SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Widzę ze zabawki na topie.
Nas nikt nie pyta co kupić Frankowi na roczek, szczerze wole pieniądze i sami kupimy co uważamy za stosowne, chyba jedyne co to ten statek, co pisałyscie to go nie ma i można go kupic.
Sprzedałam niedawno nasz dotychczasowy wozek i wczoraj zamówiłam nowy, baby jogger city select z możliwością wozenia dzieci rok po roku, myślę że się sprawdzi.poprzedni udało mi się sprzedać za 900 zł, a kupiłam za 1000 rok temu
Wczoraj miałam wizytę i Franek będzie miał... braciszka
Zdrowy chłopczyk z wyraźnie widocznym na usg peniskiem))
A mój mąż mi tlukl zobaczysz będzie dziewczynka, był przekonany, późniejsza owulacja, wymioty, zupełnie inaczej niż w pierwszej ciąży.
Jak usłyszał, że drugi chłopak to się popłakał.obdzwonil wczoraj chyba wszystkie kontakty w tel, ach te chłopy.
Lys oczywiście, zupełnie inaczej w dwie osoby opiekować się dzieckiem, choć 5 min odpoczynku to tak dużo, zwykłe wyłączenie mózgu.
No i skoro będzie drugi syn to musze wybrać imię, a to nie będzie łatwe. Ehh pierwszy Franciszek a drugi? Ehhh. Może pomożecie.Aska87, lys, Paula_071, AgaSad, Pulpecja, Weridiana, witaminkab, mamasia, jesslin87 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
chcebycmama dajcie Benedykt i będziecie mieli dwóch papieży
niecierpliwa, Paula_071, chcebycmama, apaczka, AgaSad, Weridiana, witaminkab, mamasia, Migotkaa, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Bylam u kuzyna żony dac im zaproszenie dla dzieci na urodziny Artura
Ich syn 4 miesiące mlodszy a takie zywe srebro jak patrzyłam jak on zapindala po domu wszystko roznosi skacze na dupce minuty nie wysiedzi to pomyślałam o dwoch sprawach 1) widziałam w nim Huberta i Tomka i ich Śmigielka w dupce 2) moj to ostoja spokoju zjadl flipsa napil sie wody porozglądal sie i spokojnie podrepral na czworaka tam gdzie cos go zainteresowalo a najbardziej interesował go pokój starszej kuzynki heheh spedzil tam chyba z pól godziny ogladajac jej zabawki najbardziej spodobal mu sie cabriolet z lalka barbie heheh
Paula_071, chcebycmama, Pulpecja, Weridiana, lys, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
No mój mąż właśnie chce Franka i Janka
Tymek juz jest w rodzinie, a Benedykta to nie lubię. Za to papież Franciszek jest ok
Co do Benedykta to tylko papież Niemiec może iść na emeryturę... hak dla mnie szok.
No nic idę się zabrać za prasowanie, wszystko mogę zrobić ale prasowanie bleee
A może Wojtus.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 15:44
Miru, Weridiana, 0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Aga, a maz nie jest fanem włoskiego klubu?
Chcebycmama wazne, by imie gralo z nazwiskiem. Bo Andżelika Kielbasa czy Roza Badyl to nie sa trafne wybory:)Weridiana, Aska87, chcebycmama, aaaaga, jesslin87 lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Aga, a maz nie jest fanem włoskiego klubu?
Chcebycmama wazne, by imie gralo z nazwiskiem. Bo Andżelika Kielbasa czy Roza Badyl to nie sa trafne wybory:)Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Kiedyś byłam rekruterem i przewalalam trochę cv tygodniowo i najbardziej mi się podobało
Raul Maślanka (mam nadzieje ze tego nie przeczyta bo w końcu obowiązuje ochrona danych osobowych:-) )Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 20:01
Paula_071, AgaSad, Weridiana lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.