Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    wiesz, żeby tylko nie padało; chłodno to jeszcze nic takiego.

wiem wiem, o ten deszcz sie rozchodzi, w sumie jak by pokropilo to nic bo bedzie pawilon rozłożony:)

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    wiem wiem, o ten deszcz sie rozchodzi, w sumie jak by pokropilo to nic bo bedzie pawilon rozłożony:)
    to jak macie się gdzie schować to ja bym rozważyła opcję na powietrzu... a może akurat będzie ładna pogoda :-)

201508091565.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde co jest z fb??? u was normalnie działa?

201508091565.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja tak. Spróbuj zrestartowac tel a jak to nie pomoże odinstaluj aplikacje i zainstalować jeszcze raz. Ostatnio mi się wieszak i to pomoglo

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz doczytałam ze to na kompie. No to nie pomogę

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaminkab wrote:
    Pulpecja tak. Spróbuj zrestartowac tel a jak to nie pomoże odinstaluj aplikacje i zainstalować jeszcze raz. Ostatnio mi się wieszak i to pomoglo
    u mnie na tel mogę się zalogować, ale tak jakby mi nie odświeżało nic, a na kompie w ogole nie mogę wejść na stronę fb. Już ściagnęlam inną przeglądarkę, myślałam, ze to cos da, ale nie. Mogę sobie wejść na pocztę, na bank, na belly, allegro, a fb nie i dupa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 09:17

201508091565.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    u mnie na tel mogę się zalogować, ale tak jakby mi nie odświeżało nic, a na kompie w ogole nie mogę wejść na stronę fb. Już ściagnęlam inną przeglądarkę, myślałam, ze to cos da, ale nie. Mogę sobie wejść na pocztę, na bank, na belly, allegro, a fb nie i dupa.

Julia Cie wywalila z aplikacji fb;)

Pulpecja, witaminkab, Aska87, aaaaga, lys, Zetka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Julia Cie wywalila z aplikacji fb;)
    myślisz??? a czemu tylko mnie?

201508091565.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo najbardziej podpadlas ;p

Pulpecja lubi tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello Wczoraj byla ulewa od 16 do chyba 24 zalalo miasto zamkniete drogi Galeria handlowa bo na poziomie najnizszym w sklepach woda po kolana zatopione auta tramwaje masakra jakas dzisiaj juz lepiej bo nie pada i slonce swieci ale wczoraj byl armagedon
    Mlody spal uwaga do 6:30 nie pamietam kuz kiedy ostatnio tak spal i dal mi ciagiem pospac 4 godziny bez ani jednego kwękniecia jupiii
    W niedziele jak bedzie ladnie jedziemy na caly dzien do siostry meza na domek nad jeziorem oby nie padało a w drugim tygodniu sierpnia z moimi rodzicami jedziemy na wakacje wynajelismy domek nad jeziorem mam nadzieje ze pogoda dopisze i sie nie pozabijamy huehuehue

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny polecacie jakieś butki na roczek? Tylko powyżej 100 zł to już nie. Bo nie umiem nic ciekawego znalesc w necie, a potrzebuje rozmuar 20.

Proszę polecacie coś?

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcebycmama mazurek miał fajne buty z ta podeszwa "zdrowa stopa", lasocki tez ma dosc fajne, a i w daichmanie sa przecenione super, miałam brac ale jest tylko 21 a nie wiem czy mu wieksza nie podrosnie:) z elefanten, zobacz sobie na stronie, ja mierzyłam te i rewelacja:)
    http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dzieciece/buty-dzieciece/buty-dzieciece-pbuty/00006001357460/p%C3%B3%C5%82buty*dzieci%C4%99ce.prod?emcs0=3&emcs1=Produktdetailseite%252C%2520Kunden%2520kauften%2520auch&emcs2=00006001357160&emcs3=00006001357460

chcebycmama lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A pochwale sie !

Maz bedzie mial pierwsza wolna niedziele od nie pamietnych czasow w zwiazku z tym zaproponowal mi wyjscie z kolezankami na miasto i odstresowanie sie. W sobote okolo godziny 21.00 ruszam na podboj aaaa i co najlepsze ! moge sie schlac ! obiecal ze moge cala niedziele przelezec w lozku a on zajmie sie mala !

jedna kolezanke juz zwerbowalam - ciekawe czy potrafie jeszcze tanczyc ;-)

Maniuś, Migotkaa, Paula_071, Griszanka, lys, witaminkab, mamasia, Pulpecja, apaczka, jesslin87, niecierpliwa, zabka11, Zetka lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane ja tak na szybko...wpadam powiadomić że @ przylazła łaskawie po 5 dniach spóźnienia i po tym jak to ja naiwna zaczynałam sobie robic złudne nadzieje...taka stara a taka głupia :)
    No nic cylk 4 starań czas start...

Ona zazdroszczę i chyba tez się dziś schlejęale ze smutku...

