SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma najlepszego kwiatuszku rośnij duza zdrowa i uśmiechnięta buziaki
My za moment wyruszamy w droge do siostry meza jest nad jeziorem na domku mlody bedzie pierwszy raz jechal w nowym foteliku jesziemy na jego drzemke mam nadzieje ze pogoda sie nie popsuje
Buziole -
Żabka trzymam kciuki, ja wracam jakoś w listopadzie ale niedługo czeka mnie rozmowa na ten temat z szefem, w sumie nic mi nie może w tym temacie zabronić. Jeszcze chce się z nim dogadać żeby przychodzić do pracy godzinę wcześniej i kończyć szybciej, mam nadzieję, że się zgodzi.
Migotka a jaki jeździk dostaliście? Ja się z jakimś rozglądam ale nic mi się nie podoba póki co.
100 lat Emma -
Najlepszego Emma:)
Mi się urlop konczy 30 wrzesnia. Więc 3 pazdziernika wracam do pracy. Bede miec jeszcze 26 dni urlopu + 2 dni opieki, ale wole to wykorzystac pozniej, np. na swieta czy 3 tygodniowy urlop w przyszlym roku. Jeszcze u mnie wymyślili, ze za kazde przepracowane 5 lat w firmie daja jeden dzień urlopu w roku ekstra. Wiec mam 27:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 11:43
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula ja myślałam, że dają jeden urlop ekstra czyli dodatkowe 26 dni to by było coś jeszcze kojarzę, że Martucha niedługo wraca do pracy.
My dzisiaj wieczorem wracamy od mojej mamy. Szkoda mi trochę ale i tak 2 tygodnie byłyśmy, ileż możnazabka11 lubi tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Manius a dlugo sie staralas o pierwsze dzieciatko jesli moge zapytac?
Edit Najlepszosci dla Emmy najstarszej forumowej panny!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 14:41
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim
Migotka, co się przejmujesz, najważniejsze, że impreza się udała, a że krótko, to przynajmniej miałaś spokój
Emma, wszystkiego najlepszego!!! Dużo zdrówka i radości
A my wczoraj byliśmy na grillu u znajomych, dzisiaj wróciliśmy młoda wyszalała się na trawie, raczkowała po betonie, po trawie.... ale bawiła się świetnie. Uśpiliśmy ją w wózku na dworze, przykryliśmy kocem i siedzieliśmy sobie do północy w altanie...
Milego popołudnia
Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Najlepszego dla Emmy !!
Nasza imprezka się udała pogoda dopisała. Tort bardzo dobry !
Właśnie czekam na kolejnych gości; ) poprawiny; )
Ja wracam do pracy w połowie września. Jestem juz na urlopie wypoczynkowym....Migotkaa, mamasia, Maniuś, lys, Paula_071, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Emmy ! Radosci odkrywania świata
Pulpecja nie przejmuje sie bo w koncu przyszlu do roczniaka a nie na 18-nastke ,aczkolwiek jak by wytrwal jeszcze godzinke to bylo by ok, no ale, za rok sie poprawi hih
Jak bede na kompie to wrzuce pare zdj
Moja przyjaciolka urodzila wczoraj coreczke. 4100 i 60 cm. 8 dni po terminie,w poniedzialek miala byc cesarka bo mala nie chciala wyjsc ale sie udalo,mowi ze puerwszy poród lzejszy, a rodzila 2 lata temu ale 3 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 16:10
Pulpecja, Paula_071, Weridiana lubią tę wiadomość
-
a moje dziecko nadal nie śpi od 7 rano miał jedną mini drzemkę 20minutówkę aaaaaaaaaaaaa zaraz będę chodzić po ścianach
jak tu mu rozładować baterie? on chyba cały czas do ładowarki jest podpięty -
A mój zasnął sam zara po 21 odłożony do łózeczka, o 16 tez sam, (tfu tfu pluje), dobrz eby było, żeby tak pozostało:)
Aską może pepsi podpijał jak nie widziałaś ? a tak serio to matko Boska jak by mój tak cały dzień łaził to bym chyba zgłupiała
Apaczka co do jezdzika to dostaliśmy firmy baby mix, ma takie pałąki po boku odpinane, rączka odpinana do pchania, podnózek odpinany, na polu nie próbowaliśmy bo pogoda jeszcze nie pozwoliła ale po domu sie fajnie jeżdzi, leciutki, jedyny minus to kierownica z dzwiekami której nie można wyłączyć, no chyba że wyciągnac baterie -
hehe może i bym go podejrzewała o takie podpijanie ale u nas nic takiego nie ma nawet kawy bo nie pijemy....dobrze ze mąż z pracy wrócił to zajął się całe 15min młodym ehhh
a tez mamy taki jeździk ale jak raz do sklepu nim pojechaliśmy to się modliłam żeby się nie rozleciał, ale nie wiem jakiej firmy -
Pulpecja wrote:Czy ktoś mi powie dlaczego ja nie śpię skoro wszyscy jeszcze śpią???
Lykaj melatonine:)
,W piatek skonczylam antybiotyk i w piątek zaczal mi się katar. Nigdy nie mialam problemów z zatokami, a tu taki potezny bol glowy z przodu. I wczoraj 37,8'c.13.08.2015 r.
11.05.2019 r.