SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tylko na szybko, jest super, szymko na plazy zachwycony, chodzi po piasku jak kot, nie usiadzie nawet na chwilke, a fale jak widzi to smieje sie w glos, pogoda fajna, zlapal nas deszcz na plazy ale tylko poStraszylo, szymko spi, jak sie obudzi to jedziemy na hel
lys, aaaaga, Paula_071, Griszanka, mamasia, Weridiana, witaminkab, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Hejka
My przyspacerowalismy sobie do dziadkow. Karolek zamiast spac, pomaga gotowac obiad dziadkom i za nic w swiecie nie da sie go z kuchni wyciagnac Czyzby rosl mi maly master chef?mamasia, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Hej. U mnie jest mama wiec wczoraj latałam po sklepach w poszukiwaniu jakiejś kiecki na roczek, udało mi się kupić nawet 2 więc jestem zadowolona, dziś kupiłam małemu jego pierwszą białą koszulę to będziemy wszyscy wystrojeni ze ho ho.
Migotka dobrze ze piszesz o tuli bo ja przecież musze sobie zaklepać na nasz urlop!
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Musze ogarnąć jak zaklada sie tule na plecy, chociaż wydaje mi sie to dużo trudniejsze.
Bylismy dzisiaj u pradziadkow Tomka. Babcia (rehabilitantka) nie mogla sie nadziwic jak Tomek ładnie sam chodzi. I kazala mi mimo wszystko jak najwiecej bawic sie z nim na czworaka.
Wybrałam zdjecia Tomka, musze w tym tygodniu wywolac by zamknac temat albumu i giftu dla gosci roczkowych.
Musze wymyśleć jakie prezenty ma dostac Tomek na roczek. Wybralismy sesje zdjeciowa, samochodzik (pchacz-odpychacz), klocki, stolik i krzeselka. Jeszcze czterech prezentow mi brakuje. Jakies ponysly?Weridiana lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
my poprosiliśmy chrzestną o taki domek co któraś na fb pokazywała http://www.ceneo.pl/12189002 lub coś takiego http://www.ceneo.pl/34504191
od dziadków chcieliśmy drewniany placyk zabaw żeby na ogrodzie postawili u siebie ale zero entuzjazmu
od nas dostał konika na biegunach, a jak chrzestny zapyta to chcemy klockiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 17:29
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Paula moze jakis rowerek?
Moim zdaniem rowerek w tym roku bez sensu, bo nie będzie umial na nim jezdzic. Przyda sie dopiero na kolejne wakacje. Wolałabym coś, co sie szybciej przyda.Miru lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja kupiłam statek Dumel. Hubert bardzo dużo teraz manipuluje, układa klocki, piramidki, te kółeczka na patyk, wkłada wtyczkę od suszarki do kosza z praniem i nie pozwala wyciągnąć (chyba tak sobie ją "podłącza") - dlatego uznałam, że wszelkie zabawki rozwijające motorykę małą u nas się sprawdzą, podobnie jak tablica do manipulacji
http://www.empik.com/dumel-discovery-statek-piracki-zabawka-interaktywna-dumel,p1062496480,zabawki-p?gclid=CjwKEAjwiYG9BRCkgK-G45S323oSJABnykKAGaCsguuN8CJEfbnD_rrYzSt-oAkTY6eRgJEttgF44RoCYSHw_wcB&gclsrc=aw.ds
Nasi znajomi mają trochę inny statek i jak ostatnio do nich poszliśmy to dziecko mi przy tym statku na 45 minut wcięłoAgaSad, Weridiana, chcebycmama lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj spedzilam 2 godzinki u fryzjera i od razu humor mi się poprawił. Potem pojechaliśmy na zakupy, obiad a teraz siedzę przyjemnie zmęczona. Zupełnie inaczej niż samemu...
apaczka, Paula_071, mamasia, AgaSad, Migotkaa, Pulpecja, Weridiana, aaaaga, Griszanka, witaminkab, chcebycmama, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
O widzę ze trafiłam idealnie bo przyszłam szukać inspiracji na prezenty na roczek ☺ dostaniemy pchacz samochód coś a la ten co ma Migotka, Juice Maker - taki prezent bardziej praktyczny i myślę co jeszcze.. a klocki jakieś polecacie?? Tez musze zerknąć na ten statek albo coś podobnego z tej serii..
-
My od chrzestnego wybralismy jezdzik pchacz szczeniaczka uczniaczka i powiem Wam, ze rewelacja. Ten plastikowy kon bujany tez sie sprawdza, a krzeselka i stolik z blatem do lego kupila chrzestna i ja jestem nim zachwycona. Co prawda mxmsle, ze jego swietnosc przypadnie za pare dobrych miesiecy, ale jak ukladalismy lego to juz dawno nic takiego zainteresowania nie wzbudzilo. W ogole jak dla mnie te poczatkowe zestawy lego sa swietne, figurki zwierzat zrobily furore. Takze Amberla dzieki za pomysl
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
U nas poki co ten jezdzik bez szalu, za to stoliczek robi furrore, jak dopadnie do niego to szal, ma swojegi ulubiobego motylka
Dzis po południu sie rozpadalo wiec kicha, ale bylismy na latarni i na rozewiu,
Paula na plecy trudniej noi zupelnie inna regulacja, moje mu Szymonowi plecy nie podeszly, za to brzuch owszem, ja mam wyregulowane na siebie wiec zakladam szybko i gotowe, fajne to, nie spodziewalam sie
Lys pokaz siePaula_071 lubi tę wiadomość
-
Nie wiem co jest Tomkowi. Tak strasznie placzecw nocy, czasami rece uspokajaja a czasami sie wyrywa i nie wiadomo o co chodzi. W dzień tez podobne, tylko rzadziej. W kale nie ma pasozytow. Mocz ok, tylko bakterie nieliczne przekroczone. Mysle, ze to dlatego ze mocz poszedl do woreczka, chociaż lekarka kazala pobrac bezposrednio do kubeczka i to ze srodkowego strumienia... ta, spedzilam z nim chyba pol godziny pod prysznicem i ani kropelka nie poleciala.
W ogole to śniło mi się, ze dzisiaj wrocilam do pracy i nie mialam co zrobic z Tomkiem to wzielam go ze soba. Tylko on byl taki malutki w rozku:)13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hejka
My dalismy kilka propozycji prezentow do wyboru i rozne przedzialy cenowe : statek Arka Noego konik Littletikes stolik edukacyjny auto pchacz kloski mega blocks taki garaz zze zjeżdżalnią na auta i cos tam jeszcze bylo .
Wiem ze klocki napewno mlody od dziadkow dostanie a reszta to loteria
-
Wczoraj wybrałam się na pielgrzymkę do Trzebnicy i moje dziecko dało rade cały dzień bez cycka i beze mnie Gorzej było ze mną, bo myślałam że mi mleko wystrzeli jak wróciłam przed 19 to myślałam, że się nie oderwie i cały czas taka przylepa, ale jak widać da się. Słabiej jednak z nockami jutro już roczek kiedy to zlecialo, ale robimy w niedzielę
AgaSad, chcebycmama, Paula_071, Pulpecja, Griszanka lubią tę wiadomość