SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
chcebycmama wrote:Dziewczyny szukam noclegu w okolicach Wałbrzycha, coś polecacie? Może gdzieś bylyscie? Pliss pomóżcie!
Ja spalam w Szczawnie tutaj, bylo ok: http://www.booking.com/hotel/pl/pensjonat-lorien.pl.html?aid=356997;label=gog235jc-city-pl-pl-szczawnoNzdroj-unspec-pl-mob-L%3Apl-O%3Aandroid-B%3AandroidSwebkit-N%3AXX-S%3Abo-U%3Ac;sid=4a3004df6e57fd4304c72adb0e57fc90;dcid=4;checkin=2016-08-06;checkout=2016-08-07;room1=A,A;m_occ=2;soh=1Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 08:33
chcebycmama lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Czyżby działało juz normalnie?
Się wczoraj wyzalilam i okazuje się, że jednak będę miała 3 etap rozmowy. I z innego miejsca dzwonili, w pon mam rozmowę.
Tak szukając stwierdzam, że jest dużo pracy. Tylko w większości proponują takie pieniądze, których moim zdaniem dorosły człowiek nie może zarabiać, albo warunki takie, że głowa boli.jesslin87 lubi tę wiadomość
-
No witaminkab albo tyle obowiązków że człowiek nie wie jak to ogarnąć albo zarobki takie że człowiek nie wie czy się śmiać czy płakać.
Pochwalę się mężem ostał zastępca kierownika także jego zarobki wzrosną do prawie 3.000 także super. Mowie do męża że jeszcze niech pochyta jakieś fuchy i mogę iść spokojnie na wychowawczy hehewitaminkab, Agaata, mamasia, Paula_071, AgaSad, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Migotka na rękę 2,500 plus premia a premia to już zależy od 100 do 300 zł
Też się trochę boimy jak to będzie czy nie będą ciągle dzwonić choć wcześniej i tak do niego kierownicy dzwonili codziennie bo chcieli mu poprzekazywac co i jak i kto ma robić żeby dopilnować.
Mam nadzieję że nie będzie źle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2016, 12:34
-
jesslin87 wrote:No witaminkab albo tyle obowiązków że człowiek nie wie jak to ogarnąć albo zarobki takie że człowiek nie wie czy się śmiać czy płakać.
Pochwalę się mężem ostał zastępca kierownika także jego zarobki wzrosną do prawie 3.000 także super. Mowie do męża że jeszcze niech pochyta jakieś fuchy i mogę iść spokojnie na wychowawczy hehe
Fajnie, pogratuluj mężowijesslin87 lubi tę wiadomość
-
Chłopaki z dziadkami pojechali nad jezioro do znajomych teściów,a ja od rana w kuchni na jutrzejszy roczek na szczęście już prawie koniec na dziś. Oby tylko jutro tort dojechał, bo mam jakieś dziwne uczucie,ze może coś się stać
chcebycmama lubi tę wiadomość
-
Mój dzieć właśnie zasnął więc znowu czeka nas dłuuuugi wieczór.. ech gdzie te czasy jak szedł spać o 19.30.. nie potrafię przetrzymać go bez drugiej drzemki a nie da się położyć wcześniej niż o 17.. oby to było tylko chwilowe:/
Jutro podrzucamy młodego teściom i idziemy na rowery bo nie mamy zbyt wielu okazji na wspólne wycieczki, tak w ramach 6 rocznicy ślubu:)chcebycmama lubi tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Mamasia, nie karmisz juz w dzien?
Kiedy zabieg Piotrusia, macie juz termin?
Powodzenia jutro:) -
Paula_071 wrote:Tomek mnie non stop gryzie. Nie mam pomysłu jak go oduczyc. Uderzanie w dlon go smieszy, mowienie nie tak samo...
Ciężka sprawa Maks już ugryzł mamę i mojego męża a mnie tylko zassysa i puszcza i ma ubaw. Nie wiem czy na początku nie zareagował iście śmiechem? Tak zareagował i mąż i moja mama i teraz chociaż mówią że nie wolno on uważa że to jakaś forma zabawy no bo się kiedyś śmiali.
Oduczyć niestety chyba zostaje tylko tłumaczenie albo zero reakcji oprócz odsunięcie go by nas nie gryzl. Może jak zauważy że nie reagujesz to się znudzi.
