SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja znam ludzi o nazwisku
Kupa ,Śmietana , Roman , to te które utkwily mi w pamięci a i Marchewka ( znajomy przyjaciółki dal corce na imię Jagoda wiec z nazwiskiem bardzo apetycznie brzmi)
-
Migotka, we Wroclawiu zar z nieba i temperatura docelowa to 30 stopni! Poszlismy teraz do parku bo pozniej bedzie dramat.
A jak Jagoda po tym syropie uspokajajacym?
Wszystkie wyniki badan Tomka ok, a w nocy budzi sie histerycznie po kilkanascie razy. Kolejna czworka juz mu wyszla, mam nadzieje ze te pobudki od zebow i niedługo skoncza sie te cyrki.
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula biedny Tomek , co to moze byc ...tez mam nadzieje ze powodem sa zeby.
Dzisiaj byla pierwsza noc od przyjazdu ktora przespalysmy ladnie z Emma.
jesli chodzi o imie to ja szukam miedzynarodowego najlepiej aby bylo znane w pl i ukPaula_071 lubi tę wiadomość
-
Ja znam Bolibrzucha, apropos Boliglowy, inne sympatyczne "Podyma" i utkwily mi w glowie zapowiedzi ona "Chciala", a on "Musial". I kiedys mialam wsrod znajomych pare, ona "Przyszlo", a on "Wlazlo", zwiazek nie przetrwal, ale bylo zabawnie
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Weridiana z takich, ktore nawet brzmia podobnie w obu jezykach lub latwo je przetlumaczyc, to np
Adam, Piotr, Filip, Krzysztof, Grzegorz, Tomasz, Michal, Dawid, Mateusz, Robert. Pytanie co Wam sie podoba?Weridiana, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Paula, a przestal zgrzytac zebami? Karol robil tak przez dwa dni, ale ewidentnie, to bylo cos nowego, co odkryl przypadkiem i mu sie spodobalo.
Z tym wybudzaniem sie z krzykiem, moze poprostu przeszkadza mu cos spac w nocy? Jakis nowy zapach, komary, jakies muszki, a moze po prostu przezywa wszystko co zdarzylo sie w dzien? Tak glosno sobie mysle. -
Griszanka imie to ma sie Wam podobać, bo ile ludzi tyle upodobań i każdy ma na ten temat wlasne zdanie. Ja unikalam imion popularnych, sprawdziłam listę najpopularniejszych imion nadanych w Warszawie w ostatnich latach i pierwszą dwudziestke od razu odrzucilam. Później wybralismy to które nam sie podoba.
-
My wybieralismy pomiędzy Arturem Konradem Filipem no i jest Artur
Na nastepnych miejscach byl Mikołaj i Bartosz
Tez nie chciałam top 10 żadnych Jaskow Kubusiow Nikodemow Tymonow bo chyba te byly naj naj w tamtym czasie
-
Wierzyć się nie chce jak tu cicho.
Nie odezwali się do mnie z tej pracy co aplikowalam. No nic nie ta to inna, ale ja już szczerze mówiąc chce wyjść z domu. Łucja tez mam wrażenie potrzebuje innych dzieci, bo mało co ma kontakt. Mam tylko nadzieję, z uda mi się przed jesiennymi slotami, bo depresji chyba dostane.
Łucja wczoraj skończyła 11 miesięcy i zdecydowanie ma motorek w dupce. Juz w ogóle nie raczkuje,chodzi zupełnie samodzielnie i to zapinkala. Mówi 3 słowa,ale wydaje mi się,ze tylko tata za zrozumieniem. Wie,ze ja to mama,bo pokazuje paluszkiem jak ktoś zapyta,ale wola mama jak jęk źle, nie wola mnie tylko takie zawołanie w rozpaczy
Upał straszny,siedzimy na razie w domu.chcebycmama, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość