SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mój łobuz mały już od dość dawna umie wyciągać szczebelki, ale teraz zakminił że jak już je powyciąga to może uciec z łóżeczka jak go zostawiam na drzemkę także samodzielne usypianie w łóżeczku zyskało nowy level
-
lys wrote:Migotka powodzenia.
Tak pytam o to ważenie bo nam waga pokazuje co innego na leżąco i co innego na siedząco.
A duza roznica? Bo u lekarza jest praktycznie ta sama waga ok. 20-30g roznicy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 11:18
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
O kurde serio Lys ? Na lezaco by sie raczej nie zmiescil
Aaa i dupa, oblalam, puscilam babe na zielonej strzalce warunkowej i drugi raz sie nie zatrzymalam, ale przynajmniej pojezdzilam 25 min, i zdecydowanie mniej stresu dzis, no nic zapisuje sie na trzeci termin, bede probowac do skutkuPaula_071, jesslin87, aaaaga lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla chłopaków roczniaków
My juz w domu wyjazd ok odpoczelam od gotowania i od 4 ścian młody rozbrykal sie z dziadkami non stop byl na swiezym powietrzu. Pierwsza noc w nowym miejscu byla ciężka ale nastepne bardzo ok jak nigdy moj syn spal do 7 prawie zawsze potem byl podrzucany babci a my dosypialismy. Bardzo podobalo sie Arturowi w muzeum kolejnictwa jak wszedl z tatusiem do lokomotywy to plakal jak wychodzili tam bylo tyle pokrętel i dzwigni do dotykania i manipulowania ze az piszczal
Teraz czas zacząć myśleć o roczku bo to juz za tydzienjesslin87, Paula_071, lys lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla Tomka i Huberta i Natalki
Oki dziewczyny miesiąc do roczku
Mam zamówione wszystkie dekoracje a bardzo dużo zrobię sama między innymi baner z imieniem Maksa czy ozdobie różne gadżety imprezowe naklejkami Kubusia Puchatka i mam spokój.
Został mi miesiąc na wymyślenie menu calkowitego zamówie tort u mnie w piekarni to mi odtraca z wypłaty no i mam chyba 30% taniej więc szkoda nie skorzystać
Nadal nie wiem co z ubraniami kupilam dzisiaj w biedronce za 10 zł pastele do tkanin i zobaczę czy się uda coś wyczarować wtedy mogę mieć takie ubranie jakie mi się podoba
Zrobię sobie projekty w programie i jakby co zapytań się was o zdanie
Kurcze jakbym miała więcej kasy wynajelabym sale ale najtańsza 400 zł więc jednak dużo jak dla mnie a w restauracji to koszt ponad tysiąc więc pozostaje dom. Pogoda taka nie pewna więc nawet nie myślę o ogrodzie u rodzicówPaula_071, lys lubią tę wiadomość