Zauważ też czy właśnie nie próbuje gryźć innych osób i czy one się wtedy nie smiaja. Bo może właśnie gryząc np męża albo babcie oni się śmieją i ma zakodowane ugryzienie równa się śmiech, zabawa. -
mój też uwielbia gryźć ... raz nawet az do krwi mnie użarł a boli to niemiłosiernie, zwłaszcza znienacka ;/ jak krzykne z bólu czy jak mówie że nie wolno to tez sie głupio cieszy....
-
ehhh muszę się poskarżyć, że z mojego to się diabeł zrobił ostatnio w dzien ma jedną drzemkę ok. 11 do 12-13, na noc chodzi spać koło 22-23 i owszem zaśnie w łóżeczku sam ale po pół godz budzi się z płaczem i trzeba go nosić z pół godziny żeby znowu zasnął ehhh i wstaje o 7
kto mi ukradł moje dziecko co chodziło spać o 20 i spało grzecznie do rana ;( -
Hej dziewczyny. Trochę ostatnio mniej tu zaglądam, czas przelatuje i w ciągu dnia nie ma nawet kiedy zajrzeć. Aska jak Patryk wytrzymuje tyle czasu bez spania? U nas są dwie drzemki a młoda kładzie się spać coraz później...ostatnio to 21.30... wstaje roznie, raz o 8 a raz po 7. Też czasem gryzie np w nogę. Niedawno miała zwyczaj gryzienia w piers i jak nigdy tego nie robiła tak zaczęła. Ale od kilku dobrych dni z tym mamy spokój. Tydzień temu Natalka zaczęła stawiać swoje pierwsze samodzielne kroki. Zwykle wyglada to w ten sposób, że stoi oparta o kanapę a ja siedzę na dywanie i mówię żeby przyszła Choć oczywiście póki co głównym środkiem lokomocji są czworaki W ogóle zauważyłam duża zmianę w jej zachowaniu, dużo więcej rozumie. Uwielbia spacery i zwykle ok 13 ma już dość domu, zaczyna marudzić, pokazywać na drzwi, na wózek. Jak powiem, że idziemy na spacer to jest wielka radość Niestety spacer musi zawsze zawierać element placu zabaw bo inaczej wg niej "nie liczy się" i jest płacz. Jak tylko na horyzoncie pojawi sie placyk to nie ma zmiłuj. Ostatnio przez upały byłysmy tylko na szybko w sklepie, a po powrocie do domu zobaczyła swoją łopatkę do piasku i był straszny żal i pokazywanie na nią. Wiadomo o co chodziło Lubi jeżdzić metrem, nie boi się ludzi, czasami sama zaczepia obcych. Strasznie próbuje wymuszać, jak coś chce to pokazuje paluszkiem, krzyczy, płacze. Polubiła oglądanie książeczek, pokazuje paluszkiem na obrazki i trzeba opowiadać co tam jest ciekawego. Wczoraj wieczorem bawiła się taka figurką krowy i robiła "mmm", na pytanie co robi krowa odpowiada właśnie "mmm". Śmieszne to jest Żeby jeszcze lepiej jadła
Od tygodnia poszukujemy opiekunki. Wczoraj wieczorem po raz pierwszy odezwała się sensowna osoba, która jak na razie spełnia moje "kryteria" (młoda 26l, wykształcenie pedagogiczne, doświadczenie, kurs pierwszej pomocy) napisała normalną wiadomość (co nie jest takie oczywiste hehe) więc w poniedziałek zadzwonię i zobaczę co tam w trawie piszczy. No i tyle u nas z nowości Pozdrawiamy i życzymy udanej niedzieli!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 11:02
lys, Paula_071, jesslin87, AgaSad, Maniuś lubią tę wiadomość
-
no właśnie nad wyraz dobrze mu bez drzemek... ja wysiadam a ten ma pełne akumulatory jak już pokłada się i trze oczy i biorę go żeby zanieść do łóżeczka to ten dostaje adhd byle go tylko nie kłaść, a jak widzi łóżeczko to histeria ehh mam nadzieję że mu przejdzie i wróci do dwóch drzemek albo chociaż do chodzenia spać koło 20-21