SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy dużą przerwę pomiędzy górnymi jedynkami, WAsze dzieciaki tez tak mają? U nas w rodzinie nikt takiej przerwy nie ma, to sie chyba jeszcze złączy co?
Manius duzo zdrówka dla WAs, ale WAs wzięło, wiecie skąd to?
Kurde dalej dumam czy chce ten stoliczek interaktywny, siostra do jutra każe sie zastanowić, ja myslałam nad klockami drewnianymi, dobry pomysł?
Ma dostać auto jezdzik pchacz i jakies organy gdzie wciska ruszają sie figurki, cos grajacego i swiecacego, dlatego nie wiem czy jest sens jeszcze ten stoliczek..Maniuś lubi tę wiadomość
-
Hej, tez podczytuje, ale na raty. Przygotowujemy się do przyjęcia pielgrzymów na światowe dni młodzieży (co też mi przyszło do głowy, by się zgodzić mając takiego babla, ale klamka zapadła),musimy odmalowac łazienkę po tym jak nas sąsiedzi zalali i ogarnąć mieszkanie. Wczoraj dwa okna umylam, dziś kolejne.nie zdążymy wymienić podłogi na przedpokoju, ale trudno. W ogóle ja się eksmituje na ten czas do teściów, bo Piotrek nie ma zbyt kolorowych nocek i by też nie mieli spania. Będę tylko wpadać im przygotować strawe na szczęście mam blisko. Młody robi po trzy cztery kroczki, po czym klapie na pupę i włącza torpede i gna na czworaka. Dalej nie bije brawo, nie daje cześć, ale kuma sporo. Rzuca zabawka i mówi bam,albo puka piastka w drzwi i mówi "bu" czyt. Puk.
Migotka gratulacje!
Martucha najlepszego dla Stasiaka
Zdrowia dla Pauli,Moni, Asi, dzieciaczków i wszystkich chorujących!Paula_071, AgaSad, Maniuś, Martucha86, chcebycmama, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
No dzieci nam rosna juz roczki ale to zlecialo. U nas lampa to hit i kotki i obrazki pokazuje paluszkiem i lub zamykac drzwi tanczy bije brawo czasami robi papa a od kilku dni uwielbia sie bawic autami jezdzi nimi po podłodze i nasladuje dzwiek cos jak bruum tatus go uczyl. Jak sie buja o chce go zabrac lapie sie kurczowo i krzyczy neee. Wie gdzie sa kotki szuka ich gdzie pilka robi kulululu i jak dorwie odkurzacz lub miotle nasladuje ruch odkurzania i warczy przy tym. Lys czy Lily woli pelzac niz na czworaka popylac? Mlody idzie na latwizne i woli pelzac bo szybciej
Martucha86 lubi tę wiadomość
-
Agata dolna dwójka u Lily też jest jakoś tak dziwnie wychylona do środka (do tyłu) w stosunku do jedynek. Tez mnie to zdziwiło, ale zobaczymy jak już wyjdzie cała, bo teraz jest jakoś w połowie.
Aaaaga tak Lily mimo iż potrafi raczkować to praktycznie tego nie robi, głownie pełza i nadal skupia się na stawaniu. Czasem, jak staje na czworaki przy moich nogach i wyciaga rękę żeby się mnie złapać i wstać to ja wtedy robię 2 kroczki w tył więc ona raczkuje znów do mnie, wtedy ja znów 2 kroczki w tył i tak kilka razy. No, ale bardzo ją to denerwuje, więc często tak nie robię. Mnie już to nie martwi w ogóle.
Mam dzisiaj kryzys... Lily chyba znów ząbkuje, ja jestem wykończona, mam ch**owy nastrój. Do powrotu męża jeszcze prawie 3 tygodnie.Agaata, aaaaga lubią tę wiadomość
-
Patryk wczoraj pobił rekord i nie spał od 22 do 1 w nocy, w tym czasie robił absolutnie wszystko, gadał do sobie, piszczal do zabawek jakby je pierwszy raz widział, pokazywał rysunki na naszych koszulkach i w ogóle szału dostał.. po 2 godz zaczęliśmy się zastanawiać czy oby na pewno jest wszystko ok ale jakoś udało się go wyciszyć i położyć.. w tym tygodniu to już 3 nocka z 2-3 godz przerwą w spaniu, jakiś nowy etap czy co..
