SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
witaminkab wrote:Pulpecja tak. Spróbuj zrestartowac tel a jak to nie pomoże odinstaluj aplikacje i zainstalować jeszcze raz. Ostatnio mi się wieszak i to pomoglo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 09:17
-
Pulpecja wrote:u mnie na tel mogę się zalogować, ale tak jakby mi nie odświeżało nic, a na kompie w ogole nie mogę wejść na stronę fb. Już ściagnęlam inną przeglądarkę, myślałam, ze to cos da, ale nie. Mogę sobie wejść na pocztę, na bank, na belly, allegro, a fb nie i dupa.
Julia Cie wywalila z aplikacji fb;)Pulpecja, witaminkab, Aska87, aaaaga, lys, Zetka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hello Wczoraj byla ulewa od 16 do chyba 24 zalalo miasto zamkniete drogi Galeria handlowa bo na poziomie najnizszym w sklepach woda po kolana zatopione auta tramwaje masakra jakas dzisiaj juz lepiej bo nie pada i slonce swieci ale wczoraj byl armagedon
Mlody spal uwaga do 6:30 nie pamietam kuz kiedy ostatnio tak spal i dal mi ciagiem pospac 4 godziny bez ani jednego kwękniecia jupiii
W niedziele jak bedzie ladnie jedziemy na caly dzien do siostry meza na domek nad jeziorem oby nie padało a w drugim tygodniu sierpnia z moimi rodzicami jedziemy na wakacje wynajelismy domek nad jeziorem mam nadzieje ze pogoda dopisze i sie nie pozabijamy huehuehue
-
Chcebycmama mazurek miał fajne buty z ta podeszwa "zdrowa stopa", lasocki tez ma dosc fajne, a i w daichmanie sa przecenione super, miałam brac ale jest tylko 21 a nie wiem czy mu wieksza nie podrosnie:) z elefanten, zobacz sobie na stronie, ja mierzyłam te i rewelacja:)
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dzieciece/buty-dzieciece/buty-dzieciece-pbuty/00006001357460/p%C3%B3%C5%82buty*dzieci%C4%99ce.prod?emcs0=3&emcs1=Produktdetailseite%252C%2520Kunden%2520kauften%2520auch&emcs2=00006001357160&emcs3=00006001357460chcebycmama lubi tę wiadomość
-
A pochwale sie !
Maz bedzie mial pierwsza wolna niedziele od nie pamietnych czasow w zwiazku z tym zaproponowal mi wyjscie z kolezankami na miasto i odstresowanie sie. W sobote okolo godziny 21.00 ruszam na podboj aaaa i co najlepsze ! moge sie schlac ! obiecal ze moge cala niedziele przelezec w lozku a on zajmie sie mala !
jedna kolezanke juz zwerbowalam - ciekawe czy potrafie jeszcze tanczyc
Maniuś, Migotkaa, Paula_071, Griszanka, lys, witaminkab, mamasia, Pulpecja, apaczka, jesslin87, niecierpliwa, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość
-
Hej kochane ja tak na szybko...wpadam powiadomić że @ przylazła łaskawie po 5 dniach spóźnienia i po tym jak to ja naiwna zaczynałam sobie robic złudne nadzieje...taka stara a taka głupia
No nic cylk 4 starań czas start...
Ona zazdroszczę i chyba tez się dziś schlejęale ze smutku... -
Ona ja też zazdroszczę,
Szczerze to nie pije alkoholu juz hmm od czerwca 2014 roku czyli minęło dwa lata właśnie. I jeszcze sobie trochę poczekam zanim złapie fazę po winie
Pierwsze starania o bąbelka, potem ciaza od listopada do września, potem piers, karmienie prerwalam bo zaszłam w druga ciaze, w której obecnie jestem no i w styczniu termin porodu potem znów mam nadzieje piers i tak oto jeszcze minimum półtorej roku bez drinka.
