SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
witaminkab wrote:Aska gdzie tam Patryk pucek! Nie wiem z kim Wy się spotkacie
My też nosimy 80-86, zależy od firmy.
Super ze i Patryki i Alexiowi lepiej! -
Stasiu najlepszego kawalerze dużo zdrowia i usmiechu i samych radosnych dni oraz wielu przygód przy odkrywaniu świata
Dla 11 miesięczniakow tez najlepszego buziole
Fajnie ze Alex i Patryk maja sie lepiejMartucha86, Maniuś, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:aaa i mamy wysypkę co prawda jest jej mało, tylko na plecach i jest słabiutka, ale jest
Koleżanki syn miał mało plamek może Patryk tez nie będzie mocno wyspany . Najgorsze za wami -
apaczka wrote:Wszystkiego najlepszego Stasiu z okazji roczku Również dla Tomka najlepsze życzenia
Fajne te Wasze tablice manipulacyjne, ciekawe czy moja by się czymś takim bawiła hmm. My teraz spędziliśmy kilka dni nad morzem i w moich rodzinnych stronach. Natalce bardzo się podobało, szalała w piachu a w wodzie chlapała nóżkami
Zawsze możesz nas odwiedzić z Natalka i przetestujemy, czy bedzie zainteresowanie tablicą -
Dziewczyny zdrowia dla dzieciaczkow
Wszystkiego najlepszego dla solenizantow
Tomka, Huberta i dla roczniaka Stasia
Forumowe najmłodsze dziecko czyli Maksy ma dzisiaj 10 miesięcy
I nowe umiejętności bije brawo i bardzo dużo gada i mówi mama i dada świadome albo mj się zdaje ale jak maz się pokazał w progu to go wolał dada dada a potem uczepil się mojej nogi i wolała maaaammmma i wyciągał do mnie rece i to wszystko dzisiaj jestem w szoku i jestem bardzo dumna
Aż płakać mi się zachciało że to taki duży chłopak jest a dopiero co się urodził.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 23:02
lys, AgaSad, Pulpecja, Migotkaa, apaczka, Martucha86, Paula_071, witaminkab, Weridiana, mamasia, aaaaga, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Nie nie ja miałam termin na 31.08 ale 15 sierpnia moja siostra miała ślub i się nie oszczędzałam i liczyłam że jak się pobujam to urodze ale nie nie urodziłam. Tydzień po weselu pojechałam do Międzybrodzie bialskiego jest tam góra żar i pochodziłam dość dużo i plywalam rowerkiem wodnym a nawet pedalowalam i też nie urodziłam. Mylam u mamy co 2 dni okna a i tak nie urodziłam...
Dlatego dokładnie pamiętam moje myśli myślałam że za miesiąc będę trzymać już Maksa na rękachWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 01:01
Migotkaa lubi tę wiadomość