SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z Wami w 16tc
wiem, że gdzieś już o tym pisałyście ale szukam i szukam i nie mogę znalezc...
chyba złapała mnie jakaś infekcja tylko pytanie czy bakteryjna czy grzybiczanie umiem tego rozpoznac bo miałam chyba 1 czy 2 w życiu
pomyślałam, że kupię ten test GINEintima i on mi może powie... na grzybiczą bezpieczna jest Nystatyna tyle pamiętam z tego co pisałyście a na bakteryjną co jest bezpieczne w ciąży?
małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Dziękuję dziewczyny, wole zapytać, bo na początku luteina mi nie wypływala.
A co do wózków to ja też już wybrałam.
Moj wybór to CAMARELO CARERA. Cudo! Szczególnie wersja z czerwonym kolorem w białe kropeczki, niebieskim i kremowa gondola!
))))
Kurcze też nam się spodobał. Na prawdę jest śliczny. Musimy wybrać się gdzieś do sklepu i obejrzeć go na żywo;)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cassie wrote:Ja dostawalam szalu jak mi kolezanki przynosily jako prezent dla mnie wino.. niedosc ze ja bylam jestem i bede abstynentka to jeszcze matce karmiacej wino... litosci...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kkarolinaaaa wrote:Dziewczyny, mialyscie kontakt z wózkiem tako extreme ? Strasznie mi sie spodobał i ma fajne udogodnienia typu spiworek na nóżki zapinany na zamek, moskitiera na zamek, takie praktyczne .. no i duza gondola, podoba mi sie kolor 05 - ten szary, wizualnie czarne mi sie podobaja ale kolezanka ma i narzeka ze pylki na nim widac mocno, że wypłowiał jej kolor po lecie itp... wirc chyba postawie na szarość.
Mi ten wózek się bardzo podoba i jak na razie nie ma konkurenta. Paleta barw niestety mała, więc pewnie też bym szary kupiłamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Chcebycmsma-faktycznie sliczny wózek:) musze sprawdzić ile wazy i jak się składa
Wam wyplywa luteina a mi nystatyna:) kazda globulka dopochwowa wyplywa i jest to całkowicie naturalne.
Magda sz-moze wieczór w wersji "mini spa domowe" poprawi ci choc trochę nastrój? Ja zamierzam tak dziś zrobic-peelingi maseczki odżywki balsamy itp.
Magda sz, mamasia-stetoskop zamówiony
Aga89-kocyk, bodziaki, pieluszki zawsze beda na miejscu:)małaMyszka, mamasia, magda sz, Aga89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
He he he mój mąż był u rodziców i mu powiedziałam żeby zapytał mamy czym na stetoskop... Podobno poszła i wyjęła z szafki nówkę sztukę... I tym sposobem słyszałam swoje flaczki i chyba wody płodowe bo był charakterystyczny dźwięk dosyć regularny
mamasia lubi tę wiadomość
-
zabka11 wrote:Gianna-ja mam zawsze niestety grzybicza infekche i w ciąży na nia dostaje zawsze nystatyne.
Migotka-to ja nagotowalam gar grochowkiczestuje
zabka11 lubi tę wiadomość
-
Y wrote:Czy któraś z Was jadła lub je jajka na miękko w ciąży ? Dostalam od Mamy wiejskie jaja i mam taką ochotę. .
małaMyszka lubi tę wiadomość