Nie to, że jestem wielbiciela alko ale czasem trzeba się zresetować a najlepiej z koleżankami. )))
Milej zabawy Ona ))Pulpecja, Maniuś, 0na88 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Maniuś wrote:Hej kochane ja tak na szybko...wpadam powiadomić że @ przylazła łaskawie po 5 dniach spóźnienia i po tym jak to ja naiwna zaczynałam sobie robic złudne nadzieje...taka stara a taka głupia
No nic cylk 4 starań czas start...
Ona zazdroszczę i chyba tez się dziś schlejęale ze smutku...
Ja tak miałam z pierwszą ciaza, ciągle myśli ze zaraz test, wkońcu opuściłam, wzięłam się za remont i tu oto Franuś jest na świecie ))Paula_071, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Migotkaa wrote:Chcebycmama mazurek miał fajne buty z ta podeszwa "zdrowa stopa", lasocki tez ma dosc fajne, a i w daichmanie sa przecenione super, miałam brac ale jest tylko 21 a nie wiem czy mu wieksza nie podrosnie:) z elefanten, zobacz sobie na stronie, ja mierzyłam te i rewelacja:)
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dzieciece/buty-dzieciece/buty-dzieciece-pbuty/00006001357460/p%C3%B3%C5%82buty*dzieci%C4%99ce.prod?emcs0=3&emcs1=Produktdetailseite%252C%2520Kunden%2520kauften%2520auch&emcs2=00006001357160&emcs3=00006001357460Syn, roczek.
Ja nie moge jak mnie dzis mdli. Wszystko mi smierdzi i ciezko cos przelknac. Dzis na obiad szal makaron zmieszany z serkiem homogenizowanym, przy czym innym targalo na wymioty.
Manius cos w tym jest, ja tez nie spodziewalam sie, ze pierwszy transfer sie uda, a tu masz, powiodlo sie. Teraz mam stany lekowe, jak ja ogarne dwojke Karolka i drugiego maluszka, jak maz sobie poradzi jak ja pojde rodzic, jak to bedzie, kiedy nie bede mogla nosic Karola, a to taka przylepa. Normalnie sram w gacie. No i co bedzie jak sie okaze, ze w czasie ciazy musialabym sie hospitalizowac - zarycze sie za Karolem.
Moze to tylko hormony, a moze nie, ale boje sie jak cholera.Maniuś lubi tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Ja nie moge jak mnie dzis mdli. Wszystko mi smierdzi i ciezko cos przelknac. Dzis na obiad szal makaron zmieszany z serkiem homogenizowanym, przy czym innym targalo na wymioty.
Manius cos w tym jest, ja tez nie spodziewalam sie, ze pierwszy transfer sie uda, a tu masz, powiodlo sie. Teraz mam stany lekowe, jak ja ogarne dwojke Karolka i drugiego maluszka, jak maz sobie poradzi jak ja pojde rodzic, jak to bedzie, kiedy nie bede mogla nosic Karola, a to taka przylepa. Normalnie sram w gacie. No i co bedzie jak sie okaze, ze w czasie ciazy musialabym sie hospitalizowac - zarycze sie za Karolem.
Moze to tylko hormony, a moze nie, ale boje sie jak cholera.Syn, roczek.
Griszanka, a gdzie nowy suwaczek?
Naturalne, ze sie boisz. To duza zmiana, dla Karola, meza a przede wszystkim dla Ciebie. Tyle kobiet dalo sobie rade, wiec i Ty dasz:) trzymam kciuki, powodzenia i duzo zdrowia.
Bylam dzisiaj na spotkaniu z dziewczynami ze szkoły rodzenia. Ale nasze dzieciaki sie pozmienialy:) bylysmy na poczatku w kawiarni z miejscem dla dzieci, była tam tablica manipulacyjna. Tomek w ogole sie nią nie interesował, chociaż moim zdaniem wygladala imponujaco. W kazdym badz razie mazowi sie upieklo, nie musi robićWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 17:05
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.