SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, jako że dopiero gotuję barszcz i robię sałatkę, chciałabym, korzystając z chwili "spokoju" życzyć Wam pięknych świąt, ogromu prezentów, samych dobrych ludzi wokół, jeszcze więcej zdrówka i tysiąc razy więcej miłości.
Wesołych ŚwiątMigotkaa, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Jasmine super wiadomość!!! Też już wcześniej Ciebie wywoływałam. Fajnie że się odezwałaś!! To dobrze że jesteście już po i mała dobrze się czuje. Nie martw się do 18 łysa nie będzie
Ooo to już zaniedlugo poród życzę Ci szybkiego rozwiązania i w miarę bezbolesnego.jasmine89 lubi tę wiadomość
-
jasmine89 wrote:Hej mala chodzi, po operacji ani sladu. Tylko wciaz lysa;p jedtem juz w 34 tyg ciazy, mlody rosnie jak szalony- mam stwierdzona makrosomie ale jakos zyjemy;)chociaz troche obaw jest. A jak u Ciebie?
Super że Malutka chodzi już pokaż zdjęcia
A masz cukrzycę ciążową? Czy skąd ta makrosomia??? Zaglądaj do nas częściejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 08:00
jasmine89 lubi tę wiadomość
-
O kurcze, tu jest jakieś życie jeszcze!!!!
Kochane ci u was?
Tak ostatnio patrzę na nasze dzieciaki i w głowie się nie mieści, że to już 1,5 rokujasmine89 lubi tę wiadomość
-
Hej Manius:) no wlasnie nie mam cukrzycy I dla lekarzy to zagadka dlaczego tak aie dzieje. Moj maz stwierdzil ze za duzo jem:p
Bylam dzisiaj Na ostafnim usg, zle nie jest, bo okolo 3300. Jestem w 34 plus 4, a mlody jest jak Na 37-39 tydzien;) no I cc ustalili mi na 13 marca. A jak sie czujesz ogarniajac malego z brzuchem? Ja czasem mam ochotr siasc I sie nje podnosic;p
Zdjecia dodam, jak zrobie;p moze jutro;)
MalaMyszka jak u Ciebie?jesslin melduj sie tez;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 23:20
-
Powiem Ci, że na razie jeszcze sobie radzę póki co nie przytyłam też dużo, to może temu, ale to przez dietę z racji cukrzycy właśnie i insuliny... Boję się trochę pierwszych miesięcy po porodzie, bo nie mamy nikogo kto mógłby pomóc... Mąż w pracy do 17-18,ale wierzę że będzie to do ogarnięcia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 08:23
jasmine89 lubi tę wiadomość