SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry!
Chcebycmama ten wozek jest cudowny, juz wczoraj pokazywalam mezowi tylko bardzo bym chciala zobaczyc go na zywoAle poki co numer 1
Y co do jajek na miekko ja uwielbiam i gotuje co 2 tyg w weekend, ale tak zeby bialko bylo sciete 7,5 minuty
Katarka super ciuszki!
Zabka grochowka wyglada smakowicie! Az mi slinka cieknie
Magda sz kurde musicie troche wystopowac, bo zycie w'takim stresie nie sluzy ani Tobie, a przede wszystkim dziecku
Hermiona masz racje to forum uzalezniaJa juz od dawna nie umiem spac na brzuchu i uzaleznilam sie tez od tej poduszkh
Wczoraj bardzo milo spedzilismy wieczor u znajomych, a wczesniej ponad godzinny spacer po'Parku Slaskim i pojecia nie macie jak sie zmeczylam, ja nie szlam, ja sie toczylam! Maz sie boi co bedzie pozniej
Dzis rodzinny obiadek u tesciow
Milego dnia, lece gotowac jajka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 06:43
zabka11, chcebycmama, Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja:-)
Cały wczorajszy dzien miałam załamany a obiecałam sobie, ze wkoncu odpocznie... No niestety, nie udało sie. Może dzis po kościele sie uda... Oby...
Co do jajek na miękko to tutaj odradzają ze względu na inne bakterie niż salmonella. Nawet pani profesor, która prowadzi mojego brata w białaczce, po przeszczepie powiedziała mu, ze zero jajek z wyplywajacym żółtkiem tak jak dla kobiet w ciąży... Wiec, choć uwielbiam, to nie jem bo sie boje... Wole nie ryzykować. Śmiejemy sie z bratem, ze mamy podobne ograniczenia dietetyczne, on po przeszczepie a ja w ciąży:-)
Madzia sz współczuje Ci kochana... Nie wiem co doradzić... Chyba tylko to, żeby jakoś przeczekać i w ten sposób zmusić go do rozmowy, poważnej rozmowy. I ja na Twoim miejscu, pojechalabym normalnie na obiad do jego mamy, sama, nawet nic mu nie mówiąc. A jak sie teściowa spyta, czemu sama to zdawkowo odpowiedzieć, ze maz obrażony, tym, ze nie wszystkie obowiązki w ciąży jesteś w stanie wykonać... Dałoby to jej do myślenia i może troszkę wpłynęła na syna. Wkoncu sama była w ciąży i wie jak to jest... Choć nie wiem jaka masz teściowa, czy w porządku czy raczej taka, która zawsze stoi po stronie synka...mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Wciagnelam na śniadanie jajka sadzone
Snila mi sie moja praca, jutro juz idęa tak mi się nie chce, tak dobrze mi w domu - chyba że dopadnie mnie migrena tfu tfu to wtedy zostaje.
Magda sz-no co za osiol z tego twojego meza. Ty nie masz za co przepraszac, ciąża to szczególny czas i trzeba się wtedy bardziej skupić na sobie. Ni wiem czego on tutaj nie rozumie. Myślał pewnie ze ciąża nic w waszym życiu nie zmieni, ze dalej bedziesz wszystko tobic jsk jakdo tej pory. Niech on się w końcu ocknie i dorosnie.
Wyobrażam sobie jak musi byc ci ciężko (sama nie znosze cichych dni), ale postaraj sie w tym truudnych czasie zadbac o siebie, zrobić dla siebie cos przyjemnego (zakupy, kosmetyczka, spotkanie z przyjaciolmi). A on niech dalej kisi sie w swojej złości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 09:22
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Co do wozkow Camarelo to moj wybor bedzie sie toczyl miedzy Carera a Sevilla i z tego co widze na stronie internetowej sa dostepne w moim osiedlowym sklepie wiec jrzeba bedzie sie kiedys wybrac i poogladac
Kiedy planujecie kupowac wozek?? Czytalam, ze szczegolnie kola smierdza nowoscia wiec z miesiac powinien postac i sie powietrzyc
-
W poprzedniej ciazy wozek kupila mi mama w 7miesiacu ciazy. Teraz planuje kupic okolo 8miesiaca bo w Belgii w tym czasie akurat czyli w lipcu sa soldeny - obnizki cen nawet do 70%. A nie ukrywam, wozki tu sa drogie. Ten ktory mi sie akurat podoba kosztuje okolo 900 € wiec nawet jak bedzie obnizka 40lub 50% to bedzie dobrze:-)
Jesli chodzi o cala wyprawke to zaczne kupowac jak dowiemy sie plec. Moze juz jutro:-)niecierpliwa, sylwucha89, bosa, mamasia, Cassie, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
A ja niedawo się obudziłam się i nurtuje mnie jedno pytanie. Bierzecie jakieś witaminy? Jeśli tak to jakie? Wczoraj spotkałam się z koleżanką też w ciąży i ona nie bierze, bo lekarz jej powiedział, że od witamin duże dzieci się rodzą! A co Wy o tym sądzicie?
Od II trymestr biorę prenatal classic.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Nie Pati to zdjęcie wrzucilam z sieci,moja grochowka wygląda identycznie
Kasiulek-ja od początku ciąży biore witaminy. Obecnie biorę falvit mama.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej a dzis mam grill od 12 bedziemy pod altanka a dzieci na dworze. Moj mlodszy to uwielbia kury i kroliki wiec pol dnia spedze tam z nim.
Tesciowa przyjezdza pytam po co? Ale maz nie odp mi:/ ehhh
Ja witaminy zamierzam brac od dzisiaj ale tylko dlatego ze wczesniej wymiotowalam.
Aaaa i babcia kazala mi zrobic skorupki od jajek i je jesc by zeby mi nie polecialy wiec dzis postaram sie zrobic:-)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dzien dobry!
Chcebycmama ten wozek jest cudowny, juz wczoraj pokazywalam mezowi tylko bardzo bym chciala zobaczyc go na zywoAle poki co numer 1
Y co do jajek na miekko ja uwielbiam i gotuje co 2 tyg w weekend, ale tak zeby bialko bylo sciete 7,5 minuty
Katarka super ciuszki!
Zabka grochowka wyglada smakowicie! Az mi slinka cieknie
Magda sz kurde musicie troche wystopowac, bo zycie w'takim stresie nie sluzy ani Tobie, a przede wszystkim dziecku
Hermiona masz racje to forum uzalezniaJa juz od dawna nie umiem spac na brzuchu i uzaleznilam sie tez od tej poduszkh
Wczoraj bardzo milo spedzilismy wieczor u znajomych, a wczesniej ponad godzinny spacer po'Parku Slaskim i pojecia nie macie jak sie zmeczylam, ja nie szlam, ja sie toczylam! Maz sie boi co bedzie pozniej
Dzis rodzinny obiadek u tesciow
Milego dnia, lece gotowac jajka!
My też dziś na obiadek do teściówzatem smacznego
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
Ja wózek kupowałam w 8 miesiącu więc jest jeszcze na gwarancji
Polecam, ma duże koła, miękkie zawieszenie, ogromną gondolę, ogromną spacerówkę i bardzo lekko się prowadzi- małym paluszkiem po asfalciefotelik mamy Maxi Cosi Cabrio.Chcieliśmy kolor turkusowy ale nie było więc mamy lilię hehe Obstawiam,że druga będzie dziewczynka a jak będzie chłopak to coś się wymyśli
dino.sklep.pl/nowy/tako-ballila-slim-2014-spacerowka-gondola-fotelik-tako-kurier-gratis-p-18786.html?gclid=CKid5sGb9cMCFdMatAodn2IAsQmamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
magda sz wrote:Nie mogę spać, zasnęłam z płaczem około 2 i obudziłam się z płaczem pół godz. temu. Tak się nie da żyć..pod jednym dachem?
Madziu wiem,że nie jest Ci lekko z tą całą sytuacją,ale spróbuj jakoś się od tego "wyluzować" dla dzidziolka.Choć powiem Ci,że ja chyba bym nie wytrzymała i pierwsza zaczęła rozmowę. Pati dobrze radzi,jeśli masz dobre kontakty z teściowa to pojedź do nich na trochę