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ja też zazdroszczę,

Szczerze to nie pije alkoholu juz hmm od czerwca 2014 roku czyli minęło dwa lata właśnie. I jeszcze sobie trochę poczekam zanim złapie fazę po winie :-)
    Pierwsze starania o bąbelka, potem ciaza od listopada do września, potem piers, karmienie prerwalam bo zaszłam w druga ciaze, w której obecnie jestem no i w styczniu termin porodu potem znów mam nadzieje piers i tak oto jeszcze minimum półtorej roku bez drinka.

Nie to, że jestem wielbiciela alko ale czasem trzeba się zresetować a najlepiej z koleżankami. :-))))

Milej zabawy Ona :-)))

Pulpecja, Maniuś, 0na88 lubią tę wiadomość

Syn, roczek.
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś wrote:
    Hej kochane ja tak na szybko...wpadam powiadomić że @ przylazła łaskawie po 5 dniach spóźnienia i po tym jak to ja naiwna zaczynałam sobie robic złudne nadzieje...taka stara a taka głupia :)
    No nic cylk 4 starań czas start...

Ona zazdroszczę i chyba tez się dziś schlejęale ze smutku...
    Maniuś wyluzuj i groszek się pojawi. Ja zaszłam teraz w ciaze, bo wogole nie myślałam, że zajde :-D nawet nie wiedziałam kiedy miałam owulacje i wiedziałam w zasadzie ze pewnie się nie uda, a tu szok dla mnie i męża bo chcieliśmy zajsc ale nie tak szybko. Ale ważne ze jest. Teraz to już nie ma znaczenia. A ty z każdym cyklem pewnue coraz bardziej się smusisz, a nie potrzebnie! Uda się tylko nie myśl o tym.

Ja tak miałam z pierwszą ciaza, ciągle myśli ze zaraz test, wkońcu opuściłam, wzięłam się za remont i tu oto Franuś jest na świecie :-)))

Paula_071, Maniuś, zabka11 lubią tę wiadomość

Syn, roczek.
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Chcebycmama mazurek miał fajne buty z ta podeszwa "zdrowa stopa", lasocki tez ma dosc fajne, a i w daichmanie sa przecenione super, miałam brac ale jest tylko 21 a nie wiem czy mu wieksza nie podrosnie:) z elefanten, zobacz sobie na stronie, ja mierzyłam te i rewelacja:)
    http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dzieciece/buty-dzieciece/buty-dzieciece-pbuty/00006001357460/p%C3%B3%C5%82buty*dzieci%C4%99ce.prod?emcs0=3&emcs1=Produktdetailseite%252C%2520Kunden%2520kauften%2520auch&emcs2=00006001357160&emcs3=00006001357460
    Zakochałam się w bucikach lasockiego no i nie kosztują fortuny. :-))

Syn, roczek.
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie moge jak mnie dzis mdli. Wszystko mi smierdzi i ciezko cos przelknac. Dzis na obiad szal makaron zmieszany z serkiem homogenizowanym, przy czym innym targalo na wymioty.
    Manius cos w tym jest, ja tez nie spodziewalam sie, ze pierwszy transfer sie uda, a tu masz, powiodlo sie. Teraz mam stany lekowe, jak ja ogarne dwojke Karolka i drugiego maluszka, jak maz sobie poradzi jak ja pojde rodzic, jak to bedzie, kiedy nie bede mogla nosic Karola, a to taka przylepa. Normalnie sram w gacie. No i co bedzie jak sie okaze, ze w czasie ciazy musialabym sie hospitalizowac - zarycze sie za Karolem.
    Moze to tylko hormony, a moze nie, ale boje sie jak cholera.

Maniuś lubi tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Ja nie moge jak mnie dzis mdli. Wszystko mi smierdzi i ciezko cos przelknac. Dzis na obiad szal makaron zmieszany z serkiem homogenizowanym, przy czym innym targalo na wymioty.
    Manius cos w tym jest, ja tez nie spodziewalam sie, ze pierwszy transfer sie uda, a tu masz, powiodlo sie. Teraz mam stany lekowe, jak ja ogarne dwojke Karolka i drugiego maluszka, jak maz sobie poradzi jak ja pojde rodzic, jak to bedzie, kiedy nie bede mogla nosic Karola, a to taka przylepa. Normalnie sram w gacie. No i co bedzie jak sie okaze, ze w czasie ciazy musialabym sie hospitalizowac - zarycze sie za Karolem.
    Moze to tylko hormony, a moze nie, ale boje sie jak cholera.
    Griszanka mam te same obawy. A w którym tyg jesteś?

Syn, roczek.
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka, a gdzie nowy suwaczek?
    Naturalne, ze sie boisz. To duza zmiana, dla Karola, meza a przede wszystkim dla Ciebie. Tyle kobiet dalo sobie rade, wiec i Ty dasz:) trzymam kciuki, powodzenia i duzo zdrowia.

Bylam dzisiaj na spotkaniu z dziewczynami ze szkoły rodzenia. Ale nasze dzieciaki sie pozmienialy:) bylysmy na poczatku w kawiarni z miejscem dla dzieci, była tam tablica manipulacyjna. Tomek w ogole sie nią nie interesował, chociaż moim zdaniem wygladala imponujaco. W kazdym badz razie mazowi sie upieklo, nie musi robić;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 17:05

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
‹‹ 3862 3863 3864 3865 3866 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