Tomka, ten jednak zbuntowany nie chcial zasnac. Zostawilam go w pokoju na podlodze i poszlam do kuchni. Slysze, ze graja zabawki i wyciaga inne z pudla. Potem jednak robi sie cicho... i cicho... ide do pokoju, a Tomek powyciagal wszystko z dolnej szuflady i wszedl do niej! Wchodze do pokoju, a on w niej stoi i przebiera nogami! To czas, by zabezpieczyc szuflady.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 10:06
witaminkab, lys, chcebycmama, Weridiana, mamasia, aaaaga, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Najlepszego dla jubilatów! Jak ten czas leci,pierwsze roczki,wierzyć się nie chce.
U nas tez chodzenie się rozkręca, Łucja potrafi przejść ok 8 kroczkow, z dnia na dzień coraz więcej.
Właśnie leżę kolo małej i czytam książkę i mi błogo. Co prawda w domu duzo roboty ale mam to gdzieś
Migotka podziwiam, mi się w tym roku nawet dzemow nie chciało zrobić.Martucha86 lubi tę wiadomość
-
Paula waga z wczoraj to 13220g, czyli w miesiąc przybrała 490g a to jest 260g mniej niż ostatnio Mam nadzieję, że już powoli się to unormuje i nie będzie tak tyła. Tym bardziej, że ostatnio kupiłam jej koszulki rozmiar 92 i 98. I 98 jest akurat.
Aga niestety nie odespałam, noc była ciężka, małą chyba brzuch bolał, pobudki co chwilę, a od 4 rano rzucała się po całym łóżku z płaczem. Finalnie o 6 już wstałyśmy. -
Aśka, może jeszcze wyjdzie wysypka, a może jest jej mało i nie przyuważylaś? A może to na ząbki?
Lys - 92, 98 to jakiś kosmos dla mnie. Na mojej legginsy 74 wiszą...
powinnam się zabrać za robotę, ale młoda jeszcze spi... nie będę jej halasowac:-) ot taka niewinna wymówka -
Hej dziewczyny nocka lepsza niż poprzednia,wymiotował raz ale w sumie dosyć dużo,w nocy podawalam mu płyny strzykawka...od 1,30 spal wtulony we mnie,tak ze jestem troszkę polamana,ale to nic...swoja droga dziękuję Bogu ze nauczyliśmy go spać samemu w swoim pokoju,choc naprawdę uwielbiam go przytulać to jednak i on i my wysypiamy sie lepiej spiac każdy u siebie oczywiście choroba jest chorobą i wtedy bez dwóch zdań chce mieć go przy sobie...
Dzis rano zjadl połowę porcji bardzo bardzo rzadkiej kaszki,wypil leki i wodę,tak ze mysle ze juz powinno być troszeczkę lepiej dzisiaj
GratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 10:46
lys, Weridiana, Paula_071, aaaaga, magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Hubert tez dzis 11 miesiecy kończy. Nawet nie wiem kiedy to zlecialo...
Lys, dla mnie rozmiar 98 to tez kosmos, my body i koszulki nosimy 74, zdarzają sie jeszcze 68, a spodenki 68 głównie niesamowite jak te nasze dzieciaki rozne są.
Stasiu wszystkiego najlepszego! Nasz pierwszy roczniak!Maniuś, chcebycmama, lys, Martucha86, witaminkab, Weridiana, Aska87, AgaSad, Paula_071, mamasia, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego Stasiu z okazji roczku Również dla Tomka najlepsze życzenia
Fajne te Wasze tablice manipulacyjne, ciekawe czy moja by się czymś takim bawiła hmm. My teraz spędziliśmy kilka dni nad morzem i w moich rodzinnych stronach. Natalce bardzo się podobało, szalała w piachu a w wodzie chlapała nóżkami
Martucha86, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Huberta !
Paula najwiecej roboty jest obrac i pokroić ogórki bo pozniej to juz spoko:) może jak mąż bedzie w domu to sie skusisz i pomoze:)
Manius super wieści że Małemu lepiej, oby tak dalej
No ja kupują cciuchy na jesien to patrze za 92/98, w tej chwili nosimy 86 i 92, różne są te dzieciaczki nasze:)Maniuś lubi tę wiadomość
-
Patryk nosi z reguły 86 ale w niektóre firmy wchodzi też w 80 i 92, jak kogoś spotykamy mówią wszyscy że pucek, ale na spotkaniu z Łucją wyglądał drobniutko jakby był z kilka miesięcy młodszy no ale Łucja wygląda na 1,5 roczne dziecko w końcu także punkt widzenia zależy od punktu siedzenia przy Hubercie pewnie byłby wielkoludem
my mamy problem z długimi spodniami, bo wszystko co na długość dobre to wisi mu na brzuchu i nogawki są szerokie... macie namiar może na jakieś obcisłe cienkie długie spodenki dla chłopca? -
aaa i mamy wysypkę co prawda jest jej mało, tylko na plecach i jest słabiutka, ale jest
Migotkaa, Weridiana, apaczka, Paula_071, aaaaga, Martucha86, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość