SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
To byla dramatyczna noc. Tomek tak sie darl kilka godzin, ze o 4 stwierdzilismy, ze jedziemy do szpitala. Na dworze sie jakos uspokoil. Zasnal o 6:20 a o 7:25 pobudka z wrzaskiem. Teraz jest lepiej, a dalej nie spi. Ja spalam 2h i nie wiem jak sie nazywam. Na 13:45 umowilam usg, bo moim zdaniem to brzuch.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 10:24
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula - wspolczuje , daj znac co po USG.
sto lat dla solenizantow!
u mnie dziecko ma drzemke , wstawilysmy pranie - Zoska dzielnie pomagala podajac mi ciuchy po kolei i niezla zabawe z tego miala. Pogoda piekna, wiec jak wstanie to ruszamy na spacer.
Piore praktycznie codziennie a dzis mam 3 prania do zrobienia - czary czy co?
Dzieki Bogu za pampersy, bo jakbym miala prac jeszcze pieluchy tetrowe, to bym nie wychodzila z lazienki chyba.
Jutro wybieram sie na weekend do rodzicow , meza i tak nie ma praktycznie w domu to co mamy same znow siedziec.
jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Paula oby wszystko było ok i dziś się wyjaśniło.
Jeszcze raz najlepszego dla solenizantow!
Chociaż to chyba jubilaci są
Jak pisałam byłam wczoraj na rozmowach. Jedna to był 3 etap i poszło ok. Z drugiej pracy gorzej,ale dziś dzwonili,ze chcą mnie zatrudnić. Niestety pieniądze takie,ze nie opłaca mi się to zupełnie. Jak będę rok szukać pracy to może się w akcie desperacji zdecyduje,ale i tego nie byłabym pewnaAgaSad, Paula_071, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla solenizantów!! Kiedyś prof Miodek wypowiadał się, że prawidłowo mówi się jubilat ale przy dzieciach można zrobić wyjątek hehe:)
Witaminka gratulacje!! to chyba szybko poszło co??
My dziś wracamy do Wro:( Wczoraj wieczorem byłam na spacerze na wiosce, wstyd przyznać ale pierwszy raz bo zawsze idę w stronę lasu a że to moja rodzinna wieś to wszyscy wychodzili i zagadywali, przynosili Patrykowi kotki i pieski.. myślałam że padnę jak już doczłapałam się na koniec wioski to był taki piękny zachód słońca że oczywiście znowu porobiłam trylion zdjęć małemu:) cudownie tu jest, no ale trzeba wracać do rzeczywistości..
jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Agasad całe poszukiwania pracy trwały 3 i pół tyg. Byłam na rozmowach do 3 miejsc i z dwóch miałam propozycje pracy,wiec jestem zadowolona. Praca jakaś super nie jest,ale kaska jak na NT niezła.
AgaSad, Paula_071, jesslin87, Maniuś lubią tę wiadomość
-
a my dzisiaj robimy roczek, jedyny termin który większości pasował pogoda super, mąż szoruje altane, dziadki pilnują dziecka, ja szykuje jedzenie ale cały czas mam wrażenie że o czymś zapomniałam....
aa i niespodzianka z tortem przez tel mówiła babka 120 a wzięła 90 więc superlys, jesslin87, Paula_071, mamasia lubią tę wiadomość
-
Hej hej, ja od poniedziałku do pracy wiec próbuje jak najwiecej w domu zrobic, poprać, poprasowac, wysprzatac bo pierwszy tydzien to bedzie masakra bede siedziec po 10-12 godzin..
Najlepszego dla Jubilatów !
Paula współczuje, mam nadzieje ze to nic powaznego..
Aska udanej imprezki ! pogoda dziś przecudnaManiuś lubi tę wiadomość
-
Tomek dalej placze, zasypia spiety, budzi sie z histeria po 15 minutach...
Usg wyszlo ok.
Dzisiaj jeszcze badanie moczu.
Wczoraj wieczorem dalej mial temperaturę. Moze to jednak zeby? Juz sama nie wiem...
Teraz wyszły plany na szyi i za uchem. Ale ponoc to nie plamy trzydniowki...13.08.2015 r.
11.05.2019 r.