SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sto lat Szymon!
U nas od rana beznadziejna pogoda, trochę popaduje i parno.
Wczoraj założyliśmy rolety w sypialni (wcześniej nie mieliśmy, bo okna na zachód) i Łucja wstała dziś o 7 30! Spała 12 godzin! Oby tym razem tak już zostało.Paula_071, Aska87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Sto lat Szymon!
U nas od rana beznadziejna pogoda, trochę popaduje i parno.
Wczoraj założyliśmy rolety w sypialni (wcześniej nie mieliśmy, bo okna na zachód) i Łucja wstała dziś o 7 30! Spała 12 godzin! Oby tym razem tak już zostało.
U nas tez Tomek spi dłużej odkad sa zaslony.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Sto lat Szymonku :-*** Ehh fajnie, że minął rok od narodzin dzieciaczków a forum nadal żyje.
Zaraz będą dwa lata odkąd na tym wątku się udzielamy.
A Franuś i ja dziś rysujemy )) je widelcem to i pomyślałam, że możemy spróbować rysować )) ale mu się podobalo. Ja trzymałam kredkę, Franuś moja dłoń i się śmiał )) sam to oglądał kredkę i wkładał do buzi ale pierwsze koty za płoty )) polecam fajne grube kredki ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 10:33
aaaaga, mamasia, Maniuś, Paula_071, lys, jesslin87 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
AgaSad wrote:Szymonku zdrówka i cudownego dzieciństwa!
A my dziś 11 miesięcy, Patryk dalej nie śpi w nocy ale co tam.. kocham go nad życie
AgaSad lubi tę wiadomość
-
A i u nas dzis juz prawie super!!! Nocka przespana z pobudką o 5 na smoka bez wymiotów...od rana strzelił juz dwie wodniste kupy,ale to juz i tak niebo a ziemia w porównaniu z tym co bylo tak ze mysle ze juz będzie tylko lepiej apetyt pomalu wraca
Miłego dniaapaczka, Aska87, witaminkab, Paula_071, lys, mamasia, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
Sto lat Szymko łobuziaku
Chcebycmama my byliśmy w Niechorzu, to moje rodzinne strony, tam nad morze jezdziłam od małego, tam 11 lat temu poznałam męża (który pochodzi z innej częsci Polski żeby było smieszniej). Teraz jesteśmy w Szczecinie, pogoda dzisiaj nie rozpieszcza i od rana pada deszcz Ja też niedawno kupiłam kredki i zwykle coś maluję a Nataka robi bazgrołki i próbuje włożyć kredki do buzi Ale niech sobie ćwiczy chwytanie kredek a i ja mam frajdę z rysowaniachcebycmama, Paula_071, Maniuś, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
Tez mamy kredki i czasem coś malujemy.
Juz kiedyś miałam pytać. Z serii czy Wasze dzieci: tez wola użyć do czegoś Waszych rąk a nie swoich? Łucja jak chce np. czegoś dotknąć, albo pokazać obrazek to zazwyczaj bierze mają rękę albo palec. Wiem, że sama też potrafi, ale woli użyć narzędzia.