Aaga mój też bawi się tak autkiem ze jeździ nim po podłodze i robi brym brym, padam jak to widzę bo wygląda jak taki 4 latek a nie niespelna roczny bobas☺
No to od jutra ruszają roczki ☺ my też nie wiemy co chcemy dla małego na roczek ale z ewentualnej kasy kupimy to nosidlo co ma Zetka.. strasznie marzy mi się wypad w góry, oby tylko mały był zadowolony ale to przecież lepsza opcja niż wózek wiec może będzie ok..Martucha86, Zetka lubią tę wiadomość
-
A podajesz elektrolity?
Tomek ma gorna prawa dwojke zrotowana (nawet potwierdzila mi to dentystka). To sa jednak zeby mleczne, ktore nie maja wpływu na to jak wygladaja stale.
Okropna pogoda, goraco, duszno, boli mnie glowa...13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
aaaaga wrote:No dzieci nam rosna juz roczki ale to zlecialo. U nas lampa to hit i kotki i obrazki pokazuje paluszkiem i lub zamykac drzwi tanczy bije brawo czasami robi papa a od kilku dni uwielbia sie bawic autami jezdzi nimi po podłodze i nasladuje dzwiek cos jak bruum tatus go uczyl. Jak sie buja o chce go zabrac lapie sie kurczowo i krzyczy neee. Wie gdzie sa kotki szuka ich gdzie pilka robi kulululu i jak dorwie odkurzacz lub miotle nasladuje ruch odkurzania i warczy przy tym. Lys czy Lily woli pelzac niz na czworaka popylac? Mlody idzie na latwizne i woli pelzac bo szybciej
U nas otwieranie i zamykanie drzwi tez na topie. A najlepsze jest tanczenie, bo we wszystkich konfiguracjach - na stojaco. Siedzaco i na czworaka .ja mam takie autka z b. Toys i od dawna nimi jeździ, niee i
daj to dwa slowa ktorymi operuje jak dotąd świadomie może jeszcze mama i tata jest czesciowo swiadoma ale tego nie jestem pewnaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 16:11
-
lys wrote:Agata dolna dwójka u Lily też jest jakoś tak dziwnie wychylona do środka (do tyłu) w stosunku do jedynek. Tez mnie to zdziwiło, ale zobaczymy jak już wyjdzie cała, bo teraz jest jakoś w połowie.
Aaaaga tak Lily mimo iż potrafi raczkować to praktycznie tego nie robi, głownie pełza i nadal skupia się na stawaniu. Czasem, jak staje na czworaki przy moich nogach i wyciaga rękę żeby się mnie złapać i wstać to ja wtedy robię 2 kroczki w tył więc ona raczkuje znów do mnie, wtedy ja znów 2 kroczki w tył i tak kilka razy. No, ale bardzo ją to denerwuje, więc często tak nie robię. Mnie już to nie martwi w ogóle.
Mam dzisiaj kryzys... Lily chyba znów ząbkuje, ja jestem wykończona, mam ch**owy nastrój. Do powrotu męża jeszcze prawie 3 tygodnie.
Wlasnie o takie wychylenie do srodka mi chodzilo. Dzieki. -
z zebami rzevzywiscie mleczaki a stale to dwa rozne swiaty.
nie martwilabym sie mleczakami , gorzej ze stalymi . u laury okazalo sie ze nie ma zawiazkow trzech piatek do tego slabo wyksztalcona dwojka (bedziemy nadbudowywac lub implant ale to dopiero jak skonxzy 21 lat, niestety nosi aparat bo sa krzywe (dodam ze nigdy nie miala smoczka a ja mam zeby proste) coz genetyka. dobrze chociaz ze ladnie sie prostuja i aparat spelnia swoja funkcje -
ooo to moje dziecko co nic nie umie też jeździ autkiem i robi brum.... ufff może nie jest aż tak "zacofany" chociaż przy Julce Niecierpliwej to daleko za murzynami
-
Agaata wrote:Hmm nie rozumiem pytania. Normalnie sie czuję.
Przepraszam, ale oprocz wyjazdu meza do Chin to nie pamietalam innych okolicznosci bys byla tak dlugo u mamy. Pomyslalam, ze moze czujesz sie slabiej i nie chcesz byc calymi dniami sama. Ale jak wszystko ok, to sie ciesze:))
Dzisiaj u nas hitem byla kukurydza. Ile on jej zjadl. Juz się nie moge doczekac kupy;)Zetka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.