SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej:)
Super że imprezy sie udały:)
Lys jak dla mnie to ta pogoda najgorsza, bo jak pada to ciezkoz nawet spacerowac a chodziło mi głównie o spacery nad morzem żeby mały załapał troche jodu..
Ceny swoją drogą ale tłum też jak dla mnie nie do przyjęcia, wyjście gdziekolwiek żeby gdzieś usiąść czy zjeść coś to masakra z takim małym dzieckiem..
Paula_071 lubi tę wiadomość
-
Migotka no w sumie trochę tez w tym naszej winy bo wracaliśmy pociągiem 16.23-22.06 i to był fatalny wybór... trzeba było jechać tak jak wcześniej z samego rana. Druga sprawa to ze pociąg był kosmicznie obładowany ludźmi nawet na podłogach siedzieli. Mój maź odstąpił swoje miejsce kobiecie z synem i tym sposobem było więcej ludzi w przedziale. I tak wiele osób na mnie dziwnie patrzyło ze zajmujemy z mała 2 miejsca. Nie wiem czemu sprzedają bilety skoro nie ma miejsc w pociągu...
Paula rzeczywiście w sezonie lepiej się tam nie pchać. My następnym razem gdzieś polecimy. Teraz się bałam jak mała zniesie podróż pobyt poza domem i nie chciałam za granice. -
Mój kochany synek skończył dziś roczek☺
Impreza była wczoraj, wszystko wyszło super, jeszcze dziś było pełno gości wiec padam na twarz.. zostajemy u dziadków kilka dni wiec będzie czas żeby złapać oddech☺jesslin87, aaaaga, witaminkab, Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Lys super wiesci:) czyli tak jak mówilysmy, jak dzieciaki zaczna sie ruszasac to przestają tyc w takim tempie:)
My dziś idziemy na imieniny do babci męza, będzie kuzynka męza z dzieckiem o miesiac starszym, znowu będzie porównywanie, a Adaś to, a Adaś tamto..lys lubi tę wiadomość
-
Patryk sto lat
Lys super ze waga wystopowala
No pogoda ostatnio do dupy ludzi w Gdansku pełno bo jarmark wiec szczyt szczytow sezonu Lys zapraszamy we wrzesniu lub w maju ale to bez plazingu
My dzisiaj sie wybieramy na jarmark bo jakis teatrzyk dla dzieci ma byc może mlody sie zainteresuje
lys, AgaSad, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Patryniu sto lat!
Fajnie że Lily zwolniła tempo przyrostu, ubranka zrobią się za luzne, Maja chodzi w getrach 68 bo spadają a był czas że ledwo je zakładałam.
My też ostatni raz nad polskie morze, dawno nie miałam takiego hujowego wyjazdu jak tam. Pogoda taka że 3 dni słońca pozniej burze, drogie noclegi, woda lodowata. To tak jakbyśmy pojechali do Londynu na wakacje. Mąż nie może sie wyleczyć z zatok, wybrał cały antybiotyk a jakiejś super poprawy nie ma. Za rok polecimy do Hiszpanii bądz Chorwacji, a tak to mamy kupę innych pięknych miejsc z Polsce gdzie można wypocząć.lys, jesslin87, AgaSad lubią tę wiadomość
-
Ja bylam w sierpniu 2 tygodnie w Hiszpanii. 10 dni padalo i wrocilam z angina;)
Ile wazy Maja, ze chodzi w getrach 68?
Ale sie nie wyspalam... ktorys sasiad ogladal Olimpiadę o 4 nad ranem, oczywiscie na pełny regulator.
Najlepszego dla Patryka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2016, 13:24
AgaSad lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Cześć
rzadko sie ostatnio tu udzielam, nie da sie ogarnąć i forum i fb i dziecka jeszcze
Co do wyjazdow nad polskie morze w sezonie, ja w lipcu czy sierpniu nie byłam od bardzo dawna i raczej sie nie wybieram. Raczej nie moje klimaty tam wtedy panują i to nie tylko pogodowe. W 2011 byliśmy w lipcu w Gdyni i dla mnie było super, to chyba jedyna możliwość, żebym pojechała nad morze w sezonie.
Magda, my spodenek i legginsow tez jeszcze częściowo 68 uzywamy, 74 to standardowy rozmiar u nas.
Co u nas... Hubert rozkrecil sie z chodzeniem i mało już raczkuje, raczej tylko jak sie zapomni... szkoda troche, ze to już nie wroci, zaczyna być taki dorosły, bede tęsknić za tym jak był bobasem
Na początku wrzesnia planujemy poleciec na 11 dni na Korfu, tzn. Wszystko już oplacone i zarezerwowane, aby tylko zdrowie dopisalo. Myślę jak to wszystko spakowac do samolotu... będzie wyzwanie.
Teraz idziemy nad Wisłę na spacer. Milego popołudnia!witaminkab, Aska87, jesslin87, AgaSad lubią tę wiadomość
-
zazdraszczam jedne z moich lepszych wakacji w życiu były na Korfu mój brat też w zeszłym tyg. wrócił z Korfu, chociaż moim ulubionym miastem jest Chania na Krecie, a marzeniem jest wyjazd na Santorini
my mieliśmy we wrześniu jechać do chorwacji ale nie udało się dziadek mój 92 lata się połamał i rodzice nie dadzą rady pojechać z nami ehhh myślałam o bułgarii samolotem ale przeraża mnie spakowanie się do samolotu ... więc tato mój zaproponował nam Piaski jak będzie znośna pogoda oby byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2016, 20:04
-
Ja cieszę się że jedziemy nad morze pod koniec sierpnia, mam nadzieję że już nie będzie dzikich tłumów, ostatni raz nad morzem byliśmy 6 lat temu we wrześniu i było cudownie, kuzyn użyczył nam swojego domku w Białogórze, na plaży pustki, cisza i spokój.. jak się uda to w tym roku też tam zawitamy, wszystko zależy od pogody we wrześniu..
A tak w sezonie to nie ma mowy, nie moje klimaty i podejrzewam że za rok to już będą zupełnie inne kierunki..
-
AgaSad wrote:Ja cieszę się że jedziemy nad morze pod koniec sierpnia, mam nadzieję że już nie będzie dzikich tłumów, ostatni raz nad morzem byliśmy 6 lat temu we wrześniu i było cudownie, kuzyn użyczył nam swojego domku w Białogórze, na plaży pustki, cisza i spokój.. jak się uda to w tym roku też tam zawitamy, wszystko zależy od pogody we wrześniu..
A tak w sezonie to nie ma mowy, nie moje klimaty i podejrzewam że za rok to już będą zupełnie inne kierunki..
Białogóra i Dębki sa cuuudne