SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a my obeszliśmy miasteczko, kupiłam tylko świeczki i balony póki co, bo dalej ne wiem jak bedzie z pogoda i czy impreza bedzie na działce czy w domu
Dziekujemy za zyczenia
niestety na zdjecie z 12 musze poczekać na męza bo samej nie udało mi sie zrobić -
zainspirowana dałam Patrykowi kredki i kartkę .... kartkę zjadł, a kredki służyły jako pałeczki do perkusji....no cóż Picassem nie będzie, ale może chociaż muzykiem
on chyba jako jedyny jest najmniej kumaty, nic nie pokazuje, nic nie naśladujemamasia, Zetka lubią tę wiadomość
-
O chyba tez kupię jakies kredki
Lily lubi wszystko robić swoimi rączkami, ostatnio bardzo lubi wkładać ręce mi do ust i próbuje też do nosa, a jak jej nie pozwalam to się cieszy. Wszystko co ostatnio jest zabronione wywołuje u niej salwy śmiechu, jak tylko usłyszy z moich ust :'nie wolno, nie" itd
No i tak "głaskała" kota, że teraz kot za każdym razem jak ktoś go niespodziewanie dotknie, aż podskakuje ze strachu...Paula_071, Maniuś, Zetka lubią tę wiadomość
-
Aska mój Szymko też z tych niekumatych, nie lubi naśladować cieszy się jak robimy kosi kosi, czy brawo ale razem wspólnie, sam to ma daleko w dupce żeby robic,
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów !
Moja siostra jak mówi Jagodzie "nie wolno" to ona stoi patrzy i zazwyczaj się rozbeczy, ale wie o co chodzi
Kredki mówicie, musze spróbowac chociaz u nas kartki to słuza głownie do jedzeniaAgaSad lubi tę wiadomość
-
apaczka wrote:Aska te "umiejętności" to jedynie kwestia wyćwiczenia moim zdaniem. Przecież wiadomo, że jak nie pokażesz czegoś dziecku to nie będzie tego robiło a jak bedziesz do skutku ćwiczyć i pokazywać do znudzenia to załapie.
Migotkaa lubi tę wiadomość
-
Martucha86 wrote:Pierwszego dnia Stasia tez słabo wysypalo a następnego dnia wyglądał jak malina; ).
Koleżanki syn miał mało plamek może Patryk tez nie będzie mocno wyspany . Najgorsze za wami -
Ma lać cały dzień a my dziś sami bo m pojechał do Zabrza i wraca w nocy, za to jutro jedziemy popilnować trochę domu rodziców bo wyjechali na urlop więc grzech nie skorzystać z pustego domku na wsi:) jak się uda to zostajemy do środy.. w końcu pojeżdżę trochę na rowerze bo z małym nie mamy jak przewieźć roweru a opcja kolejnego bagażnika to niestety droga impreza.. muszę czekać aż brat wróci z urlopu żeby mi przywiózł swoim autem.
Aska a jak pokazujesz małemu np kosi kosi to robisz to też jego rączkami? Patryk pewnie potrafi tylko nie chce mu się uzewnętrzniać umiejętności:)
Kredki.. hmm.. no muszę spróbować choć jestem więcej niż pewna że wyląduje wszystko w buzi:) są jakieś jadalne? -
Migotka no dentysta dobry zawód
Ja nadal jestem w szoku Aga jak Twój Patryk robi konika i Paula ze Tomek mówi lampa.
Aska może Patryk jest zajęty innymi umiejętnościami i ma w nosie brawo i takie tam.
Lily jakoś szczególnie się na tym tle tez nie wyróżnia.
AgaSad lubi tę wiadomość
-
on potrafi sobie siedzieć i bić brawo tak bez powodu ale na "komendę" nie będzie bił, piątkę kiedyś przybijał teraz już nie, pokazywanie co chce to też nigdy się nie zdarzało...jak coś chce to po prostu sam po to idzie, raczej umie pokazywać czego nie chce bo jak się mu coś daje to bierze i wywala jak najdalej się da
ja mam wrażenie, że on nie potrafi się za długo skupić jak się mu coś pokazuje ....on w ogóle mało na dupce usiedzi ciągle łazi, wspina się itp. skupia się chyba tylko na bajkach i psie -
Moje dziecko dzisiaj sobie ładnie raczkuje. Jak dobrze jak nie trzeba się przejmować takimi rzeczami.
Mieliśmy rano fizjoterapie. Pani fizjo jest zadowolona z małej. Możliwe ze dziś ostatni raz się spotkalysmy ale to się okaże za miesiąc. Teraz fizjo ma urlop potem my wiec jeśli za miesiąc Lily zacznie stawiać pierwsze kroczki to nie będzie potrzeby kolejnych spotkań, a jak nie to się wtedy będziemy zastanawiać.AgaSad, apaczka, Paula_071, Maniuś, mamasia, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
może to też kwestia, że większość czasu spędzam z nim sama i matka jest po prostu nudna... i nie umie pokazywać za to po psie naśladuje ale to raczej nie jest dobre
Zetka lubi tę wiadomość
-
Kupiłam dzis sobie bluzkę na impreze urodzinowa, wziełam biała i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam, mój ulubiony kolor to czarny ale chciałam sie jakoś ożywić, a była jeszcze szara i granatowa tak ze wziełam najjaśniejsza
Wogóle to hardcor z zakupami z Szmonem, a i tak najlepsz ebyło kupowanie biustonosza, obłożyłam go w przymieżalni stanikami a jaki był zadowolony, oglądał sobie chłopczyk:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2016, 12:47
AgaSad, apaczka, Aska87, Maniuś, mamasia, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
Kurde Migotka czemu foty nie strzeliłaś Szymonka z tymi stanikami:) taki akurat prezent na pożegnanie się z okresem niemowlęcym:)
Lys Patryk robi konika bo ma styczność z końmi od małego, chyba dość łatwo wtedy idzie nauka choć on wogóle lubi naśladować.. jak pokazuję na zegarek to mówi tik tik i czeka aż przyłożę mu do ucha żeby słyszeć wskazówki, jak widzi pudełko z płynem na bańki to siada i dmucha - wtedy oczywiście trzeba mu porobić trochę baniek.. jak był mniejszy i płakał to mąż zawsze dmuchał na żyrandol bo w jego pokoiku jest taki z frędzelkami i zawsze uspokajał się jak one się ruszały..no i co teraz..chodzi i dmucha na wszystkie żyrandole i jeszcze oczekuje że coś się tam będzie ruszało:)
Super że Lily raczkuje, dzielna dziewczynka:) a Patryk jak nie stawał na nóżkach tak dalej nie stoi.. leń jeden..lys, Paula_071, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość