SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:Dziewczyny, mam pytanie, czy któraś brała antyki i karmiła, odstawiła antyki, ale karmi dalej? Po jakim czasie mogę się spodziewać wizyty cioci?
Moim zdaniem mozesz nie miec poki karmisz. Chyba ze mialas już okres.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
U nas najwięcej spotkań z klientami jest w godzinach 16-20.. więc pod tym względem totalna lipa.. w ciągu dnia też muszę siedzieć przed kompem więc często pracuję 10-14 później przerwa i od ok 17-20.. póki co na te wieczorne spotkania ma jeździć mąż ale nie wiadomo czy ogarniemy to wszystko:( no jakoś trzeba sobie poradzić, teściowa mówi że dopasuje się do każdej godziny więc mam nadzieję że damy radę..
-
Hej, hej:)
Witam sie z rana, pogoda jakaś lekko deszczowa, dziś wychodne do fryzjera, choć nie wiem co by z włosami zrobic..
U nas jakas masakra z zasypianiem wieczornym, nie dosc ze nie chce sam zasnac to trwa to bardzo długo, wije sie na rekach, płacze, nie wiem o co chodzi, mąż mówi że za długo spi w dzień, że to nie noworodek żeby wstał o 18 i szedł spać o 21, więc budzę go wczesniej na siłe, wczoraj spał 1,30, dzisiaj będzie jeszcze krócej, a normalnie spał 2 godziny, no zobaczymy czy to akurat o to chodzi.. -
Migotka może jakieś zębiska mu idą??
My też jeszcze 2 drzemki tak ok godziny.. od 2 dni mamy super nocki ale to pewnie chwilowy stan:) wczoraj byliśmy na wieczornym spacerku w Złotym Stoku, dojechała do nas koleżanka z 18 miesięcznym synkiem, Patryk zachwycony, ciągle chciał siedzieć koło niego a jak on uciekał to trzymał go za bluzę.. oj musi mieć braciszka albo siostrzyczkę bo uwielbia dzieci:)
Paula_071, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Paula on spi 2 razy, po 11 2h i o 16 też spał 2 h, musze to drugie spanie uciąc trochę
-
Maniuś ona sie mu skróci jak wróce do pracy bo bedziemy musieli z domu wyjśc przed 13 jak bede go zaprowadzać do siostry, a o której Alex wstaje?
Jezuu dla mnie to jakas paranoja budzic dziecko, a tak robię, budze go teraz o 17.15, ale trwa to czasem 15 min
Zasnał 21.40, sam w łózeczku bez lulania, wczoraj była 22.15, przedwczoraj 22.45,
Kurde to o której Ty go kąpiesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 22:04
-
Paula_071 wrote:Pulpecja, ale Twoja chyba dlugo spi w nocy, prawda?