SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
eh...ja tez sie nie moge doczekac kiedy Szymko powie co chce co go boli, a nie siedzi i wyje kaszka w buzi i o co mu kaman, domyśl sie mama..
Dzisiaj rozmawialismy z mężem na temat drugiego bobo, i obije zgodnie przytaknelismy z eza rok chcielibysmy abym była w ciazy, a jak mnie wnerwią wpracy to może i wczesniej hehe:)Maniuś lubi tę wiadomość
-
dzień dobry:)
U nas dziś 30 stopni ma byc, osttani taki ciepły weekend pewno i ostatni wolny:(
Musze pochwalić mojego Klakierka że przed 21 poszedł pod łózeczko i kazał sie wsadzić, usnął wprawdzie 21.30 ale sam i bez krzyku:)jesslin87, witaminkab, lys, mamasia, Maniuś, Griszanka lubią tę wiadomość
-
Pediatra powiedziala, ze pluca i oskrzela czyste, ale sluchac katar. Kaszel brzydki. Jedno ucho zaczerwienione. W ogole nie miala pomyslu co to moga byc za plamy, a dzisiaj sa wieksze i bardziej czerwone. Maz pojechal z mlodym do tesciowej, moze ona cos wymysli.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
I ja mam 38'c. Maz mnie zlapal, bo tak zakrecilo mi się w glowie ze prawie walnelam glowa w kafle. Czuje, ze temperatura rosnie... miesiac temu bylam mocno chora dwa tygodnie, oby teraz szybciej mi przeszło. A mielismy w nastepnym tygodniu jechac nad morze, bo ma byc ladna pogoda...13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ojej biedni Wy.. może to jakiś wirus skoro coś y Ciebie się zaczyna..
U nas tez noc tragiczna, co chwilę płacz, wydaje mi się ze znowu zęby.. ja dziś wyskoczyłam na szybkie zakupy kupić strój kąpielowy i nawet udało mi się trafić na fajny, w morzu pewnie się nie wykąpie ale młodego chcemy wymęczyc w tym aquaparku w ośrodku ludzac się ze będzie wtedy lepiej spał na urlopie.. -
Paula zdrówka
U nas impreza bardzo sie udala goście dopisali mlody grzeczny szalal w ogrodzie prezenty trafione jedzenie zjedzone tort pyszny jogurtowo truskawkowy jedyny minus mnóstwo os latalo i co chwile musielismy jakaś odpedzac od dzieci
AgaSad, Paula_071, mamasia, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Migotka, powodzenia! Daj znac jak minal pierwszy dzien:)
Jesslin, Tomek kaszle jak gruźlik, mi sie leje z nosa. Ja mam 38, Tomek cale szczescie bez gorączki. Ale oboje wstalismy zlani zimnym potem. I plamy mu nie znikaja, wrecz sie powiekszaja. Wczoraj posypalam maka ziemniaczana, zobaczymy czy to coś da.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula jej co sie u Was dzieje, to juz ktorys raz kiedy oboje jestescie chorzy w jednym czasie. A Tomek dostal jakis syrop wykrztusny, moze choc troche by mu pomoglo? Zycze Wam obojgu zdrowia i niech juz nie czepiaja sie Was zadne chorobska i infekcje.
Migotka powodzenia dzis w pracy, oby jednak bylo lzej niz sadzilas. Zdaj relacje jak sie pracowalo po takiej przerwie.