SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula, jak bym poprosiła męża o zrobienie czegoś typu tablica manipulacyjna to raczej bym się nie doczekała.
Ostatnio poprosiłam go o powieszenie obrazu, to leżał w przedpokoju tydzień czasu, potem tydzień w drugim pokoju, potem kilka godzin na podłodze w kuchni, potem na wyspie kuchennej, aż się wkurzyłam i sama wzięłam do ręki młotek i gwoździe i wtedy mąż sobie przypomniał, że przecież to "męskie" zadanie.
I jeszcze mi ten obraz przywiesił niesymetrycznie, a jak mu kazałam poprawić, to mi powiedział, że wymyślam i dopiero, jak zobaczył moją nieciekawą minę, to poprawił zgodnie z moimi wytycznymi
Mój brat z kolei jest "złotą rączką", ale też tempo ma takie, że hej. Więc jeśli ja bym chciała taką tablicę to najpewniej sama bym ją zrobiła, jednak na razie nie ma takiej potrzeby - i dobrze, bo mam co po nocach robićniecierpliwa, Paula_071, apaczka, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Lys, nam 1,5 roku temu urwal sie sznurek w suszarce wiszacej. Nawet kupilam sznurek, ale co z tego, skoro moj maz ciagle nie ma czasu go wymienic, bo gra w jakies księżyce na ajpadzie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 21:56
lys, Zetka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Tak mój też TAAAAAKI zajęty oglądaniem bądź czytaniem czegoś na iphonie... a jak ja sobie wejdę na belly to potrafi skomentować, żebym tyle nie siedziała na forum. Pfff no żart chyba
Paula_071, niecierpliwa, Maniuś, 0na88, Weridiana, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny.... ja 1,5 roku prosiłam o zaklejenie dziury po kaloryferze, którego się pozbyliśmy z kuchni (był polączony z tym w pokoju przez ścian i taka brzydka dziura była) Postawil tam regal i jak kiedyś chciałam przemeblowanie zrobić to stwierdził ze tego regalu nie możemy przestawić. Dlaczego? No bo dziurę będzie widać.... o listwach przypodłogowych nie wspomnę... ostatnio stwierdził, że on wiedział, ze ja będę chciała panele wymieniać, to w sumie dobrze, że tych listew nie montował... tak dla jasności - mój mąż jest mgr inż. budownictwa... także tego
lys, Migotkaa, Paula_071, Maniuś, 0na88, Weridiana, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
witam, pogoda do bani, więc impreza będzie w domu
Wstałam jak Pulpecja, pije spokojnie kawe
Wczoraj odebrałam torta, cudowny jest! mam nadzieje ze i pyszny jak zawsze:)Paula_071, niecierpliwa, 0na88, Pulpecja, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
U nas dzis tez małe świętowanie, bo z dziescia przeszłam na dziesci zrobiliśmy urodzinowego grilla,a później chłopaki tj.mąż, teść i szwagier zajęli się robieniem dachu na altance, trochę mi to było nie po nosie, ale później szwagier się urlopu je, a teść po dachach nie skacze
lys, Weridiana, Maniuś, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Lys a ogólnie było ok, tylko jak to z dzieckiem, nie posiedzisz, zmienialiśmy sie z męzem na wartę przy stole:) w sumie to spał tylko od 13 i przed 15 sie juz obudził.. ale jak go wykąpałam i dostał butle to sie momentalnie uspokoił
Dostaliśmy extra pojazd jezdzik:)
Szymonowi z tortu najbardziej podobał się dym po zdmuchnięciu świeczki hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 22:53
lys, Weridiana, Paula_071, aaaaga, Maniuś, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Hejka po dluuugiej nieobecnosci na fb zagladam,ale na belly to juz chyba mnie nie bylo dobrych kilka miesiecy...teraz jestem u mamy,wiec wolne od gotowania,sprzatania,ale za dwa dni wracam do siebie i kolowrotek zacznie sie od nowa.na wage nawet nie staje,pewnie po kuchni mamy juz mam conajmniej 2kg na plusie
Zaczelam usilne poszukiwania pracy,trzymajcie kciuki!czeka mnie jeszcze spotkanie z obecnym pracodawca i "wyludzenie"jeszcze miesiaca urlopu,bo takie byly nasze ustalenia przed moim odejsciem w ciazy.zobaczymy jak to bedzie...
Ktora z Was wraca niedlugo do pracy???
Paula_071 lubi tę wiadomość